Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што је много - много је... ал' шта ће јадни немају ауто-пута нигде пре Београда па морају негде... што је онда куповао S8 ако нема где да га провоза :)

Е а ко је оно беше рекао да БГ-ђани праве удесе по целој ЦГ лети и да је сваки други удес неки БГ-ђанин :D

Mislim da njemu svetle kazaljke. Kao na S klasi. Znaci, sve crno i kad da kontakt ceo cajger na struju :)

a natos mislio. ja sam na koroli imao to, isti vaki. na tojoti i lexusu se to zove optitron sistem.
corolla-interior-optitron.jpg

vidi ga kako je ruzan skrnav i odvratan. stvarno uzas, svaka cast roditeljima ubijenog sto nisu ovog obesili. ja nebi imao toliko snage da ga Ne ubijem. obozavam to sto zakon kaze nanosenje laksih telesnih povreda i to se zavrsi kao nikom nista i ne tretira se kao neki poseban zlocin. pa cekaj u zavisnosti od zrtve to moze ostaviti zestoke psiholoske posledice koje ce ovaj nositi kroz ceo zivot, i jel to nikom nista?
znate one sto odu u skolu pa pobiju sve koga stignu? e to su zrtve takvih laksih telesnih povreda i drugih "sitnih" zlocina. ja bi za svaki taj napad odrezao po par godina robije, pa da vidis. a da ne govorim za ove ubice, i to sto je nosio noz i pritom ga izbo nekoliko puta, nije ga jednom bocno u panici pa zbrisao, vec ga je ubadao i klao, taj treba na 40 godina da ide. to je ubistvo s predumisljajem i treba ga na robiju oterati a posle da ga BIA ubije u zatvoru. Samoubistvo u ledja.

У Панчеву су се формирале две групације таксиста... они стандардни што возе са својим колима и они су стандардно бахати, а имају сад ови што задужују возила и раде на фиксну плату па имају и некакав кодекс понашања и шта ја знам, ваљда и неке унутрашње инспакције па не праве много белаја... стану ту и тамо на сред пута, праве полукружно на разним местима, али нису екстремно бахати као ови први... углавном праве неке ситне прекршаје да кажем ''техничке'' природе... бар по ономе што ја примећујем на улицама...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back