Koga jos tuče usamljenost?

cim si rekao bolnica, odmah sam pomislio koliko je to bezosecajno. Ne hvala. Nisam robot.
Bolestan covek ide u bolnicu. Ko ima operaciju slepog creva, lezi u bolnicu. Ko ima stomacni virus, bolnica. Ko ima klinicku depresiju, bolnica. To je momenat kada ti niko osim doktora ne moze pomoci. Rade se grupne terapije, dakle sa ljudima koji isto imaju probleme, socializujes se.

Bolestan covek ide u bolnicu. Ko ima operaciju slepog creva, lezi u bolnicu. Ko ima stomacni virus, bolnica. Ko ima klinicku depresiju, bolnica. To je momenat kada ti niko osim doktora ne moze pomoci. Rade se grupne terapije, dakle sa ljudima koji isto imaju probleme, socializujes se.
Kakve grupne terapije? Bre zenski psihijatar me je pitao sto 2. put dolazim kad sam video da mi pre 2 godine nisu mogli pomoci, i kad sam procitao sta je lek koji mi je prepisala radi, sve kontra od onog sto sam joj rekao (toj psihijatrici treba ozbiljna psihicka pomoc, a ne da unistava tudje zivote a ona da obilazi ljude i prodaje muda za bubrege, sramota jedna). A sto ne pitas nego odma kreces u neke izmisljotine koje nemaju veze sa realnoscu? Budi uracunljiv. Znaci, nemoj da meni ovde trazis trn u oku a u svojem ga ne vidis.

Kakve grupne terapije? Bre zenski psihijatar me je pitao sto 2. put dolazim kad sam video da mi pre 2 godine nisu mogli pomoci, i kad sam procitao sta je lek koji mi je prepisala radi, sve kontra od onog sto sam joj rekao (toj psihijatrici treba ozbiljna psihicka pomoc, a ne da unistava tudje zivote a ona da obilazi ljude i prodaje muda za bubrege, sramota jedna). A sto ne pitas nego odma kreces u neke izmisljotine koje nemaju veze sa realnoscu? Budi uracunljiv. Znaci, nemoj da meni ovde trazis trn u oku a u svojem ga ne vidis.
Druze, ti ne zelis pomoc, to je svima nama ociglednom samo trolujes ovde i krades Bogu dane.

izvini, nisam mogo da pohvatam o čemu se zapravo radi, koji je tvoj problem na psihičkoj bazi ?

Da ali ako se nasilnoj budali ne suprostaviš istim takvim nasiljem, do čega dođeš?
nadam se da ce me barem ubiti, jer verujem u zivot posle smrti (fizickog tela), dakle svest nastavlja svoj zivot na drugoj ravni, i nadam se, pociva u miru. Isus kaze:

Свето Јеванђеље по Матеју 5

38
Чули сте да је казано: око за око, и зуб за зуб.

39
А ја вам кажем да се не браните ода зла, него ако те ко удари по десноме твом образу, обрни му и други;

40
И који хоће да се суди с тобом и кошуљу твоју да узме, подај му и хаљину.

41
И ако те потјера ко један сахат, иди с њиме два.

42
Који иште у тебе, подај му; и који хоће да му узајмиш, не одреци му.

43
Чули сте да је казано: љуби ближњега својега, и мрзи на непријатеља својега.

44
А ја вам кажем: љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који на вас мрзе и молите се Богу за оне који вас гоне;

45
Да будете синови оца својега који је на небесима; јер он заповиједа своме сунцу, те обасјава и зле и добре, и даје дажд праведнима и неправеднима.

46
Јер ако љубите оне који вас љубе, какову плату имате? Не чине ли то и цариници?

47
И ако Бога називате само својој браћи, шта одвише чините? Не чине ли тако и незнабошци?

48
Будите ви дакле савршени, као што је савршен отац ваш небески.

https://pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=ijekav&lang2=&book=40&chap=5

nadam se da ce me barem ubiti, jer verujem u zivot posle smrti (fizickog tela), dakle svest nastavlja svoj zivot na drugoj ravni, i nadam se, pociva u miru. Isus kaze:

Свето Јеванђеље по Матеју 5

38
Чули сте да је казано: око за око, и зуб за зуб.

39
А ја вам кажем да се не браните ода зла, него ако те ко удари по десноме твом образу, обрни му и други;

40
И који хоће да се суди с тобом и кошуљу твоју да узме, подај му и хаљину.

41
И ако те потјера ко један сахат, иди с њиме два.

42
Који иште у тебе, подај му; и који хоће да му узајмиш, не одреци му.

43
Чули сте да је казано: љуби ближњега својега, и мрзи на непријатеља својега.

44
А ја вам кажем: љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који на вас мрзе и молите се Богу за оне који вас гоне;

45
Да будете синови оца својега који је на небесима; јер он заповиједа своме сунцу, те обасјава и зле и добре, и даје дажд праведнима и неправеднима.

46
Јер ако љубите оне који вас љубе, какову плату имате? Не чине ли то и цариници?

47
И ако Бога називате само својој браћи, шта одвише чините? Не чине ли тако и незнабошци?

48
Будите ви дакле савршени, као што је савршен отац ваш небески.

https://pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=ijekav&lang2=&book=40&chap=5
Ne da mi se čitati čitav tvoj post, iz prvog dijela sam zaključio da bi ti ona spominjana smrt na Marsu pasala🤔🤔

Back