Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'bardan!
castim prisutne!

signacr2vn2.jpg

signacrwd8.jpg

KIA ceed - возило које је на мене оставило највише импресије које један аутомобил те класе може да остави. Изузетно је леп (иако доста личи на нови Браво :lol: ), изузетно квалитетна израда и ако се не варам гаранција 5 година. Заиста један од ретких аутомобила којима слабо шта имам да замерим... све честитке на избору и да дуго служи :ok:

KIA ceed - возило које је на мене оставило највише импресије које један аутомобил те класе може да остави. Изузетно је леп (иако доста личи на нови Браво :lol: ), изузетно квалитетна израда и ако се не варам гаранција 5 година. Заиста један од ретких аутомобила којима слабо шта имам да замерим... све честитке на избору и да дуго служи :ok:

Гаранција је 7 година.:worth:

meni se samo ta kia svidja
Е и Соренто им је супер... мени се много много свидео... ;)
Гаранција је 7 година.:worth:
Да... сад сам се и ја сетио, а на Хјундаи је 5. Додуше, колико сам ја разумео њима је гаранција ИЛИ тај број година који су дали ИЛИ нека одређена километража нпр 100 000км па шта пре истекне... мени би ова километража прсла за три евентуално четири године, али добро... претпостављам да гаранција на каросерију и корозију остаје...

E, jedan savet - za pranje motora samo FAMIN. Ima ga u svakoj dobrodrzecoj prodavnici auto delova.
Kupio sam onu jednu flasu od litar, stavio onu fajtalicu i sve poprskao relativno nebitnim slojem. A pod "sve" se podrazumeva motor kamiona, menjac, krstovi kardana, diferencijal, interkuler i vodeni hladnjak, prednji deo rezervoara, itd, itd. Skida kao spahtlom! Nisam verovao - ne peni, ne nagriza plastiku, gumu ni farbu, samo skida mast i naftu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back