Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Farbaj ga u neku drugu boju :lol:

Inače, meni menjač ostao u rukama na audiju pre neki dan :lol:

Sva sreća pa smo bili samo ja i drug. I sto sam stao. Prebacili kuci ove 2 cure, i taman da krenemo .... puf .. samo ispade tamo ispod haube nesto ... Ja saltam u brzine a on ne prihvata nista.

Pa, kad ga vozis prvom 70, drugom max itd... :D

mora jednom dumre :)

silujes ga mnogo. Ne valja to ni za turbo. Kupi brate Audi 2.8, bez turba i teraj ga...:)

Ma nisam ga pre tero uopšte. Negde letos mu je bila crkla lamela ( barem je majstor tako rekao ) i popravio ga.

A tu noć sam sa njim prešao preko 160km. I nigde nisam vozio preko 60-70km/h ... bila je ogromna magla usput, prolom oblaka a svetla su mu skroz slaba .... a rupa koliko hoćeš .... Što znači da nisam ja kriv :P
Usput negde u povratku je počeo na manje obrtaje da mi trese volan, čim mu dodaš gasa - bez problema. Ali zato kad sam stao - gotovo. I dolazio drug da me šlepa, ali nije bila u njemu ona kuka sto se navija ...

@Dovla, samo smireno :D

ja ih ustvari i ne perem. Ni unutra, ni spolja. Cale ih koristi kad ide da radi, tako da je unutra haos zivi.

No, si razmisljao o nekim felgama za tu Bravu?
Ма брате ужас живи, улазим у ауто жмурећи да га не видим споља, спуштам лифт на најниже да не видим хаубу и не гледам у излоге покрају пута у којима се огледа ауто :D Унутра га фино усисам, намиришем па то буде прихватљиво... ;)

А фелне... па... размишљао сам :whistling: и оваааајјј... не само о фелнама него тако уопште о животу... и како да ти кажем... :whistling: припреме за пролеће су у току z:mrgreen:

Ma nisam ga pre tero uopšte. Negde letos mu je bila crkla lamela ( barem je majstor tako rekao ) i popravio ga.

A tu noć sam sa njim prešao preko 160km. I nigde nisam vozio preko 60-70km/h ... bila je ogromna magla usput, prolom oblaka a svetla su mu skroz slaba .... a rupa koliko hoćeš .... Što znači da nisam ja kriv :P
Usput negde u povratku je počeo na manje obrtaje da mi trese volan, čim mu dodaš gasa - bez problema. Ali zato kad sam stao - gotovo. I dolazio drug da me šlepa, ali nije bila u njemu ona kuka sto se navija ...

И куме шта си научио из свега? Кад почне нешто да ти дрма на колима никако не стај да провераваш и не стај уопште ни због чега док не дођеш пред кућу да не би шта? Да не би остао на путу да морају други да те шлепају :P

meni je kia kao da je svinja. ko da se valjala u blatu s golfovima :lol:

megan je kolkotolko cist jer sam ga 2 dana pre nove godine oprao. oni kompresori kako izbacuju vodu pod pritiskom, a ona sva tako u magli cim dotakne hladno odma smrzne. i prakticno sam bio ceo auto zastaklio :lol:
oko te du it jorself perionice sve ledara jer kako vetar malo dune iznese tu maglu vodenu iz kabina na ladan asfalt i oma smrzne. ali cistiji je mnogo od kije. jedini problem je sto se kederi smrznu onda ako ih ne osusis oma.

Pa, nisi ga terao u tom trenutku :) a ovako si mu dusu izvadio. Jel, posalji mi postom kljuceve, i gde ono rece da je? :mrgreen:

И куме шта си научио из свега? Кад почне нешто да ти дрма на колима никако не стај да провераваш и не стај уопште ни због чега док не дођеш пред кућу да не би шта? Да не би остао на путу да морају други да те шлепају :P

Neće biti sledećeg puta sa ovim autom :P

Ma njega je moj brat dao direktoru u firmi ...

