Koj telefon koristite?

dali vi znate za jos neku marku ili vam je najbitnije da imate samo mob.nokia.ili kod nas u srbiji misle da je nokia jedini tel u svetu

# Alcatel
# Apple
# BenQ-Siemens
# i-mate
# LG
# Martin Dawes
# Mitsubishi
# Motorola
# Nec
# Nokia
# Panasonic
# Pantech
# Philips
# Qtek
# Sagem
# Samsung
# Sharp
# Siemens
# Sony Ericsson
# Telital
# Vertu
# VK Mobile

Ericsson S868 moj prvi telefon, nabavio sam ga pre nedelju dana, on je kao ukras u mojoj sobi :-) NOKIA 6300 je telefon, koji non-stop nosim sa sobom i zakon je isto kao i stari Ericsson t28 koji je bio, jeste i ostace zmaj od telefona. Tu su i t18s i Nokia 3100, koji su takodje ukras i stoje na polici (u funkciji). Hteo bi da nabavim jos Ericsson t20, r310 i t10, ali tesko je te matore krseve naci danas za realne novce. PoZz

Ericsson S868 moj prvi telefon, nabavio sam ga pre nedelju dana, on je kao ukras u mojoj sobi :-) NOKIA 6300 je telefon, koji non-stop nosim sa sobom i zakon je isto kao i stari Ericsson t28 koji je bio, jeste i ostace zmaj od telefona. Tu su i t18s i Nokia 3100, koji su takodje ukras i stoje na polici (u funkciji). Hteo bi da nabavim jos Ericsson t20, r310 i t10, ali tesko je te matore krseve naci danas za realne novce. PoZz

ti si kolekcionar?

Ja koristim k-510.i zadovoljan sam.Koristim ga jako dugo nije mi se ni dzojstik pokvario a ispadao mi je milion puta!!Koristim ga non-stop ne mogu ni pola sata bez fona.
Kod mojih drugova koji imaju ovaj model brzo se pokvario dzojstik pa da vam dam jedan savet:Kupite T- mobile telefone najizdrzljiviji su!!Bar meni;)

Mislim da mogu da ti nabavim Ericsson T20 ...Javi se ako si zainteresovan.Inace koristim lg shine i n95,mada cu shine da zamenim...

Back