Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dovla:
prvo ne diraj u instituciju bureka kod kukija, drugo, ja chovea znam lično, jedno 15 godina, udjem i on ako mi odmahne glavom znači da stoji već 2 sata i više nije ni za q ...
a sad ovo ostalo, pa ja kad sam išao na rafting u Srbinje ( Foča ), zenski deo ekipe samnom, znači neko bi reko noćna mora za vožnju ono stajanje svaki čas, stali smo do Srbija jednom da natočim goriva i tad su obavile sve što je trebalo i nakupovale brdo hrane i pića opet za auto i milina ...
uključiš klimu, ne puno malo, dovljno da malo bije hladan vazduh, dovoljno da se ukrute im bradavice, što odmah vidiš kroz laganu letnju majicu, i samo se uspavaju, voziš laganica sve po pravilima i eto .. opušteno ... :) ...
daska i prtljag ... a ovaj nemash gepek ?

vule gs ... nego buka drugara se reshava sa filterom u glavi ili pojachash muziku ... a za reno 5 ... bio je u kraju mom jedan lik sa reno 5 sa 1.8 ili tako neshto motorom.. sunce ti zarko ala je to przilo ...

superbird: e upravo tako ...mislim ono ... chuvaju automobile ko da tje ih sarane u njima ... a za seks ... pa u sobi valjda...

m.chief : blatnjave patike itd... jel to vi iz nekog sela u grad idete ... ?

Poslednja izmena:
dovla:
prvo ne diraj u instituciju bureka kod kukija, drugo, ja chovea znam lično, jedno 15 godina, udjem i on ako mi odmahne glavom znači da stoji već 2 sata i više nije ni za q ...
a sad ovo ostalo, pa ja kad sam išao na rafting u Srbinje ( Foča ), zenski deo ekipe samnom, znači neko bi reko noćna mora za vožnju ono stajanje svaki čas, stali smo do Srbija jednom da natočim goriva i tad su obavile sve što je trebalo i nakupovale brdo hrane i pića opet za auto i milina ...
uključiš klimu, ne puno malo, dovljno da malo bije hladan vazduh, dovoljno da se ukrute im bradavice, što odmah vidiš kroz laganu letnju majicu, i samo se uspavaju, voziš laganica sve po pravilima i eto .. opušteno ... :) ...
daska i prtljag ... a ovaj nemash gepek ?
Извини али ти онда друже не знаш шта је бурек :) Често купујем код Кукија и пециво му је мање више задовољавајуће (иако се може наћи и боље), али бурек ниједном нисам појео да ваља... и то важи за цео БГ не само за Кукија... не постоји у БГу онај прави босански бурек... ако КЛЛ ово прочита може да ти објасни како сам му то лепо доказао ;)

Вожња са женама је мени увек била боља него са мушкарцима... отприлике једини захтеви су им да успорим али и то су ретки случајеви или брзо одустану од тога кад виде да им захтев није усвојен z:mrgreen:

А гепек имам, али господи ''може нешто да затреба'' па понесу неку јакну или торбу са собом и наравно чим седну засмета им и где ће друго него на даску :roll: и што је најгоре сломили су ми је тако да сад упада у гепек, али нееее они су и даље упорни у слагању ствари на даску :dash: Срећом имају ипак мало мозга па су сада после 2000км са мном научили да ме питају да ли ми смета то на дасци, да не лупају вратима и да нема стајања ако није баш баш фрка... али опет имају разне смицалице да стојимо да блејима и да се зајебавамо :roll: типа не купе оно што је потребно на време, а тамо где идемо нема тога да се купи и онда стајемо успут... е то ме баш онако квалитетно изнервира :evil:

u Kragujevcu imas da kupis burek na 50 mesta, cirka. Al samo kod jednog lika je najbolji. Musliman. Taj burek, to, to covek mora proba. Jeo sam poslednji put kod njega pre godinu dana,al jos ga pamtim :D A i lokal mu je ono, kad da jestalo vreme. Jedino ako nije odlucio u medjuvremenu da ga ufensira, kao i ovi ostali.

zato ja obozavam kad negde krenemo sa po dva tri kamiona - svako za sebe al svi zajedno ;) i ako negde i stanes brzo ih sustignes.
samo me zeza sto nemam radio stanicu, al kad smo vec kod toga - zna li neko nesto o tome, posto su itd.
ne znam koje vi radio stanice koristite, ove sto mi imamo na brodovima kostaju 150-300e zavisi sta i kako. uglavnom treba da se dobije licenca rad.telegrafiste i dozvola za koriscenje te stanice onda. ne znam dal je to i kod kamiJona tako. misim mozes je ti i ilegalno prikopcati...

ne znam koje vi radio stanice koristite, ove sto mi imamo na brodovima kostaju 150-300e zavisi sta i kako. uglavnom treba da se dobije licenca rad.telegrafiste i dozvola za koriscenje te stanice onda. ne znam dal je to i kod kamiona tako. misim mozes je ti i ilegalno prikopcati...

a koje napajanje tj. voltazu koristi? meni sve na 24V
i gde se dobija ta licenca? mislim da je slican neki postupak kao za taksi sluzbu, tj. kad je firma ima onda mogu svi kamioni da nose radio stanice

Jel, si pazario tog nAudija?
kazem ti, uzmi neku benzunjaru. Uzmi 2.0motor ili 1.8T.

Čekam taj famozni mail :lol:

Danas nisam imao vremena da idem do pg. Pa čekam da mi pošalje sta ta chuda imaju od opreme. Ako je nesto niđe veze .... bolje i da ga ne uzimam :lol:

I čitavo jutro klikćem na send/receive .... i ništa. Dok ga nisam pozvao danas kasnije i reko ALO BA :lol: .... kaže da nije imao vremena danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back