Koga jos tuče usamljenost?

Ne zelim da sramotim Putina, jer bih jedino samog sebe ubio. Mislio sam kvazi kao za ukrajinu, i roknem se... a majka mi place kad joj kazem da hocu da umrem. I kako da ostanem stalozen?
Samoubojstvo je srramotno, pogibija u ratu nije, pogotovo ako tvoja familija i okolina smatraju da si se Borio za ispravnu stvar. Zašto kažeš da bi se osramotio? Nedostatak samopouzdanja?

Samoubojstvo je srramotno, pogibija u ratu nije, pogotovo ako tvoja familija i okolina smatraju da si se Borio za ispravnu stvar. Zašto kažeš da bi se osramotio? Nedostatak samopouzdanja?
citas pogresno. Samoubistvo za mene nije sramotno. Nije poenta ici za stadom (familija i okolina) i razmisljati kao oni samo zato sto vecina tako razmislja, vec uociti objektivno. Kako moze ubijanje bilo koga da bude ispravna stvar? Rekao sam da ne zelim da sramotim Putina time sto cu da pocinim samoubistvo u njegovim redovima, jer ne zelim da ispadne da sam se zbog Putina i Rusije ubio, jer sam pro-rus (Rusija je za Nato i Ukrajinu svetinja, nije sve crno-belo, iako su i Rusi ubice).

Znam ja takve slucajeve kao sto si ti. Traze paznju, kukaju. Na savete koje dobijaju reaguju totalnim odbijanjem ili nipodastavanjem samog saveta.

Tako da, necu trositi svoje prste na tebe. To ljudi moraju zasluziti uljudnim ponasanjem, a ti si osoba koja zudi za paznjom. Tebi nije do slobode i smrti, nego do paznje. Pozdrav.
tebi je do paznje sa obzirom da si istrosio prste i na ovoj poruci. A meni da je do paznje, verujem da jeste, svima je potrebna neka vrsta paznje, ne mogu da te lazem. Pozdrav

Znam ja takve slucajeve kao sto si ti. Traze paznju, kukaju. Na savete koje dobijaju reaguju totalnim odbijanjem ili nipodastavanjem samog saveta.

Tako da, necu trositi svoje prste na tebe. To ljudi moraju zasluziti uljudnim ponasanjem, a ti si osoba koja zudi za paznjom. Tebi nije do slobode i smrti, nego do paznje. Pozdrav.

Taman htedoh da ti kažem ovo što si sam napisao :lol:

Back