Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sign: sta sad ja da ti kazem na to, prao ga ili ga ne prao taj ce auto isto vredi za 10 godina koliko idrugi koji se ne pere, mogu skapiram da volish ti je chisto i sredjeno u motornom delu ... ali u kabini, gde se pale cigare, uzina i jedu grickalice, nekad prolije i kokishka ili vopi ... tu da perem josh .. si lud ;)
ili kad zadjem malo po blatu pa sa blatnjavam chizmama udjem .. pa da mozda netreba da otresem blato ili sneg? ko je kome gazda ? ja kolima ili ona meni ...

A gde sam ja to napisao AUTOMOBIL ?

Napisao sam AUTO ;)

Ajte ljudi, batalite više .... napisao sam ispravno i gotovo.

ti si rekao to auto. ne kaze se to auto nego taj auto, nije bitno koji model je u pitanju. da kaze se TA laguna, ali kada kazes auto onda nije to auto nego TAJ. i ne, nisi ispravno rekao. ne znam kako je kod vas sada po "maternjem", mada sumnjam da i tamo pise da se kaze to auto...
evo dole covek objasnio.

1. On nije mislio na IME AUTA nego na REC AUTOMOBIL.
ne moze da se kaze TA AUTOMOBIL ili TO AUTOMOBIL nego TAJ AUTOMOBIL.

sign: sta sad ja da ti kazem na to, prao ga ili ga ne prao taj ce auto isto vredi za 10 godina koliko idrugi koji se ne pere, mogu skapiram da volish ti je chisto i sredjeno u motornom delu ... ali u kabini, gde se pale cigare, uzina i jedu grickalice, nekad prolije i kokishka ili vopi ... tu da perem josh .. si lud ;)
ili kad zadjem malo po blatu pa sa blatnjavam chizmama udjem .. pa da mozda netreba da otresem blato ili sneg? ko je kome gazda ? ja kolima ili ona meni ...

pa da al nije svrha auta to da ga ti prodas. i to koliko ga peres utice i na sam automobil, pogotovu kada se uvaljas u blato, valjalo bi da podvozje operes. a sada zimi isto tako valja da peres od dole zbog soli. ima tamo tesnih mesta gde je bolje da nema peska i blata. ja u svojim kolima ne dozvoljavam konzumiranje duvana, hranu u sustini ne zabranjujem s tim da apelujem na to da ako okolnosti dozvoljavaju, se jede van auta. pice nije problem ako je standardno u flasi pa se ne prosipa. ja kada ulazim u auto otresem sneg sa patika/motoraskih HD cizama/cipela jer meni kao vozacu smeta dodatna supstanca na djonovima, a i da nebi ostavljao kalj u kolima. a upravo u motornom delu nisam nikada prao, za to tamo me najmanje boli cosak koliko je cisto, naravno ukoliko ne ometa funkcionalnost automobila. sada je zaprljano i tamo i nameravam da to operem samo ne znam kako se to tacno radi. a pretpostavljam da nije samo da uperis kompersor pa udri.

ti si njima gazda, nisu ona tebi. ona su tebi tu da sluze. medjutim i rob bolje sluzi gazdu ako je snabdeven dobrim alatom, ako on nema licnih problema one vrste koji ga sputavaju u sluzbi. tako da mi nije zao da ulazem trud u auto jer ce mi se vratiti.

sve je to onako kako si ti navikao. Ja kad je toplo vreme ne mogu da gledam kadetta prljavog. Oteram kod druga na plac i operemo njegov i moj auto. Jednostavno ja sam navikao na cisto. Ti si navikao na svinjac u kolima i lako ti je. Sad zimi nemam $ da mu sipam gasa, a kamoli da placam da ga peru... zato je sad lom.

signature definitivno u vojsku... :)

damjan:
mene su nagovorili za novaka da ga operem ... i ajde...
sutradan je vec bio u krshu unutra...
:)

dovla:
ne znaš šta propuštaš, ja volim sednem u auto i 4-5 sati da vozim da nestajem da kupim sok itd...
pa onda ljudi kad idu na roadtrip samnom napunimo kola zalihama, a imam i 2-3 SDO negde
u gepeu :) ... ko nije jeo SDO ne zna šta je zanimljiva iskhrana :)

Poslednja izmena:
Све то што си набројао (храна, јело, пиће, блато) је код мене строго забрањено па се ауто ипак пере на 7-10 дана :)

Meni se gadi da jedem dok vozim. :confused:
Zna se šta se nije za kola: jelo, piće, cigare i seks. :mrgreen:

ali mislim .. pranje automobila ... pogotovo zimi .. omg .. :)
choveche mene zaustavi policija hotje vide gde je broj shasije ... i kad vide da je prljav auto, a ochistim svetla i tablice, moram po zakonu, gadno im da pridju ...
josh kad im kazem daje broj motora negde napred.. a ono blato, ulje a visok auto, pa nezgodno pritji pa kad krenu se prlljaju .. qq

Meni se gadi da jedem dok vozim. :confused:
Zna se šta se nije za kola: jelo, piće, cigare i seks. :mrgreen:

totalno netačno
obozavam da vozim i jedem ... josh ako pokupim vruć burek kod ‚‚kuki‚‚ .. :)
pfff. znači mmm ... fino zapakuju ... a ja zamolim dami ga iseche nozem pre pakovanaj
i izmem nekoliko salveta a ima uvek i u kolima...
pa laganica.. ionako mi je levanoga slobodna .. pa njome vozim dok ko chove jedem i pijem jourt iz čašice ...

Писао сам овде већ да ме страшно нервира кад неко не може да се стрпи пар сати вожње да не једе, не пије не пиша и шта ја знам већ... и ја исто мрзим да стајем било где успут, чак и на море кад сам ишао са девојком нисмо стајали нигде и нисмо ништа јели... једино сам дозвољавао воду јер је ипак било вруће, а нисам имао климу, а мрзело ме да стајем да бих пио воду напољу :D Иначе, нема јела, пића, стајања и слично... СВАКО ко није болестан може да издржи 8 сати да не чини све ово јер где је пиће ту је пишање, где је јело ту је срање и јбга никад стићи, а људи не контају да вожња може бити некад напорна... :roll:

Иначе Куки-бурек највеће срање које сам у животу пробао :)

Писао сам овде већ да ме страшно нервира кад неко не може да се стрпи пар сати вожње да не једе, не пије не пиша и шта ја знам већ... и ја исто мрзим да стајем било где успут, чак и на море кад сам ишао са девојком нисмо стајали нигде и нисмо ништа јели... једино сам дозвољавао воду јер је ипак било вруће, а нисам имао климу, а мрзело ме да стајем да бих пио воду напољу :D Иначе, нема јела, пића, стајања и слично... СВАКО ко није болестан може да издржи 8 сати да не чини све ово јер где је пиће ту је пишање, где је јело ту је срање и јбга никад стићи, а људи не контају да вожња може бити некад напорна... :roll:

Иначе Куки-бурек највеће срање које сам у животу пробао :)

Takođe. I dok sam se vozio sa drugima, a i tek sad kad sam vozim, ne volim niko da me ometa. Ni pričom, ni jelom, ni pićem, ni glasnom muzikom .... ništa. Tišina i kraj.

Transporter :mrgreen: .... pravilo broj jedan .... :P

Ti baš driluješ saputnike...:lol: Nema jela, ali mogu da pišaju, piju vodu...i sve ostalo...

Не знам како си извукао овај закључак. Не дозвољавам ништа ни јело ни пиће ни пишање ништа... чак сам недавно забранио разговор на дату тему јер ме је излуђивало. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back