Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није поента у драгоцености аута... на море сам ишао и са 128ицом коју чак ни ја нисам поштовао, а камоли очекивао од других да је поштују... али ме рецимо ужасава што је мој стари сад убацио неке усране календаре у кола и кад год смотам на раскрсници они ми лете по колима :roll: то ме страшно нервира и стао сам вечерас и побацао их све у контејнер... а до мојега с календарима не возим магацин :roll:

Е исто тако багри падне на памет да ставе торбу на задњу даску, а ја то приметим у тренутку када претичем шлепер и видим да не могу да га обиђем и онда стиснем кочницу и гледам јел' можда неко кренуо за мном у обилажење да ме не би ударио и наравно не видим од торбе :roll: или оставе флашу воде да ми шета по дасци, а ја не видим шта је, а они углавном буду довољно глупи да не знају шта то лупа кад их питам :roll: јер то коњима не смета :roll:

Да нисам нечовек доказујем следећим објашњењем: Од БГа до Краљева има два до два и по сата вожње... нас тројица смо у колима и њима треба читавих 6 минута да им се припије вода :eek: АМАН ****** 6 факин минута!!! :roll: :dash: И онда сам им рекао да ћемо стати у Крагујевцу, а онда их зајеб'о да се занимају нешто са мојим мобом док смо пролазили кроз КГ па нису приметили :mrgreen: И као што рекох пре пар постова... свако ко је здрав може да издржи пар сати без јела, пића, пишања и којечега... како може некоме да се пиша ако није пио ништа? Како издрже људи између доручка и ручка да не једу ништа?

Наравно, ништа од овога није строго, прође ту и тамо понека чоколадица, вода, сокић, али крканлук, пијанчење и остало категорички не долази у обзир... а тек пушење... то је исто као кад неко са цигаром уђе у лифт... :dash: Евентуално на 6 сати вожње можемо да станемо једном на 15-20минута и то искључиво ако се унапред договоримо где...

Мене нервира код кренемо сви у град а позади седну тројица ортака, а не зна се ко је од кога изгубљенији и непажљивији. Онда док се ја гурам кроз гужву на Булевару они пипкају стакла, машу рукама, гурају колена у седиште, дерњају се... Кад смо прошли пут ишли до града дошло им је да певају Ти си ми у крви од Чоле!:orkestar: Ал да бар знају да певају - него се само деру, ма какофонија жива! Крене један "аааааакоооо те одвеееедуууу...", па други се дере "ТАМДАДАМ" и лупа ногом о патос (даје ритам), а онда сви заједно "циииигааанииии чееергааарииии..." А ја само гледам да ме неки ћорави мајмун не залепи док се престројава! И ја се дерем "тише, тише!", али они ништа, настављају и даље, кренули опет "аааакоооо теее одвееедууу" сви заједно пошто не знају све речи... Онда морам да их ударам у комбинацији са урлањем да би им то допрло до мозга да ЗАЧЕПЕ на 5 минута јер не чујем своје мисли!z:((

Е исто тако багри падне на памет да ставе торбу на задњу даску, а ја то приметим у тренутку када претичем шлепер и видим да не могу да га обиђем и онда стиснем кочницу и гледам јел' можда неко кренуо за мном у обилажење да ме не би ударио и наравно не видим од торбе :roll: или оставе флашу воде да ми шета по дасци, а ја не видим шта је, а они углавном буду довољно глупи да не знају шта то лупа кад их питам :roll: јер то коњима не смета :roll:
A obaška što to može da te opali ako prikočiš malo naglije. Meni se desilo jednom da je ono čudo od "Lavlje kandže" teško 10-tak kilograma stajalo na zadnoj polici. I ja kako sam na Smederevskom putu prikočio naglo, polete ta "kanžda" pravo i udari u centralnu konzolu. :eek:

@Vule - E zato pustim baš glasno neku muziku, ali nešto što nema reči, pa onda svi ćute. :lol:

Poslednja izmena:
@vule
Мени то кроз град мање-више... само да не скачу, не ломе седишта и стакла и ајд' Боже помози некако... не траје дуго, а може бити и занимљиво... али прстима на стакла НЕЕ!!!! Никако НЕ!

