Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekam taj famozni mail :lol:

Danas nisam imao vremena da idem do pg. Pa čekam da mi pošalje sta ta chuda imaju od opreme. Ako je nesto niđe veze .... bolje i da ga ne uzimam :lol:

I čitavo jutro klikćem na send/receive .... i ništa. Dok ga nisam pozvao danas kasnije i reko ALO BA :lol: .... kaže da nije imao vremena danas

uzmi benzinca. Syebaces dizela vrlo brzo :) uzmi 2.0motor

ја дозвољавам секс у колима :D додуше само сигуран секс, али дозвољавам :D
Jel to ima neke veze što si pisao ovaj post u 3.14 ujutru? :lol:

Da se ne pokrive sedišta :lol:
I ne uflekave. :lol:

ne znam koje vi radio stanice koristite, ove sto mi imamo na brodovima kostaju 150-300e zavisi sta i kako. uglavnom treba da se dobije licenca rad.telegrafiste i dozvola za koriscenje te stanice onda. ne znam dal je to i kod kamiJona tako. misim mozes je ti i ilegalno prikopcati...
Može da kupi neki toki-voki sa dometom do 2km, za to mu ne treba licenca i dozvola.

a koje napajanje tj. voltazu koristi? meni sve na 24V
i gde se dobija ta licenca? mislim da je slican neki postupak kao za taksi sluzbu, tj. kad je firma ima onda mogu svi kamioni da nose radio stanice
Voltaža može bilo koja u suštini, na istom mestu kupiš i ispravljač. Mada ne znam da li ti se isplati da upisuješ kurs da bi dobio licencu, kurs može trajati nekoliko meseci. :)

a koje napajanje tj. voltazu koristi? meni sve na 24V
i gde se dobija ta licenca? mislim da je slican neki postupak kao za taksi sluzbu, tj. kad je firma ima onda mogu svi kamioni da nose radio stanice
ja imam iz amerike donesene 2 motorole dometa 2 milje, jos pre 6 godina, a kostale su 15$ obe :lol:
(petnaest dolara). naravno da su super, koriste po 3 AA baterije. one koriste opseg u kojem je dozvoljen haos. a radio stanice koje zrajder oce, one vec ne spadaju u slobodnu prodaju.

svi brodovi se rucno prave, i uglavnom su na 12V jer vecinu aparature i instalacija koriste sa automobila. u zavisnosti od njegove velicine moze da se oprema i sa kamiona sto ce reci onda koristi 24V ali te stanice ja mislim da imaju na sebi prekidac 12V/24V .
e sad ne znam kojom forom taksisti to koriste, oni naravno nemaju nikakve slicne ispite polozene iz toga. kod brodova je druga prica, ti imas radio stanicu koja ti stoji na 16 kanalu stalno (to je imrdzensi kanal) i kada ti se obrati neka od onih brodina medjunarodnih, onda bi bolje bilo da znas sta radis...

one rade na VHF-u, koriste frekvenciju 156-163MHz mislim da je taj opseg valjda rezervisan za nauticare.
uglavnom imaju raznorazne sisteme za uzbunu i opasnosti (raznorazne vrste rezervnih antena tipa ako ti oluja odnese jarbol na kome je bila antena, rezime smanjene snage, kopcanje GPSa itd...) tako da njih zaobidji za kamion...

:lol::lol::lol:

Nisam mislio na njega bre :lol: njemu svaka čast kad čovek troši pare na fina auta a ne na kocku drogu itd ;)

Nego mene nervira ovaj što trebam da ga molim da mi proda auto :lol: 2 dana mu tražim specifikaciju modela i on me i dalje kulira ....e sad ću sad ću .... Bem mu mater, nije morao da spominje da će da mi šalje mail-om. Mogao je lepo da kaže dođi tad i tad i gotovo :D

dovla: ma ja nevolim taj ''zeljovski'' burek ... odvratan mi je, volim ovu beogradsku varijantu ... a sa zenama je uvek lepshe u kolima, lagana muzikica, leti klima zimi grejanje i odmah se uspavaju :)

mchief ... vishe volim njegushku prishut ... josh ako je uber slana ... mmm ...

z-ryder ma uzmite svi CB stanice i mirni ste, ne treba ti nishta od papira, u teoriji bi trebalo samo da prijavish u mup .. i to je sve ... ya ovo na 0.7 ili 2m ili 4m ti trebaju dozvole ... ili bar radio amatersa chini mi se sa D da mozesh da imash stanicu i preko amaterskih repetitora ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back