mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Pa jeste, na kraju se sve svodi na tešku lutriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasao sam stene Labrador retrivera .. za 40e....> XD ..
Vakcinisani,ocisceni od parazita. Otac ... sluzbeni pas obucen za trazenje narkotika. Majka..potomak evropskih sampiona u lepoti.. sta vi mislite o ovome.. ??
Zlatni labrador ... prelep je, mekan i dodje ti da ga stalno mazish.![]()
Nasao sam stene Labrador retrivera .. za 40e....> XD ..
Vakcinisani,ocisceni od parazita. Otac ... sluzbeni pas obucen za trazenje narkotika. Majka..potomak evropskih sampiona u lepoti.. sta vi mislite o ovome.. ??
iako su slicni ipah labrador je po mom misljenju bolji. pojedini retriveri, iako su blage naravi iskazuju vise agresivnosti od labradora.
Druze da mu je majka potomak evrpskih sampiona ne bi bio ispod 200, vjeruj ti meni
Iako puno volim zlatne retrivere , sa ovim se moram sloziti. U poslednje vrijeme sve vise i vise srecem agresivne zlatne retrivere. Vjerovatno je uzrok tome kao mimi's mom kaze mjesanje sa drugim psima, al bas se negativno odrazilo
Ne, ja sam rekla da je u pitanju neselektivno parenje i hiperprodukcija, rasa je i dalje čista (ako se izuzme nepopravljiva izmešanost britanskog i američkog tipa i neizvesnost kom će tipu štenci da pripadaju čak i ako su roditelji ujednačeni po eksterijeru).
ja i dalje ne znam koju rasu da uzmemdajte neki predlog
dobijam na poklon fox terijera, kakvi su kao kucni ljubimci, mislim u stanu ...
Evo ja se zakačila za tu rečenicu pa me zanima gdje je to izmješan britanski i američki tip? I kako je to uopće moguće?
Potpuno se slažem da je neselektivno parenje i hiperprodukcija razlog mnogih problema kod goldena.
Lepo! Psi američkog tipa su viši u grebenu, krupnije građe i tamnije, skoro riđe i vrlo ravne dlake, dok su goldeni britanskog tipa nižeg grebena, sitnije građe, svetlije i talasastije dlake. Oba tipa odgovaraju u potpunosti standardu, a nekome se više svideo jedan, nekome drugi tip, pa su na kontinent, u zemlje-članice FCI uvezena oba tipa i neko ko je mislio da se u genetiku razume bolje nego što se zaista razume (ili jednostavno nije niočemu razmišljao) se dosetio da pari pse različitog tipa, nekome drugom ko takođe nije razmišljao se ta ideja svidela, nadali su se da će vremenom dobiti jedan, ujednačeni, "srednji" tip a umesto toga su dobili visoke, krupne, svetle pse ili niže, sitnije, tamnije pse ili... uopšte, psi su skroz neujednačeni u eksterijeru. Mada, ono što sam ovde viđala je da ipak još uvek može da se kaže da dominira britanski tip eksterijera. Ali ostajem pri tvrdnji da je neselektivno parenje, bez prethodne provere temperamenta, kukova ili bilo čega drugog, rasa unakažena.
Možeš opet bretonca, ako se ne bojiš poređenja sa Olijem. Ili mešanca, što kaže Tina. I ja sam u dilemi, u pregovorima sam sa samom sobom i svima oko sebe, bojim se da bi me škotski ovčar, iako je mnogo veći, po onome što Smeh i ostali vlasnici pišu, previše podsećao na Gizma. Opet, sama najbolje znaš da li možeš da uzmeš rasu koja ti se toliko sviđa a da ga doživiš kao potpuno novog psa, ne zamenu za Olija.
.
meni se mnogo svidja labrador.ali je bas preveliki za mene.mozda ga i uzmem.kokera ne mogu nikako u dvoriste,nisam cula da neko drzi koker spanijela u dvoristu,to me muci i kako cu da sisam dal im puno raste dalake,a ovako je prelep koker.
lep je koker,njega sam htela da imam ali sam dobila bretonca.
moram jos da razmisljam.treba mi manja rasa
argentinska doga-nema lepseg
mimi a irski seter?