Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, gde cete za novu godinu?

l.php

:lol:

jel to zato sto nije bilo zensko blize od toga, ili zato sto je 100km dovoljno daleko da ti ne bude rodjaka :lol:

al tamo ako se tvoj cale dogovori sa njenim caletom a ono neka riba ko zmaj, niko nju nista ne pita tvoja je :D

ovo drugo :)
ee to je dobra stvar..ako ti cale ima ukusa :D
sto se tice nove..
kod ortakinje, kucni tulum :D ( lol ), ima se odvalimoko stoke, necemo znati dje smo..:)

nego... sto reaguju ljudi ..idem ubijem majstora... :)
bre... uvalish mu da popravi ... i nema tu sekiranja ...
Па просто - одере те као мајмуна, а онда те и даље прави мајмуном. Мој стари му рекао да му треба ауто да иде пре НГ у Мађарску и да га направи како треба и овај наравно онако мајсторски ''ма нема да бринеш има да иде још 2 милиона, а не 2 хиљаде км кад га ја направим''. И стари ту искешира ово искешира оно шта год је овај тражио - добио је и на крају ауто једва дошао до Панчева (у Јагодини је иначе био), а где је Мађарска :roll:
u rizik da odem offtopic .. kako se kod vas sprema pragnjetina !?
Па на ражњу како би друкчије :) Зар постоји други начин? :)
wrm, pa bre, kako da ne ubije majstora? Pa, coveku treba auto, a ne auto kod majstora mesec dana, jos sad praznici....

i treba da ode tamo da mu se ......... mile mati.

p.s. Zao mi Dovle :D
Ма немам ја везе с тим аутом ништа... синоћ му мој стари узео лични ауто (Вектра 2006.год) и рекао му да ће у понедељак ићи у Мађарску, а овај да одлучи хоће ли ићи Вектром или Аудијем :D
meni ga i nije zao.
јебесх ga, sam je isk'o, šta je navrać'o u disko
kad je znao da mi iducka na... živaC :lol:

tako je to kad (ne)vozis (n)audi :)
Лош си човек Синачуре... лош... као што рекох немам везе с тим колима, али да имам - прво службени је тако да је у таквој ситуацији тешко бирати марку, а друго никакв проблем није настао што је продувао већ што је продувао ОПЕТ, а за то је крив мајстор :)
Ljudi, gde cete za novu godinu?

l.php

:lol:
У магичну земљу Објектно-оријентисаног програмирања :)

Па био је он код мајстора у БГу и овај му је рекао да је пук'о зупчасти и колико сам ја сконтао овај из Јагодине га није добро ставио па је презупчио... нисам се пуно удубљивао у причу, али је тај Јагодинац признао грешку на крају и завршиће то наравно бесплатно јер му је плаћено поприлично први пут кад је радио...

pa kad nije nikakav problem nastao zasto ste ga cerali kod majstora mesto direkt u madjarsku :lol:

ali tvoj cale nece moci da predje granicu sa tudjim autom...

Прочитај поново реченицу... ценим да је била поприлично јасна ;)

Да ли ти мислиш да ако је успео да му узме ауто, неће успети да га натера да му напише међународну пуномоћ? :)

@damnjan

То за сервис мом оцу никада неће бити јасно... он је БМЊ-а службеног док је радио у војсци терао у Застава промет на поправке... шта рећи више :D А Вектра је неки бензинац и каже стари да лудо троши, али се ја нисам удубљивао нити гледао.. контам отето-проклето :mrgreen:

А да ли мислиш да га овај неће завршити за понедељак? z:)
pa bre, da je njegov terao bi ga on u AUDI servis :D
Ма не би... не знаш које је то шибање кад на Брави треба да се мења нешто... он би код неког типа његовог колеге пуковника који ''се разуме у то'', а који није видео већи диск од Заставиног :roll: и који ради само поподне и то кад није уморан :roll: 128-ицу сам и терао код њега, али ме је једном возао три недеље те не може данас, не може сутра, а мени звекнуо главни кочиони цилиндар и на крају одем у неки сервис и завршим посао за сат времена :neutral: Сад смо постигли компромис да не идем у овлаштени сервис (којег је и мени преко оне ствари) него ту код једног комшије који ради Фијат и Алфу и стварно лик зна ствар... једном ми је преко телефона издиктирао шта да урадим и како да покренем једног Пунта ког сам био позајмио од другара... другар ми се захваљивао до неба што сам му то средио јер ниједан мајстор није знао у чему је ствар...

