Kog Psa Uzeti?

• Začetnik teme Začetnik teme petakovicm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kojeg psa da kupim

• DOGO ARGENTINO

• CANE CORSO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Uzmite ovog.

1378225_10151607786266853_1545590745_n.jpg

Јоркширски теријер, имам једног z:)
Мислим да нема слађе куце а за стан је идеална. Не лиња се, не осети се, а умиљата играчкица је нешто најслађе у животињском свету.

Negde sam cito da postoji manji i srednji Bigl a sto se tice mojih ja sam imao Vucijaka, Haskija i Rotvajlera ali u to vreme sam ziveo u kuci a sad zivim u stanu a hteo bih da uzmem psa pa zato i pitam koj od ova tri koj su mi zapali za oko bi najlakse podne zivot u stanu s tm sto bi ga svakodnevno setao 45 minuta do sat vremena.

Moj savet, posto su ti vec na "listi", usvoji cc, ili argentinku, Imas i u gotovo svakom azilu, a i kod ljudi koji su ih nasli napustene pa ih sad udomljavaju (posto kazes da si vec imao te vece pse). Ima i jako mladih, ako te to brine.
Svaki pas je licnost za sebe, ali cc koga ima moj drug je u stanu miran kao bubica.
Bigl bi te, posle svih nabrojanih, razocarao, jer su manji psi aktivniji u stanu od velikih koji su tolerantniji i stabilniji, a i biglovi su vecinom izuzetno neposlusni.

Dragi forumasi, vidim da je tema odavno zamrla ali se nadam da ce neko ipak videti poruku :) Dvoumim se da li da uzmem bretonca ili lagota. Zivim u stanu ali volim duge setnje (10km mi dodje keo neka dnevna rutina) pa sa te strane verujem da bi i jednoj i drugoj rasi bilo ok. Odmah da spomenem nisam ljubitelj bisona, maltezera i tih bas maleckih rasa koje svakako jesu simpaticne i mozda vise odgovarajuce za stan ali mislim da mi ne bi odgovarale :)

Back