Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahaha dobro je. pa to s tablicu, to je tablica izbosne, tako da tamo imas celu teritoriju za operisanje, a te sto su u ns, ne otezu dok pricaju a ako podviknu cuju se na drugoj strani grada :D

nego, zasto ti je auto tako beo? jel to ima neke veze sa vazduhom u pancevu? :D
moj megan je nekad bio bas bljestavo beo, sad je matiran skroz.

p.s. jesi skontao da ti nema desne maglenke :mrgreen:

Poslednja izmena:
Па Довла користи Вениш, па му је ауто снежно бео!

mozda bi ja trebao da probam. nameravam i ariel automat da probam.
cuo sam za neko dubinsko pranje ovde u NS, kosta oko 4000din. spolja i iznutra auto ti olizu, peru i motor, a iznutra ga naribaju nekom hemijom pa ostave nekoliko sati, posle usisavaju nekim usisivacem od par kilovata koji ima crevo da mos ruku zavuci u njega, i to sto izvlaci je ko blato iz tapacirunga. auto mozes preuzeti recimo sutra popodne ako si ga odneo danas ujutru. dok se osusi. i spolja ga namazu necim jos ne znam sta. moram megana odneti, smrdi na prasinu iznutra izuzetno. nedavno sam mu lupao sedista onako pa sam malko bar to izvukao.

Хихихи баш сте маштовити али ево... дакле на оквиру пише ВР' АУТО јер се оно Х чује кад се упали ауто :mrgreen:

Магленке нема већ неко време јер сам спичио врапца на аутопуту.

А како је овако бео... искрено речено сазнао сам да га је 'талијан прао неким шампоном који има мало воска, мало некаквих додатних чудеса и шта ти ја знам... сада је већ помало матирао тако да ћу на лето да видим да га исполирам јер не вреди овде у Паневу стварно после годину и по две дана свака боја пропадне и на новим колима... :roll:

Иначе ово за дубинско прање што Сиг прича... да није то можда са Кирбијем? Чуо сам и ја да има то, али рецимо у Бијељини је то око 25еур до 30 ;)

Хихихи баш сте маштовити али ево... дакле на оквиру пише ВР' АУТО јер се оно Х чује кад се упали ауто :mrgreen:

Магленке нема већ неко време јер сам спичио врапца на аутопуту.

А како је овако бео... искрено речено сазнао сам да га је 'талијан прао неким шампоном који има мало воска, мало некаквих додатних чудеса и шта ти ја знам... сада је већ помало матирао тако да ћу на лето да видим да га исполирам јер не вреди овде у Паневу стварно после годину и по две дана свака боја пропадне и на новим колима... :roll:

Иначе ово за дубинско прање што Сиг прича... да није то можда са Кирбијем? Чуо сам и ја да има то, али рецимо у Бијељини је то око 25еур до 30 ;)

pa dovla ispruzi se za maglenku :mrgreen:
pa bas sljasti brava ni blizu mat ko moj.
http://www.blic.co.yu/svet.php?id=64709

pa ne znam cime je. znam da moze i kirbijem, ali sumnjam posto sam cuo pricu o tom crevu ciji fi je 10cm i providno je, a kirbi nema to.
pa *** ovde je sve skuplje nego tamo, ovo je metropola :cool:.
ali kao sto spomenuh, ne peru ga samo iznutra vec ga i spolja oribaju i isto namazu necim, detaljnije cu se raspitati nekako, moram caletu uzeti pare pa ovih dana da to odradim.