Nego ja nisam ni znao, sinoć su išli po njega. A i briga me, nije moj :lol:

Otišao mu je neki zglob. Jer menjač šalta, al ne prima. Valjda mu menjaju to. A ja tek na leto planiram novo auto. Do tada ću voziti moju paklenu mašinu, na kojem sam se učio :mrgreen: Kangoo 1.5 dci 2003

signature: pa ono kao muski auto, necu ga valjda peruckam, chistim, usisavam itd..
to kad vidim da neko se cima sa kolima starijom od 5-6 godina ..
ma idi bre... josh i jelkice da okachim a tablu sa onim sprejem za sjaj ..a da... i kozu na sedishtima
da sa posebnim preparatom obradim da bude meksha i da traje :)
kad se skupi blata i papirica raznih na podu, ja samo novu patosnicu preko .. pa kad preznim
izbacim i patosnice..:)

avetinja: to me potseti na matorog kadeta, moja prva kola, GSi 2l c20ne motor itd.. >:) .. hehe ... ja na kosutnjak sa njim ... malo sidjem sa puta i odvalim menjach ili brojach ili sta vec... znachi sve je radilo dok nisam stao ... isto tako vracam se iz NS .. starim putem ... ko zna zashto ...
i neshto tandrche itd... stanem pogledam sve ok .. kad smo krenuli nismo preshli 1km ... puko nosach alternatora ... zomg!

Ma ebe se meni za auto, popravice se. Meni kad je stao ja sam odvalio da se smejem. Drug me gleda, nista mu nije jasno. Nego su samnom bile 2 cure. Svu noć su se vozile sa nama, pa sam pomislio, zamisli da nam je se to ne daj bože desilo usput ...Kad bi počelo da tandrče :lol:

Briga me za mene, nego sto bih se njih dve isprepadale ... Sva sreća pa samo što su izašle to se desilo :P Ispred njihove kuće :lol:

Ali sve je dobro kad se dobro svrši. Ovaj, što se dobro svrši :mrgreen:

Ma njega je moj brat dao direktoru u firmi ...

Nego ja nisam ni znao, sinoć su išli po njega. A i briga me, nije moj :lol:

Otišao mu je neki zglob. Jer menjač šalta, al ne prima. Valjda mu menjaju to. A ja tek na leto planiram novo auto. Do tada ću voziti moju paklenu mašinu, na kojem sam se učio :mrgreen: Kangoo 1.5 dci 2003

Samo polako, dizel je to. Da ne crkne i on :)

Veruj mi da je ovaj izdržljiviji nego ovaj audi. Samo što nema 17" gume kao ovaj, i nisu mu toliko široke gume .... i preko ležećeg udaraš glavom o plafon pri brzini od 10 km/h .... ali zato na pravom putu jede malu decu :D I ne smeš brzo u krivinama.

Mada ja ne radim ništa od toga :mrgreen: pa mi ne treba :P

to je zato sto u crnoj gori nema pravog puta :)

@wrm
pa ja lickam i svoj novi auto i ovaj sto ima 8god... to sve sto si naveo je sasvim rutinska stvar sve to autu uraditi. ja nisam po prirodi skrnavac i nerviraju me i prasina i nered i uopste haos i svinjac. i u sobi tako i u autu. megan ima 8 godina ali enterijer i dalje ko nov. i nameravam da tako i ostane. a to gomilanje sa patosnicama, evo opet mi se sadrzina stomaka vraca na drugu stranu

Ја сам сконтао да оперем ауто сутра и да осушим феном браву и кедере на предњим вратима, ако будем имао времена и на задњим, ако не онда ништа ионако се не користе...

to je zato sto u crnoj gori nema pravog puta :)

@wrm
pa ja lickam i svoj novi auto i ovaj sto ima 8god... to sve sto si naveo je sasvim rutinska stvar sve to autu uraditi. ja nisam po prirodi skrnavac i nerviraju me i prasina i nered i uopste haos i svinjac. i u sobi tako i u autu. megan ima 8 godina ali enterijer i dalje ko nov. i nameravam da tako i ostane. a to gomilanje sa patosnicama, evo opet mi se sadrzina stomaka vraca na drugu stranu

Sad mi reci da je nova laguna ili tako nešto - pravo auto :P

Јбте већ пар дана ми се тресе кућа од неког неартикулисаног дизела... ја контам то комшија пролази бусом, међутим задњих пар дана сваки дан по неколико пута дневно (а иначе прође једном у 7 или 10 дана)... и малопре изађем да му *ебем све по списку јер смо се договорили да не тера бус кроз моју улицу кад оно имам шта да видим... комшија преко пута стартовао свој 1,6д мотор :eek: Реко' јбте како удара :eek: рекао сам му: ''ако је мој Пасат толико тандркао ја се заиста од срца извињавам нисам био свестан'' :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back