DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.111
Ne znam kod mene se ne kvari nista, sem zamenskih delova sedi sipaj gorivo i vozi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kod mene se ne kvari nista, sem zamenskih delova sedi sipaj gorivo i vozi.
Auto je udaren negde i rezervoar je ostecen takodje.Nemoj da spamujete temu sa komentarima u vezi moje visosti. Tema je auto koji stoji kod mene u ulici kome su na parkingu otpali točkovi i curi gorivo.
Megane nema torziju.Ovo uopste nije retko na reliju, bez obzira na tip oslanjanja, jbg veliko naprezanje.
Nesto je puklo i trap je razbio rezervoar. Imaju Francuzi neka glupa resenja. Npr. kod Megana je donji sraf zadnjeg amortizera zavaren za amortizer, zna da istruli i opasno je ako pukne. Meni su amortizeri bili ispravni, ali sam ih promenio zbog tih srafova.
Imaju i dan danas koliko znam, vecina modela.Nije sve ravno iskrivilo se malo valjda je trap povukao. Jel taj pežo ima torziju?
Aha kako da ne.kakvu torziju šta to nije ošlo u povjest sa bubama, dijanama, renol četvorkama...?
Mislim da ovaj model nema torziju to je druga generacija 308.Prolazio sam ulicom i vido pežo kome su otpali točkovi iz čista mira. Onda je i gorivo iscurelo verovatno je i rezervoar otpao.
Pogledajte prilog 1299093
Pogledajte prilog 1299095
Pogledajte prilog 1299096
Pogledajte prilog 1299097
Nisam ni napisao da ima. Pise da ima neka glupa resenja.Megane nema torziju.
Rekoh ti tamo, nego ne vidim koji je to auto. Gume mu baš i nisu neke.Šta mislite koliko košta ova popravka?