Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Ljudi, gde cete za novu godinu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel to zato sto nije bilo zensko blize od toga, ili zato sto je 100km dovoljno daleko da ti ne bude rodjaka
al tamo ako se tvoj cale dogovori sa njenim caletom a ono neka riba ko zmaj, niko nju nista ne pita tvoja je![]()

Па просто - одере те као мајмуна, а онда те и даље прави мајмуном. Мој стари му рекао да му треба ауто да иде пре НГ у Мађарску и да га направи како треба и овај наравно онако мајсторски ''ма нема да бринеш има да иде још 2 милиона, а не 2 хиљаде км кад га ја направим''. И стари ту искешира ово искешира оно шта год је овај тражио - добио је и на крају ауто једва дошао до Панчева (у Јагодини је иначе био), а где је Мађарскаnego... sto reaguju ljudi ..idem ubijem majstora...
bre... uvalish mu da popravi ... i nema tu sekiranja ...
Па на ражњу како би друкчијеu rizik da odem offtopic .. kako se kod vas sprema pragnjetina !?
Зар постоји други начин?
Ма немам ја везе с тим аутом ништа... синоћ му мој стари узео лични ауто (Вектра 2006.год) и рекао му да ће у понедељак ићи у Мађарску, а овај да одлучи хоће ли ићи Вектром или Аудијемwrm, pa bre, kako da ne ubije majstora? Pa, coveku treba auto, a ne auto kod majstora mesec dana, jos sad praznici....
i treba da ode tamo da mu se ......... mile mati.
p.s. Zao mi Dovle![]()
Лош си човек Синачуре... лош... као што рекох немам везе с тим колима, али да имам - прво службени је тако да је у таквој ситуацији тешко бирати марку, а друго никакв проблем није настао што је продувао већ што је продувао ОПЕТ, а за то је крив мајсторmeni ga i nije zao.
јебесх ga, sam je isk'o, šta je navrać'o u disko
kad je znao da mi iducka na... živaC
tako je to kad (ne)vozis (n)audi![]()
У магичну земљу Објектно-оријентисаног програмирањаLjudi, gde cete za novu godinu?
![]()
![]()

Па била је варијанта ауто или животhahahaha Vectru mu uzeo? Uh, znas kad bih mu dao ja![]()
а друго никакв проблем није настао што је продувао већ што је продувао ОПЕТ, а за то је крив мајстор![]()
pa kad nije nikakav problem nastao zasto ste ga cerali kod majstora mesto direkt u madjarsku![]()
ali tvoj cale nece moci da predje granicu sa tudjim autom...
]
Да ли ти мислиш да ако је успео да му узме ауто, неће успети да га натера да му напише међународну пуномоћ?[/COLOR]

А да ли мислиш да га овај неће завршити за понедељак?da, mislim![]()

Ма не би... не знаш које је то шибање кад на Брави треба да се мења нешто... он би код неког типа његовог колеге пуковника који ''се разуме у то'', а који није видео већи диск од Заставиногpa bre, da je njegov terao bi ga on u AUDI servis![]()
Сад смо постигли компромис да не идем у овлаштени сервис (којег је и мени преко оне ствари) него ту код једног комшије који ради Фијат и Алфу и стварно лик зна ствар... једном ми је преко телефона издиктирао шта да урадим и како да покренем једног Пунта ког сам био позајмио од другара... другар ми се захваљивао до неба што сам му то средио јер ниједан мајстор није знао у чему је ствар...
Додуше, и ја сам му послао сигурно 10-ак људи и већина њих се након тога определила за њега као сталног мајстора и оно... добро мени добро њему
Ма мени чак ни $ није проблем (наравно у границама нормалног) ако ћу ја после тога бити сигуран да је урадио како треба и да му се нећу враћати због тога неко време... Ја сам се с овим упознао тако што се он истриповао да ме познаје однекуд и зготивио ме брзо, па почео да ми објашњава неке ствари да их радим сам да се не цимам стално до њега, а и да њега самог не цимам за разне глупостиДодуше, и ја сам му послао сигурно 10-ак људи и већина њих се након тога определила за њега као сталног мајстора и оно... добро мени добро њему
![]()