E, to to. Znaci, treba nadjes nekog majstora i molis se da te ne izebe. Stvarno je tesko naci ok majstora. Ja, sem mog caleta, ne znam dobrog. Mislim, dobrog u struci znam, al smradine. Kontas? Dzaba on dobar majstor i da ti uradi super kad ili ce te odere za $ ili ces cekas da uteras auto u garazu ili iz garaze 2 nedelje... ma idi...

Ма мени чак ни $ није проблем (наравно у границама нормалног) ако ћу ја после тога бити сигуран да је урадио како треба и да му се нећу враћати због тога неко време... Ја сам се с овим упознао тако што се он истриповао да ме познаје однекуд и зготивио ме брзо, па почео да ми објашњава неке ствари да их радим сам да се не цимам стално до њега, а и да њега самог не цимам за разне глупости :) Додуше, и ја сам му послао сигурно 10-ак људи и већина њих се након тога определила за њега као сталног мајстора и оно... добро мени добро њему :)

Ма мени чак ни $ није проблем (наравно у границама нормалног) ако ћу ја после тога бити сигуран да је урадио како треба и да му се нећу враћати због тога неко време... Ја сам се с овим упознао тако што се он истриповао да ме познаје однекуд и зготивио ме брзо, па почео да ми објашњава неке ствари да их радим сам да се не цимам стално до њега, а и да њега самог не цимам за разне глупости :) Додуше, и ја сам му послао сигурно 10-ак људи и већина њих се након тога определила за њега као сталног мајстора и оно... добро мени добро њему :)

Vidis kako ti je kod mene:

ne treba mi mehanicar, al kad treba se menja nesto izludim dok nateram caleta. Dodje mi da skinem tablice i da posaljem nekog kod njega auto. uradio bi mu u rekordnom roku. Znaci, sta da ti kazem kad 900 meseci mi trese auto dok kocim - seleM blockovi ( cini mi se 800dinara, nema od toga nista), guma zadnja jedna skorz celava, znaci tuga - od toga tek nema nista. Onda, cek, mhmhmh, da bre, skripi kais - od toga nema nista, lamela dok dodje vreme da NE MOZE DA KRENE, znaci, ako moze da idem polako nek ide, al dok ne moze da krene nece menja, sta je tu jos? Enterijer je tuga, to ne da pominjem. Nemam jednu radkapnu, amortizeri tuga, kao na kamenju da se vozim. mhmh, cek, ma ima tu jos nesto, e da, kvacilo je tvrdo. Kad bih stiskao tako neciju glavu, nogom, probio bih je... ma, ima jos toliko da nemam vise strpljenja da kucam.

Дошли црногорци код Кинеза у дипломатску посету и тако ћаскају мало и питају кинези ''а колико вас има укупно?'', а црногорци онако поносно ''600 000'', а на то ће кинези ''па што не дођоште сви'' :mrgreen:

Superbird: novaka ... hm... kapiram da tju obidjem par ortaka da ono kazem dobar dan, dobro veche, srecni praznici, vidim sta gde ima za has, recimo od jednog zena pravi one dobre rolovane salame neke, a od drugog keva pravi paprike u ulju sa lukom, kuci pragnjetina, pa kad se najedem negde oko 11 moda banem u panchevo sa nekim klinkicama sa irc-a (krstarica naravno) malo se druzim ... ili mozde negde drugo .. ko zna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back