Једном сам возио неке мамине колегинице у Ниш. Брате... оне нису зачепиле јебена уста до Ниша :roll: ајд' што су причале него што се деру кад причају нормално :roll: ја све као на фињака појачавам радио не би ли се ућутале али нема теорије... на крају сам ставио слушалице и мп3 и вози мишко... срећом аутопут је био па се могло тако иначе не знам како бих издржао :roll:

A obaška što to može da te opali ako prikočiš malo naglije. Meni se desilo jednom da je ono čudo od "Lavlje kandže" teško 10-tak kilograma stajalo na zadnoj polici. I ja kako sam na Smederevskom putu prikočio naglo, polete ta "kanžda" pravo i udari u centralnu konzolu. :eek:
Мој стари кад је имао удес стајао им неки дезодоранс на тој дасци и спиздио га у главу имао 4 копче :neutral:

Сад кад поменусте задњу полицу ја се сетих једне догодовштине.
Кад сам ја биЈо маљи деца и кад смо имали Ренџо 5 ја сам се у току вожње стално играо аутићима на задњој полици. Тако кад смо једном ишли кроз Македонију за Грчку неко исече ћалета, он нагло закочи а ја полетим напред. Како сам се сложио испод сувозачког седишта, ко метар дрва!:sanke:

Ево и слике тог Ренџе, срећом вирус их није дирао. 1991. годиште, први власници, огуљена верзија петице (Кампус), 1.1 бензинац. Сад у марту ће 4 године откако смо га продали. Кева је хтела да га оставимо да га ја возим, што сам ја одбио и рекао да 'оћу д'возим дедину Шкоду. Не знам зашто, увек ми је био одвратан тај ауто, изгледао ми је некако женски, а и задњи крај му је био ружан... Мада смо га добро продали!

P5070002.jpg

Poslednja izmena:
Kad sam u Srbiji i kad uvece izlazim u grad sa merdzom,naravno kola budu puna,ali odmah pre nego sto pocnu da se trpaju ja im kazem da onima kojima su blatnjave patike ulaz je zabranjen,takodje pusenje je strogo zabranjeno u kolima,mogu da se dernjaju kolko hoce ali prozori moraju biti zatvoreni,takodje nema da se pustaju narodnjaci u kolima.Takodje gde god da krenem vozim najmanje 3 do 4 sata pre prvog stopa,u zavisnosti kolika je razdaljina,sve manje od toga ide u jednom komadu.

Мене нервира код кренемо сви у град а позади седну тројица ортака, а не зна се ко је од кога изгубљенији и непажљивији. Онда док се ја гурам кроз гужву на Булевару они пипкају стакла, машу рукама, гурају колена у седиште, дерњају се... Кад смо прошли пут ишли до града дошло им је да певају Ти си ми у крви од Чоле!:orkestar: Ал да бар знају да певају - него се само деру, ма какофонија жива! Крене један "аааааакоооо те одвеееедуууу...", па други се дере "ТАМДАДАМ" и лупа ногом о патос (даје ритам), а онда сви заједно "циииигааанииии чееергааарииии..." А ја само гледам да ме неки ћорави мајмун не залепи док се престројава! И ја се дерем "тише, тише!", али они ништа, настављају и даље, кренули опет "аааакоооо теее одвееедууу" сви заједно пошто не знају све речи... Онда морам да их ударам у комбинацији са урлањем да би им то допрло до мозга да ЗАЧЕПЕ на 5 минута јер не чујем своје мисли!z:((

Kakvi li su kad se vracate?:lol:

Лелеее... хоћете да кажете да сам екстремиста? Немојте људи тако па нисам ја тако лош... имам добру душу :mrgreen:

Ево... рецимо нека Стефан буде већи екстрем од мене... ја дозвољавам секс у колима :D додуше само сигуран секс, али дозвољавам :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back