Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogadjaj.Nismo rod sigurno.
Photo0002-1.jpg

Продув'о Ауди опет... ја отишао до града да се видим са другаром и да видим како су га урадили и одједном кад сам се враћао почне да куља бело иза њега... сад оде стари да убије мајстора.

Све се то врло лако решава само нико нема интерес у томе... опалиш их фино по џепу и ето решења... СВАКО али СВАКО колики год да је буржуј ће се сваки следећиу пут штрецати да уради тако нешто опет... какви казнени поени какви бакрачи... само КЕШ!!! За три месеца гарантујем да не би било гужве у БГ-у ни у шпицу ни бахатих возача ни којекаквих срaња... ;)
Nisu to "burzuji" . Bogatuni imaju sofere ili se voze taksijem ili ako voze nepada im napamet da se kurce u saobracaju jer se kurce na drugim poljima (sa 10 nula). Ili se izvezu na autobahn , pa se tamo lepo istresu ...
To je bre iskompleksirana mentalna sirotinja , koja se od raznoraznih Kalifa isponapasala qraca , pa im je saobracaj jedino mesto za bezbrizno eksponiranje ... kazna za to je vrlo mala , a zbog situacije cesto i ne sankcionisana .
Resenje za to je kamera i trajno oduzimanje vozila .

Poslednja izmena:
Продув'о Ауди опет... ја отишао до града да се видим са другаром и да видим како су га урадили и одједном кад сам се враћао почне да куља бело иза њега... сад оде стари да убије мајстора.

Ubi te diht glavudze :D

javi sta bilo...

hahah njaudiii

Nisu to "burzuji" . Bogatuni imaju sofere ili se voze taksijem ili ako voze nepada im napamet da se kurce u saobracaju jer se kurce na drugim poljima (sa 10 nula). Ili se izvezu na autobahn , pa se tamo lepo istresu ...
To je bre iskompleksirana mentalna sirotinja , koja se od raznoraznih Kalifa isponapasala qraca , pa im je saobracaj jedino mesto za bezbrizno eksponiranje ... kazna za to je vrlo mala , a zbog situacije cesto i ne sankcionisana .
Resenje za to je kamera i trajno oduzimanje vozila .
Па кренула је прича да то раде власници СУВ-ова и нових кола, а данас је ипак потребно имати мало више кинте за таква кола... но, како било да било у сваком случају решење проблема је исто о коме год да се ради... још боље ако нису буржуји, брже ће им доћи из гузице у главу ;)
Ubi te diht glavudze :D

javi sta bilo...

hahah njaudiii
Па презупчио зупчасти није га ваљда овај урадио како треба, или је чак ставио неки стари пошто је зупчасти мењан пре два месеца и шансе нема да је пук'о сам од себе ето тако...

Па кажем ти, оде стари малопре да убије мајстора и да узме новце назад, а шта ће даље немам појма пошто иде викенд, нова година, а стари планирао у Мађарску да оде пре НГ и тако... белај ће бити велики :)

damjan: dopishi i mene, AT/R gume, 4x4, cherokee matori kockica, 4l, 182 konja i sto radi grejanje ...

a sto se tiche kratko oshishanih iz vremena 90tih ... moja ulica je jednosmerna, izlazi na Bulevar, iz bulevara kad gledash u moju ulicu ima OVOOOOOOOOOOOLIKI znak da je zabranjen ulaz josh i SVETLI NOCU:
- situacija 1: lika opushteno ulazi u moju ulicu kontra smer, ja se isprkiravam i krecem dole i nemogu verujem sta vidim...lik meni ablenduje i svira i josh se dere i kola da se pomerim jerbo on zuri, naravno ne da se nisam pomerio, nego sam lagano se spusta ka njemu, a posto napred imam skoro 100kg chelika u push-baru, probijachu, nije mu uopshte bilo prijatno kad sam doshao na 2cm od njegovog novog auta i naravno da se vratio pola ulice nazad ...
- situacija 2: posto je neko otkupio cmarket, promenio mu namenu (jelte iako su ti lokali urbanističkim planom za vračar, namenski tu smešteni za prodavnicu prehrambene robe), tu je sad nikao costa caffe, što i nebi bio problem da ima GDE da se prakira sa te strane ... al pošto su svi gospoda pa nemogu sa druge strane da parkiraju auto, nego moraju ODMAH PORED ! ladno ali opušteno ostave auto na bulevaru, ponekad dođe policija pa oni pomere automobile ali znači ni to nije krajnji užas nego parkiraju na izlaz moje ulice na bulevard pa ti treba da manervišeš da bi izašao !:) alo bre banda bre ! što ni to nije problem najveći nego ima u mojoj ulici, blizu izlaza na bulevar dvorište sa KAPIJOM i ZNAKOM i OZNAČENIM NA ULICI da se tu ne parkira .. i ladno likovi udju u suprotan smer, i ostave tu auto ... i posle se čudede što su mu stanari ispustili pa rasekli gume .. i to onako .. junački, pa polomili farove sve u fulu pa još i zvali pauka ...

meni se desilo par puta da loše stanem ali uvek sam ili sam u kolima ili sam imao kvar pa zamolim nekog mi pomogne ga pomerim, težak auto nemogu uvek sam ...

ma wolf je chopavi ********* .. nish mu ne verujem ...
nego .. kvare ? .. lol .. pa ne znam.. moj epreshao 187.xxx .. video sam par komada sa po 300-400.000 .. raspadne se ostalo sve ali motor i menjach (automatik) ovaj teshko ... ja sam uspeo polomim zamajac recimo :") ... mislim..samo je malo strukturno naprso :")

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back