Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naruci nesto,nemo si stipsa.
kolcedd7-1.gif
kolo-1.gif

ja sam pobedio, odmah da kazem.

Ispred zgrade, pored parkinga ima jedna sahta. Nema poklopca. Tu dole su cevi za grejanje. Evo, vec druga zima kako prednjim delom dodjem iznad nje i tako mi ona greje motor celu noc i ujutru upali kao leti, verujte mi. Mocno. Svaka cast caletu kad se toga setio :D

Куку мени мајко рођена :eek: ајд' да се такмичимо коме ће ауто да упали ујутру :D

sta bese nagrada? :D

Свака част мени што сам се посвађао са старим кад смо уводили грејање и истерао своје да ставимо радијатор у гаражу :D Иначе не важе се те форе, него баш да буде на отвореном без заштита и грејања и да упали... ја сам потпуно сигуран да ће мој упалити ујутру (пошто сам донео неки материјал и ставио га на сред гараже па ауто ноћи на улици :) ).

А награда... па шта знам... онај ко победи можда да плати пиће за целу кафану (пошто неће морати да се троши за акумулатор и грејаче) :D

Prsla mi guma veceras. Za svo moje vozacko vreme, od svih dana nasla je bas sad, na -8 C.
Ok, moglo je da bude i gore... al' jeste menjali nekad gumu na -8? Probajte, mehanicari F1 vam nece verovati sta ste u stanju da izvedete :lol:

Nego, jel ima neko da me uputi k postenom vulkanizeru u BG-u?
(:

posten vulkanizer u Beogradu .. LE Auto ...
ili probaj nesto od ovih sto rade 24h dnevno .. imash kod plavog mosta
kad predjesh na onu drugu stranu, dlaje od centra, odmah desno pa dole ka plinari
onoj velikoj.. e tu imas 24/7 ...

Куку мени мајко рођена :eek: ајд' да се такмичимо коме ће ауто да упали ујутру :D

pre neko jutro, megana sam upalio iz trece. prvi put zaverglam ono jedva da je okrenuo krug :D
drugi put zaverglam i taman je uhvatio onda kada sam pustio kljuc pa sam ga tu ja zaebo.
i treci put kad sam zaverglo normalno je upalio.
megan tako mrzi ovu hladnocu da to nije normalno. kada ga upalis, zvuci odvratno saug ga digne na 1300 i tako drzi jedno 15ak sekundi i onda ga vrati na onih ~800. i kada ga spusti na tih 800 onda pocne ceo auto da se drma ko ursus traktor. ide uzasno kad je hladan, i sve se trese i dzangrlja od vibracija:bob:.
a kad se ugreje, nemos ga prepoznati. nista ne dzangrlja, normalno ide...:sanke:

damnjane ovo sa otvorenim sahtom mi se svidja :D

Prsla mi guma veceras. Za svo moje vozacko vreme, od svih dana nasla je bas sad, na -8 C.
Ok, moglo je da bude i gore... al' jeste menjali nekad gumu na -8? Probajte, mehanicari F1 vam nece verovati sta ste u stanju da izvedete :lol:

Nego, jel ima neko da me uputi k postenom vulkanizeru u BG-u?
(:
Ја не знам ни где има вулканизер у БГу, али могу само да ти саветујем да никако не дозволиш да ти раде шприцом већ да ти ставе флеку... кад раде шприцом разјебу тотално сва платна, жице итд, а и то њесра што ти угурају може лако да испадне ако гума рецимо мало попусти... тако да тражи само што они кажу ''на вруће'' да ти раде ;)

@SIG

Ахахахахаа уаааа ћелава ти кева :lol: Мени јутрос Брава у пола 8 креснула без икаквих проблемчића :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back