gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
naboj negativne emocije, povredjenosti, samo sto mozda tako ispadne da se ne vidi da sam uvredjen. A tu uvredjenost izrazim "prostaklukom"Ako ovako komuniciraš i u stvarnom životu… onda mi tema nije jasna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naboj negativne emocije, povredjenosti, samo sto mozda tako ispadne da se ne vidi da sam uvredjen. A tu uvredjenost izrazim "prostaklukom"Ako ovako komuniciraš i u stvarnom životu… onda mi tema nije jasna.
sta fali? vec sam rekao da nisam za toksicnu pozitivnost. Pa ljudi smo jbt, izrazim se ko prostak, nisam svetac. Kladim se da nisi ni ti, naravno.
ako je to kod vecine ljudi, nije normalno da se to smatra poremecajem.a vidi, ovo prvo, bipolarni poremećaj u stvari to je kod većine ljudi
Samoubojstvo je srramotno, pogibija u ratu nije, pogotovo ako tvoja familija i okolina smatraju da si se Borio za ispravnu stvar. Zašto kažeš da bi se osramotio? Nedostatak samopouzdanja?Ne zelim da sramotim Putina, jer bih jedino samog sebe ubio. Mislio sam kvazi kao za ukrajinu, i roknem se... a majka mi place kad joj kazem da hocu da umrem. I kako da ostanem stalozen?
da zivis zivot koji ja zivim, mozda bi me i razumela.Nije stvar u izražavanju nego u agresiji koju usmeravaš ili prema drugima ili prema sebi.
Naravno da nije normalno, bipolarni poremećaj je vrlo gadni poremećaj...ako je to kod vecine ljudi, nije normalno da se to smatra poremecajem.
naboj negativne emocije, povredjenosti, samo sto mozda tako ispadne da se ne vidi da sam uvredjen. A tu uvredjenost izrazim "prostaklukom"
da zivis zivot koji ja zivim, mozda bi me i razumela.
citas pogresno. Samoubistvo za mene nije sramotno. Nije poenta ici za stadom (familija i okolina) i razmisljati kao oni samo zato sto vecina tako razmislja, vec uociti objektivno. Kako moze ubijanje bilo koga da bude ispravna stvar? Rekao sam da ne zelim da sramotim Putina time sto cu da pocinim samoubistvo u njegovim redovima, jer ne zelim da ispadne da sam se zbog Putina i Rusije ubio, jer sam pro-rus (Rusija je za Nato i Ukrajinu svetinja, nije sve crno-belo, iako su i Rusi ubice).Samoubojstvo je srramotno, pogibija u ratu nije, pogotovo ako tvoja familija i okolina smatraju da si se Borio za ispravnu stvar. Zašto kažeš da bi se osramotio? Nedostatak samopouzdanja?
poremecaj cega? ko kaze? psihijatri? a ko ispituje psihijatre? ko su bre oni?Naravno da nije normalno, bipolarni poremećaj je vrlo gadni poremećaj...
svetske lekarske komore donose tako odluke šta je normalno a šta neako je to kod vecine ljudi, nije normalno da se to smatra poremecajem.
to nije tacno, imas oci a ne vidis. Odakle tebi pravo da lazes i sebe i mene?Odakle ti pravo na to? Svi smo uvređeni zbog nečeg, povređeni, oštećeni, zakinuti pa se ne glođemo međusobno.
ne razumemImam utisak da mnogo ljudi na Krsti misle da svi osim njih žive kao Jelena Karleuša.
vidim koliko si promenila. Svaka ti cast. Samo napred. Ironican sam. Eto ti tvoje kulture.Od kud ti znaš da moj život nije što puta gori ali me je sramota da kukam nego se borim svakog dana da nešto promenim.
a ti prihvatas?svetske lekarske komore donose tako odluke šta je normalno a šta ne
mogu da se slozim, a mozda i ne, zavisi od primera i poredjenja moje svesti sa tvojomu današnje vreme te neke normalne stvari postaju nenormalne a nekad što se smatralo poremećajem to je normalno ili bolje rečeno normalnije od normalnog
psihologija nema definiciju šta je normalnoa ti prihvatas?
mogu da se slozim, a mozda i ne, zavisi od primera i poredjenja moje svesti sa tvojom
pa onda psihologija nije normalna.psihologija nema definiciju šta je normalno
bravo, dolazimo do poentepa onda psihologija nije normalna.
tebi je do paznje sa obzirom da si istrosio prste i na ovoj poruci. A meni da je do paznje, verujem da jeste, svima je potrebna neka vrsta paznje, ne mogu da te lazem. PozdravZnam ja takve slucajeve kao sto si ti. Traze paznju, kukaju. Na savete koje dobijaju reaguju totalnim odbijanjem ili nipodastavanjem samog saveta.
Tako da, necu trositi svoje prste na tebe. To ljudi moraju zasluziti uljudnim ponasanjem, a ti si osoba koja zudi za paznjom. Tebi nije do slobode i smrti, nego do paznje. Pozdrav.
pa sto odma nisi reko brate, nego se zavlacimo ovakobravo, dolazimo do poente
Znam ja takve slucajeve kao sto si ti. Traze paznju, kukaju. Na savete koje dobijaju reaguju totalnim odbijanjem ili nipodastavanjem samog saveta.
Tako da, necu trositi svoje prste na tebe. To ljudi moraju zasluziti uljudnim ponasanjem, a ti si osoba koja zudi za paznjom. Tebi nije do slobode i smrti, nego do paznje. Pozdrav.

pa nisam, ovo je razgovor...komunikacija je jako bitnapa sto odma nisi reko brate
eto, vec se ne slazem sa tobom. Delujes mi mnogo uplaseno, kao da krijes nesto. Mada necu u to da zalazim ako samo mogu u opasnost da te dovedem, jer samo Bog sudi.pa nisam, ovo je razgovor...komunikacija je jako bitna
ćutanje je zlato ali ako i samo ako si na sudu pa se braniš ćutanjem
ti se očigledno ovde samo dobro zezaš...odlično, a mi se brinemo dal ti nisu pripale muke i tegobeeto, vec se ne slazem sa tobom. Delujes mi mnogo uplaseno, kao da krijes nesto. Mada necu u to da zalazim ako samo mogu u opasnost da te dovedem, jer samo Bog sudi.
dozivljavam muke i tegobe na psihickoj bazi, a ti sad u ovom trenutku to ne razumes. Mozda ces razumeti kasnije. Reci da se zezam je gore nego da si me pljunuo u lice.ti se očigledno ovde samo dobro zezaš...odlično, a mi se brinemo dal ti nisu pripale muke i tegobe![]()