gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
pogresno si procitao.mozda i zayebava koliko videh u postovima iznad, jer na predlog da ode na Mars sa Ilonom Maskom i bude heroj, rece da ne zeli tako, jer voli proracunatost!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogresno si procitao.mozda i zayebava koliko videh u postovima iznad, jer na predlog da ode na Mars sa Ilonom Maskom i bude heroj, rece da ne zeli tako, jer voli proracunatost!![]()
Da, pa se onda ubijes zbog nesretne ljubavi ko moj ujak...
a sta ili gde konkretno zelis da budes?cim si rekao bolnica, odmah sam pomislio koliko je to bezosecajno. Ne hvala. Nisam robot.
Bolestan covek ide u bolnicu. Ko ima operaciju slepog creva, lezi u bolnicu. Ko ima stomacni virus, bolnica. Ko ima klinicku depresiju, bolnica. To je momenat kada ti niko osim doktora ne moze pomoci. Rade se grupne terapije, dakle sa ljudima koji isto imaju probleme, socializujes se.cim si rekao bolnica, odmah sam pomislio koliko je to bezosecajno. Ne hvala. Nisam robot.
vec sam rekao, ne zelim da glumim uloge, a nema ni odredjenog mesta gde zelim da budem, samo da imam mir i da moja porodica ne tuguje za mnom. Nemam mir u ovoj kuci.a sta ili gde konkretno zelis da budes?
Kakve grupne terapije? Bre zenski psihijatar me je pitao sto 2. put dolazim kad sam video da mi pre 2 godine nisu mogli pomoci, i kad sam procitao sta je lek koji mi je prepisala radi, sve kontra od onog sto sam joj rekao (toj psihijatrici treba ozbiljna psihicka pomoc, a ne da unistava tudje zivote a ona da obilazi ljude i prodaje muda za bubrege, sramota jedna). A sto ne pitas nego odma kreces u neke izmisljotine koje nemaju veze sa realnoscu? Budi uracunljiv. Znaci, nemoj da meni ovde trazis trn u oku a u svojem ga ne vidis.Bolestan covek ide u bolnicu. Ko ima operaciju slepog creva, lezi u bolnicu. Ko ima stomacni virus, bolnica. Ko ima klinicku depresiju, bolnica. To je momenat kada ti niko osim doktora ne moze pomoci. Rade se grupne terapije, dakle sa ljudima koji isto imaju probleme, socializujes se.
Druze, ti ne zelis pomoc, to je svima nama ociglednom samo trolujes ovde i krades Bogu dane.Kakve grupne terapije? Bre zenski psihijatar me je pitao sto 2. put dolazim kad sam video da mi pre 2 godine nisu mogli pomoci, i kad sam procitao sta je lek koji mi je prepisala radi, sve kontra od onog sto sam joj rekao (toj psihijatrici treba ozbiljna psihicka pomoc, a ne da unistava tudje zivote a ona da obilazi ljude i prodaje muda za bubrege, sramota jedna). A sto ne pitas nego odma kreces u neke izmisljotine koje nemaju veze sa realnoscu? Budi uracunljiv. Znaci, nemoj da meni ovde trazis trn u oku a u svojem ga ne vidis.
ako je tako, ne gubi vreme sa mnom, ni svoje nervne celije koje nisu ispravne pa i dalje "trose prste" ovde. Ne znam kome sta ovde dokazujes?Druze, ti ne zelis pomoc, to je svima nama ociglednom samo trolujes ovde i krades Bogu dane.
kakva bre kradja dana Bogu? Kakve su samo ovo izjave?Druze, ti ne zelis pomoc, to je svima nama ociglednom samo trolujes ovde i krades Bogu dane.
pomoc nije da prihvatim neciju fantaziju. Udalji se u tom slucaju, kao i svi pseudo-pomagaci. Pomozi prvo sebi.Druze, ti ne zelis pomoc, to je svima nama ociglednom samo trolujes ovde i krades Bogu dane.
izvini, nisam mogo da pohvatam o čemu se zapravo radi, koji je tvoj problem na psihičkoj bazi ?Kakve grupne terapije? Bre zenski psihijatar me je pitao sto 2. put dolazim kad sam video da mi pre 2 godine nisu mogli pomoci, i kad sam procitao sta je lek koji mi je prepisala radi, sve kontra od onog sto sam joj rekao (toj psihijatrici treba ozbiljna psihicka pomoc, a ne da unistava tudje zivote a ona da obilazi ljude i prodaje muda za bubrege, sramota jedna). A sto ne pitas nego odma kreces u neke izmisljotine koje nemaju veze sa realnoscu? Budi uracunljiv. Znaci, nemoj da meni ovde trazis trn u oku a u svojem ga ne vidis.
