- Poruka
- 239.267
Juče umalo nisam imao čeoni sudar s takvim pametnjakovićem. Sirena je odradila posao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče umalo nisam imao čeoni sudar s takvim pametnjakovićem. Sirena je odradila posao.
Šta da vam kažem, čuvajte se ljudi.
Nije nikakav sundjer nego pur pjena, a u pitanju je "montaža" multimedije tamo gdje je (ne)moguće postavitiEm je mutna slika em ... kakav je ovo sunđer, šta je ovo pobogu??
Nek si je postavio.Nije nikakav sundjer nego pur pjena, a u pitanju je "montaža" multimedije tamo gdje je (ne)moguće postaviti![]()
To se zove ispunaEm je mutna slika em ... kakav je ovo sunđer, šta je ovo pobogu??
A taj 1.9 ne mogu da voze početnici.Ima Jaje 1,6 dizel, ali veoma malo jer su išli samo samo 2 - 3 godine čini mi se. Teško ćeš to naći, pogotovo u nekom hajde da kažemo solidnom stanju je pričamo o kolima iz druge polovine osamdesetih. U njemu su mnogo ranije krenuli sa 1,9 jer su imali taj motor već 1989, ali nije se mogao spakovati u Golf 2.
Mogu. Bez turba je imao čini mi se 68 konja, a s njim 90. Granica za početnike je 80kw, odnosno 109 konja.A taj 1.9 ne mogu da voze početnici.
Brate to su kola koja više ni nisu u voznom stanju ako nisu servisirana.Realno.Mogu. Bez turba je imao čini mi se 68 konja, a s njim 90. Granica za početnike je 80kw, odnosno 109 konja.
Ali to su veoma stara kola i dizeli su uglavnom prešli jako mnogo.