Ја ћу да то урадим на Ксари, пошто су се седишта за ових 5 година усмрдела... Обичан усисивач не помаже. Само да неђем неку талву перионицу у БГ.

meni dzibre na prasinu, onako kada bi miris imao boju bila bi siva.
i kad tresnem rukom onako po sedistu, oblak izadje. sada manje jer sam ih vec lupao, ali polako se opet gomila. generalno imamo problem sa prasinom ovde u ovom delu grada zbog јебених gradilista okolo sa kojih vetar odnosi pesak i cement, i unistene ulice koja se isto tako pretvara u prasinu i beogradskih:lol: kola koja projure sa 60 tuda pa dignu oblak.
ja tako nekad izadjem pa operem blato sa prozora, i onda uzmem mer glass da oribam stakla. jel mi verujes da ja dok obidjem megan sa time, ono prvo staklo koje sam uglancao, je vec sivo...

mozda bi ja trebao da probam. nameravam i ariel automat da probam.
cuo sam za neko dubinsko pranje ovde u NS, kosta oko 4000din. spolja i iznutra auto ti olizu, peru i motor, a iznutra ga naribaju nekom hemijom pa ostave nekoliko sati, posle usisavaju nekim usisivacem od par kilovata koji ima crevo da mos ruku zavuci u njega, i to sto izvlaci je ko blato iz tapacirunga. auto mozes preuzeti recimo sutra popodne ako si ga odneo danas ujutru. dok se osusi. i spolja ga namazu necim jos ne znam sta. moram megana odneti, smrdi na prasinu iznutra izuzetno. nedavno sam mu lupao sedista onako pa sam malko bar to izvukao.
Iznutra namažu kokpit i plastične delove nekim mlekom sa silikonom, pa se to sjaji i masno je kad predješ prstima.
Spolja ga voskiraju, ništa specijalno.

pa dovla ispruzi se za maglenku :mrgreen:
pa bas sljasti brava ni blizu mat ko moj.
http://www.blic.co.yu/svet.php?id=64709

pa ne znam cime je. znam da moze i kirbijem, ali sumnjam posto sam cuo pricu o tom crevu ciji fi je 10cm i providno je, a kirbi nema to.
pa *** ovde je sve skuplje nego tamo, ovo je metropola :cool:.
ali kao sto spomenuh, ne peru ga samo iznutra vec ga i spolja oribaju i isto namazu necim, detaljnije cu se raspitati nekako, moram caletu uzeti pare pa ovih dana da to odradim.
Скупа мајке јој га (~2000рсд), а некако сам приметио да и нису нешто посебно корисне по магли :confused: чини ми се као да нисам ништа укључио...

А да шљашти... шљашти... додуше сада много мање него кад је тек стигао, мада га ја често перем само водом па онда нема шта да му да сјај... сад сам набавио неки шампон за прање, а иначе редовно користим млеко за црне и пластичне површине... баш ћу да усликам ових дана кад га будем опрао и намазао онако јебачки :mrgreen:

meni dzibre na prasinu, onako kada bi miris imao boju bila bi siva.
i kad tresnem rukom onako po sedistu, oblak izadje. sada manje jer sam ih vec lupao, ali polako se opet gomila. generalno imamo problem sa prasinom ovde u ovom delu grada zbog јебених gradilista okolo sa kojih vetar odnosi pesak i cement, i unistene ulice koja se isto tako pretvara u prasinu i beogradskih:lol: kola koja projure sa 60 tuda pa dignu oblak.
ja tako nekad izadjem pa operem blato sa prozora, i onda uzmem mer glass da oribam stakla. jel mi verujes da ja dok obidjem megan sa time, ono prvo staklo koje sam uglancao, je vec sivo...
Па обиђи брже :P

Promeni sijalice, kupi Nightbraker-e za maglenke (ne znam koji ti je to Hx) pa da viš razlike.
Pranje vodom je običan ***, ja isto često perem samo ovodm da skinem prašinu i kad mi se žuri, ali pravo pranje ima smisla tek ako koristiš i odgovarajuća sredtsva. Za 400 din sam kupio šampon za pranje (20 upotreba) sa razredjenim voskom u sebi. Jedan čep u kofu punu tople vode, pa natršljaš auto sa tim i ispereš. S tim što odmah pre toga ja za svaki slučaj ga operem samo ovodm da bih skinuo prljavštinu i da bi se vosak bolje primio.
Samo što ovaj vosak ne traje toliko dugo kao pravi, skuplji.
Inače mi svaka čast, operem ga bez da skupljam vodu posle sa jelenskom kožom i nema nigde fleka od sušenja vode. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back