to sto zlo i bol moraju vecno da postoje, bio ja svestan toga ili ne. Skrenem paznju, opet uocim, i imam nemir zbog toga. "Zdrava sebicnost"... ne mogu brate...izvini, nisam mogo da pohvatam o čemu se zapravo radi, koji je tvoj problem na psihičkoj bazi ?
ispravi me ako grešim, ali koliko sam razumeo,ti si 'opsednut, opterećen' postojanjem zla i patnje ?to sto zlo i bol moraju vecno da postoje, bio ja svestan toga ili ne. Skrenem paznju, opet uocim, i imam nemir zbog toga. "Zdrava sebicnost"... ne mogu brate...
tako je.ispravi me ako grešim, ali koliko sam razumeo,ti si 'opsednut, opterećen' postojanjem zla i patnje ?
Da ali ako se nasilnoj budali ne suprostaviš istim takvim nasiljem, do čega dođeš?i dalje ne bi nista postigli. Nasilje je za budale...
tako je.
nadam se da ce me barem ubiti, jer verujem u zivot posle smrti (fizickog tela), dakle svest nastavlja svoj zivot na drugoj ravni, i nadam se, pociva u miru. Isus kaze:Da ali ako se nasilnoj budali ne suprostaviš istim takvim nasiljem, do čega dođeš?
jedna kaze bipolarni, druga kaze granicni poremecaj licnosti. I aj mi sad kazi, da li su oni normalni?šta su ti rekli psiholozi, neuropsihijatri , koja je dijagnoza ?
Ne da mi se čitati čitav tvoj post, iz prvog dijela sam zaključio da bi ti ona spominjana smrt na Marsu pasalanadam se da ce me barem ubiti, jer verujem u zivot posle smrti (fizickog tela), dakle svest nastavlja svoj zivot na drugoj ravni, i nadam se, pociva u miru. Isus kaze:
Свето Јеванђеље по Матеју 5
38
Чули сте да је казано: око за око, и зуб за зуб.
39
А ја вам кажем да се не браните ода зла, него ако те ко удари по десноме твом образу, обрни му и други;
40
И који хоће да се суди с тобом и кошуљу твоју да узме, подај му и хаљину.
41
И ако те потјера ко један сахат, иди с њиме два.
42
Који иште у тебе, подај му; и који хоће да му узајмиш, не одреци му.
43
Чули сте да је казано: љуби ближњега својега, и мрзи на непријатеља својега.
44
А ја вам кажем: љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који на вас мрзе и молите се Богу за оне који вас гоне;
45
Да будете синови оца својега који је на небесима; јер он заповиједа своме сунцу, те обасјава и зле и добре, и даје дажд праведнима и неправеднима.
46
Јер ако љубите оне који вас љубе, какову плату имате? Не чине ли то и цариници?
47
И ако Бога називате само својој браћи, шта одвише чините? Не чине ли тако и незнабошци?
48
Будите ви дакле савршени, као што је савршен отац ваш небески.
https://pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=ijekav&lang2=&book=40&chap=5
sto na marsu kad mogu i ovde, lakse, brze, efikasnije, svrsishodnije.Ne da mi se čitati čitav tvoj post, iz prvog dijela sam zaključio da bi ti ona spominjana smrt na Marsu pasala![]()
Ne znam, da podješ u Ukrajinu boriti se, naravno za Putinasto na marsu kad mogu i ovde, lakse, brze, efikasnije, svrsishodnije.
Ne zelim da sramotim Putina, jer bih jedino samog sebe ubio. Mislio sam kvazi kao za ukrajinu, i roknem se... a majka mi place kad joj kazem da hocu da umrem. I kako da ostanem stalozen?Ne znam, da podješ u Ukrajinu boriti se, naravno za Putina![]()
a vidi, ovo prvo, bipolarni poremećaj u stvari to je kod većine ljudi...dešava se i meni..smena potišenosti sa srećomjedna kaze bipolarni, druga kaze granicni poremecaj licnosti. I aj mi sad kazi, da li su oni normalni?
ne lupaj gluposti, ako je tako, nemoj ni da dolazis ovde i komuniciras, jer je to licemerje, odnosno prkosi se tvom stavu
sta fali? vec sam rekao da nisam za toksicnu pozitivnost. Pa ljudi smo jbt, izrazim se ko prostak, nisam svetac. Kladim se da nisi ni ti, naravno.Ako ovako komuniciraš i u stvarnom životu… onda mi tema nije jasna.