Koga jos tuče usamljenost?

Онај који хоће да се убије, тај не прича. Просвира себи главу, обеси се, скочи са моста, и слично. Ти који причају први немају муда за тако нешто. Да си ми буразер опалио би ти шљају да се окренеш шест пута око себе и да будеш мушко. Шта бре кукаш као стрина нека, буди мушко и бори се у животу.

Hvala ti Milune. Pricam sa jednom prijateljicom iz Amerike, ni sa njom se u potpunosti ne slazem. Poslao sam poruku simpatiji iz srednje skole, jos uvek nije odgovorila. Sve su ovo pokusaji, naravno da pokusavam. I onda me hvata strah, ako bilo gde zakoracim, da cu da zaboravim na one uspostavljene potencijalne odnose koji su ostali iza mene, a odgovorili mi i cekaju moj odgovor, i to me zaboli u dusi.
samo optimizam, sinko, to je lek za sve psihicke i fizicke bolesti.

Marziv, ti si u suštini hipersenzibilna osoba i kao takvog te sve pogađa. Ne bi znao baš kako ti pomoći, svu nepravdu nećeš ispraviti, nepravde je bilo, ima je i bit će. Treba se uhvatiti u koštac s nepravdom a ne da te toliko depremira. Vidim da te čak depremira i ekološka situacija, depremira i mene zapravo. Mene depremira kad vidim da ljudi idu automobilom do pekare udaljene 300 metara i još im radi automobil dok čekaju red za kruv i krafne, depremira me kad vidim da ljudima non stop koriste klima uređaje iako nije ni hladno ni vruće. Ti si deprimiran jer se ne koristi energija Nikole Tesle, energija Zemlje, vakuma ili čega već. Nikola Tesla je bio vrlo pametan ali i vrlo bolestan čovjek pa se mora s oprezom razmatrati njegovo djelo, oprez mi govori da su to totalne budalaština pa ne zamaram se time🙋

Nije to veliki problem, Musk traži dobrovoljce za koloniju na Marsu. Odlično je plaćeno, povratak na Zemlju nije predvidjen, predvidjen e dugotrajni život na Marsu ali realno gledajući dugotrajni život na Marsu i nije baš realan. Tako tvoja vjerovatna pogibija na Marsu bi bila protumačena kao junački pionirski čin, dok samoubojstvo znaš već da se ne bi blagonaklono gledalo na to.
ne volim proracunatost

Онај који хоће да се убије, тај не прича. Просвира себи главу, обеси се, скочи са моста, и слично. Ти који причају први немају муда за тако нешто. Да си ми буразер опалио би ти шљају да се окренеш шест пута око себе и да будеш мушко. Шта бре кукаш као стрина нека, буди мушко и бори се у животу.
Mozda najbolji post do sada. Silni saveti koje smo mu dali postali su kontra. Uvek nesto ne valja, nije potaman, ne moze tako, ne moze ovako. Sto druze trazis pomoc kad nijedan savet nisi ni promislio da realizujes.

Krenes tako da kukas u vojsci, da ti odvale samarcinu da se resetujes na fabricko podesavanje xD

bolje da prica, a da se ne ubije! s ostatkom se slazem..

Mozda najbolji post do sada. Silni saveti koje smo mu dali postali su kontra. Uvek nesto ne valja, nije potaman, ne moze tako, ne moze ovako. Sto druze trazis pomoc kad nijedan savet nisi ni promislio da realizujes.

Krenes tako da kukas u vojsci, da ti odvale samarcinu da se resetujes na fabricko podesavanje xD
Ма ајде.. Хоћу помоћ, али нећу.. Кога бре зајебава.

i dalje ne bi nista postigli. Nasilje je za budale...

Back