gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
to znam, takvi ljudi zaista postoje. kojima zapravo ne smeta da se voze u djubretu, ustvari ne samo sto se voze u njemu nego sto voziti isto znaci muku i sve osim uzivanja. treba uloziti trud u voznju toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nit se signacr osisao,Opa, nazdravlje!!!![]()
Jes se ti to ošišao ili je taj čupavi u kolima neko drugi?![]()

Druze, imas pivo od mene ako se ikad vidimo![]()

'bardan!
castim prisutne!

И наравно незаобилазни део - колико може другом![]()
Renault zavrsio svoje ?
Sa srecom ...![]()
nije zavrsio, eno ga iza kie....koa je to kia?
), изузетно квалитетна израда и ако се не варам гаранција 5 година. Заиста један од ретких аутомобила којима слабо шта имам да замерим... све честитке на избору и да дуго служи
KIA ceed - возило које је на мене оставило највише импресије које један аутомобил те класе може да остави. Изузетно је леп (иако доста личи на нови Браво), изузетно квалитетна израда и ако се не варам гаранција 5 година. Заиста један од ретких аутомобила којима слабо шта имам да замерим... све честитке на избору и да дуго служи
![]()

Е и Соренто им је супер... мени се много много свидео...meni se samo ta kia svidja
Да... сад сам се и ја сетио, а на Хјундаи је 5. Додуше, колико сам ја разумео њима је гаранција ИЛИ тај број година који су дали ИЛИ нека одређена километража нпр 100 000км па шта пре истекне... мени би ова километража прсла за три евентуално четири године, али добро... претпостављам да гаранција на каросерију и корозију остаје...Гаранција је 7 година.![]()
или још боље - купујмо домаће купимо Мер 
Ljudi, koji preparat za kola pravi extra super penu?
Hoćemo ja i dva druga da napravimo haos, pa ono... Ideju sam dobio jer je neko sinoć turio feri il tako nešto u fontanu u porti. Bilo super kupanje.![]()