Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Ziveo VW i 1600 D !!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je najgore - tako im tandrču i najnajnoviji motori.![]()

Što je najgore - tako im tandrču i najnajnoviji motori.![]()
1. rec auto(mobil) je muskog roda
2. nisam rekao da nema pravog auta nego pravog (pravolinijskog) Puta![]()

Dobro sad, nije Kangoo za bukvalno uletanje u krivine. Ima visok centar mase, ni ne može da u krivinama zaleže ko Fomula, što bi rekli.
A šta kažeš, nizak plafon ima?

A gde sam ja to napisao AUTOMOBIL ?
Napisao sam AUTO
Ajte ljudi, batalite više .... napisao sam ispravno i gotovo.
1. On nije mislio na IME AUTA nego na REC AUTOMOBIL.
ne moze da se kaze TA AUTOMOBIL ili TO AUTOMOBIL nego TAJ AUTOMOBIL.
sign: sta sad ja da ti kazem na to, prao ga ili ga ne prao taj ce auto isto vredi za 10 godina koliko idrugi koji se ne pere, mogu skapiram da volish ti je chisto i sredjeno u motornom delu ... ali u kabini, gde se pale cigare, uzina i jedu grickalice, nekad prolije i kokishka ili vopi ... tu da perem josh .. si lud
ili kad zadjem malo po blatu pa sa blatnjavam chizmama udjem .. pa da mozda netreba da otresem blato ili sneg? ko je kome gazda ? ja kolima ili ona meni ...
sign: sta sad ja da ti kazem na to, prao ga ili ga ne prao taj ce auto isto vredi za 10 godina koliko idrugi koji se ne pere, mogu skapiram da volish ti je chisto i sredjeno u motornom delu ... ali u kabini, gde se pale cigare, uzina i jedu grickalice, nekad prolije i kokishka ili vopi ... tu da perem josh .. si lud
ili kad zadjem malo po blatu pa sa blatnjavam chizmama udjem .. pa da mozda netreba da otresem blato ili sneg? ko je kome gazda ? ja kolima ili ona meni ...
Све то што си набројао (храна, јело, пиће, блато) је код мене строго забрањено па се ауто ипак пере на 7-10 дана![]()

... ko nije jeo SDO ne zna šta je zanimljiva iskhrana 
Све то што си набројао (храна, јело, пиће, блато) је код мене строго забрањено па се ауто ипак пере на 7-10 дана![]()

Meni se gadi da jedem dok vozim.
Zna se šta se nije za kola: jelo, piće, cigare i seks.![]()

Nema jela, ali mogu da pišaju, piju vodu...i sve ostalo...ti si rekao to auto. ne kaze se to auto nego taj auto, nije bitno koji model je u pitanju. da kaze se TA laguna, ali kada kazes auto onda nije to auto nego TAJ. i ne, nisi ispravno rekao. ne znam kako je kod vas sada po "maternjem", mada sumnjam da i tamo pise da se kaze to auto...
evo dole covek objasnio.
Писао сам овде већ да ме страшно нервира кад неко не може да се стрпи пар сати вожње да не једе, не пије не пиша и шта ја знам већ... и ја исто мрзим да стајем било где успут, чак и на море кад сам ишао са девојком нисмо стајали нигде и нисмо ништа јели... једино сам дозвољавао воду јер је ипак било вруће, а нисам имао климу, а мрзело ме да стајем да бих пио воду напољуИначе, нема јела, пића, стајања и слично... СВАКО ко није болестан може да издржи 8 сати да не чини све ово јер где је пиће ту је пишање, где је јело ту је срање и јбга никад стићи, а људи не контају да вожња може бити некад напорна...
![]()
Иначе Куки-бурек највеће срање које сам у животу пробао![]()
.... pravilo broj jedan .... 
Ti baš driluješ saputnike...Nema jela, ali mogu da pišaju, piju vodu...i sve ostalo...