gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Kod druge rečenice sam mislio na sebe...trebao sam da preciziram...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

АМАН ****** 6 факин минута!!!
И онда сам им рекао да ћемо стати у Крагујевцу, а онда их зајеб'о да се занимају нешто са мојим мобом док смо пролазили кроз КГ па нису приметили
И као што рекох пре пар постова... свако ко је здрав може да издржи пар сати без јела, пића, пишања и којечега... како може некоме да се пиша ако није пио ништа? Како издрже људи између доручка и ручка да не једу ништа?
Евентуално на 6 сати вожње можемо да станемо једном на 15-20минута и то искључиво ако се унапред договоримо где...
Ал да бар знају да певају - него се само деру, ма какофонија жива! Крене један "аааааакоооо те одвеееедуууу...", па други се дере "ТАМДАДАМ" и лупа ногом о патос (даје ритам), а онда сви заједно "циииигааанииии чееергааарииии..." А ја само гледам да ме неки ћорави мајмун не залепи док се престројава! И ја се дерем "тише, тише!", али они ништа, настављају и даље, кренули опет "аааакоооо теее одвееедууу" сви заједно пошто не знају све речи... Онда морам да их ударам у комбинацији са урлањем да би им то допрло до мозга да ЗАЧЕПЕ на 5 минута јер не чујем своје мисли!
A obaška što to može da te opali ako prikočiš malo naglije. Meni se desilo jednom da je ono čudo od "Lavlje kandže" teško 10-tak kilograma stajalo na zadnoj polici. I ja kako sam na Smederevskom putu prikočio naglo, polete ta "kanžda" pravo i udari u centralnu konzolu.
Е исто тако багри падне на памет да ставе торбу на задњу даску, а ја то приметим у тренутку када претичем шлепер и видим да не могу да га обиђем и онда стиснем кочницу и гледам јел' можда неко кренуо за мном у обилажење да ме не би ударио и наравно не видим од торбеили оставе флашу воде да ми шета по дасци, а ја не видим шта је, а они углавном буду довољно глупи да не знају шта то лупа кад их питам
јер то коњима не смета

Мој стари кад је имао удес стајао им неки дезодоранс на тој дасци и спиздио га у главу имао 4 копчеA obaška što to može da te opali ako prikočiš malo naglije. Meni se desilo jednom da je ono čudo od "Lavlje kandže" teško 10-tak kilograma stajalo na zadnoj polici. I ja kako sam na Smederevskom putu prikočio naglo, polete ta "kanžda" pravo i udari u centralnu konzolu.![]()

Ovaj Superbird prvo se ne bi sa nama odavde nikad parkirao na istom parkingu, pa sad ne bi nikad putovao na more...![]()
Znači koma...![]()

Stefan K.:Meni se gadi da jedem dok vozim.
Zna se šta se nije za kola: jelo, piće, cigare i seks. :mrgreen

A gde karas onda, rodjace?![]()
Мене нервира код кренемо сви у град а позади седну тројица ортака, а не зна се ко је од кога изгубљенији и непажљивији. Онда док се ја гурам кроз гужву на Булевару они пипкају стакла, машу рукама, гурају колена у седиште, дерњају се... Кад смо прошли пут ишли до града дошло им је да певају Ти си ми у крви од Чоле!Ал да бар знају да певају - него се само деру, ма какофонија жива! Крене један "аааааакоооо те одвеееедуууу...", па други се дере "ТАМДАДАМ" и лупа ногом о патос (даје ритам), а онда сви заједно "циииигааанииии чееергааарииии..." А ја само гледам да ме неки ћорави мајмун не залепи док се престројава! И ја се дерем "тише, тише!", али они ништа, настављају и даље, кренули опет "аааакоооо теее одвееедууу" сви заједно пошто не знају све речи... Онда морам да их ударам у комбинацији са урлањем да би им то допрло до мозга да ЗАЧЕПЕ на 5 минута јер не чујем своје мисли!
![]()

Pa neću sigurno u klima.A gde karas onda, rodjace?![]()
To je auto, ne krevet pobogu. 
Мени се жалио како никад не може да се одлучи да ли да иде у стан од 280м2 у Кнезу или у викендицу на Дедињу![]()
Crnogorac, je li na kraju zviznuo birac brzina ili homokineticki?
Posteno Master_Chief
Stefane, nikad nisi prco u kolima?![]()

Isto i kad sam vamo gore u norveskoj,al dobro ovde i ne vozim puno drustvo mojim kolima,uglavnom se koristimo autobusima jer se cesto popije neka pa ne mogu voziti.Pa, ispravno se ponasas. Nego, to samo u Srbiji tako ili?![]()
Isto i kad sam vamo gore u norveskoj,al dobro ovde i ne vozim puno drustvo mojim kolima,uglavnom se koristimo autobusima jer se cesto popije neka pa ne mogu voziti.
Nisam bas kao Dovla ekstreman ali volim da ima nekog reda.