lassie
Primećen član
- Poruka
- 599
izmedju haskija i reta meni je bolji po mnogo cemu ret. ali svako ima svoje misljenje i to je ok. pozz![]()
takodje i ja tako mislim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izmedju haskija i reta meni je bolji po mnogo cemu ret. ali svako ima svoje misljenje i to je ok. pozz![]()
jesam o labradoru,ali mi je bas veliki,i o kokeru ali njega ne mogu napolje i ima da se sisa puno,a trece ne znam sta cu.
jesam o labradoru,ali mi je bas veliki,i o kokeru ali njega ne mogu napolje i ima da se sisa puno,a trece ne znam sta cu.
Znam ali ovo su teme od po 10strana a ja nemogu da citam sve..mislim ono samo osnovno mi recite..
Koj od ovih pravi manje nereda(koji se manje linja[opada dlaka])
zdravstveno stanje roditelja vaznije od titula
moje licno misljenje
iako su slicni ipah labrador je po mom misljenju bolji. pojedini retriveri, iako su blage naravi iskazuju vise agresivnosti od labradora.Molim vas kazite mi koga da odaberem labradora ili Z. Retrivera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nažalost, Igore, savesni i normalni odgajivači su u manjini, ne bi verovao kakve sve škartove pare i prodaju za ljubimce, bez papira... Zar nije van svake pameti da štene košta 40e?! Pa bez obzira na rasu. A kriterijumi oko zdravstvenog stanja roditelja se odnose na eventualno prisustvo naslednih bolesti karakterističnih za određenu rasu, a svaki iole iskusan veterinar će, makar i ne znao od ranije za tu rasu, samo na osnovu slike i letimičnog proučavanja standarda znati koje bolesti mogu da se očekuju i na šta da skrene pažnju budućem vlasniku kad kupuje štene. Nažalost, retki su i vlasnici koji se na vreme informišu o svemu tome, nego vide u oglasima da štene te-i-te rase košta toliko-i-toliko, pa ne bi da propuste priliku da nabave tako jeftinog psa, da se malo pokazuju okolo, a onda ga i zavole, pa iskrsnu zdravstveni problemi, pa onda sa nastupanjem polne zrelosti ne mogu da ga pare jer ne mogu ni da ga ocene bez papira...