gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
Pogadjaj.Nismo rod sigurno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu to "burzuji" . Bogatuni imaju sofere ili se voze taksijem ili ako voze nepada im napamet da se kurce u saobracaju jer se kurce na drugim poljima (sa 10 nula). Ili se izvezu na autobahn , pa se tamo lepo istresu ...Све се то врло лако решава само нико нема интерес у томе... опалиш их фино по џепу и ето решења... СВАКО али СВАКО колики год да је буржуј ће се сваки следећиу пут штрецати да уради тако нешто опет... какви казнени поени какви бакрачи... само КЕШ!!! За три месеца гарантујем да не би било гужве у БГ-у ни у шпицу ни бахатих возача ни којекаквих срaња...![]()
...
To je bre iskompleksirana mentalna sirotinja , koja se od raznoraznih Kalifa isponapasala qraca , pa im je saobracaj jedino mesto za bezbrizno eksponiranje ..

Lepo receno,kolega.
Продув'о Ауди опет... ја отишао до града да се видим са другаром и да видим како су га урадили и одједном кад сам се враћао почне да куља бело иза њега... сад оде стари да убије мајстора.
Па кренула је прича да то раде власници СУВ-ова и нових кола, а данас је ипак потребно имати мало више кинте за таква кола... но, како било да било у сваком случају решење проблема је исто о коме год да се ради... још боље ако нису буржуји, брже ће им доћи из гузице у главуNisu to "burzuji" . Bogatuni imaju sofere ili se voze taksijem ili ako voze nepada im napamet da se kurce u saobracaju jer se kurce na drugim poljima (sa 10 nula). Ili se izvezu na autobahn , pa se tamo lepo istresu ...
To je bre iskompleksirana mentalna sirotinja , koja se od raznoraznih Kalifa isponapasala qraca , pa im je saobracaj jedino mesto za bezbrizno eksponiranje ... kazna za to je vrlo mala , a zbog situacije cesto i ne sankcionisana .
Resenje za to je kamera i trajno oduzimanje vozila .
Па презупчио зупчасти није га ваљда овај урадио како треба, или је чак ставио неки стари пошто је зупчасти мењан пре два месеца и шансе нема да је пук'о сам од себе ето тако...Ubi te diht glavudze
javi sta bilo...
hahah njaudiii
alo bre banda bre ! što ni to nije problem najveći nego ima u mojoj ulici, blizu izlaza na bulevar dvorište sa KAPIJOM i ZNAKOM i OZNAČENIM NA ULICI da se tu ne parkira .. i ladno likovi udju u suprotan smer, i ostave tu auto ... i posle se čudede što su mu stanari ispustili pa rasekli gume .. i to onako .. junački, pa polomili farove sve u fulu pa još i zvali pauka ... damjan: dopishi i mene, AT/R gume, 4x4, cherokee matori kockica, 4l, 182 konja i sto radi grejanje ...

Vlasina??
hehe
koje selo, gde tacno ?

jesu tamo svi rodjaci u selima?![]()
veruj mi ako upoznas nekog tamo u 90% slucajeva ispadne da ti je neki rod..proslog leta sam upozno 4 ribe na jezeru i ispostavilo se da mi sve dodju neki rod..pa ti vidi![]()