gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
ah, nista lepse kad ga zavrsis, pa provozas....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Renault zavrsio svoje ?
Sa srecom ...![]()
eno ga oma iza nje, oba ce biti tu. za vozikanje po gradu mene i buraza ce megane i dalje da sluzi kao dizelas, a cee'd ce vise cale da koristi u svojim voznjama koje su 99% deonice od par kilometara voznjom u V brzini 80-90-100kmh.
ali on ima garanciju 2 godine i pravljen je u koreji.
a ja mislim u sebi odma jos tamo u kancelariji fala dovidjenja. usao sam u megane jedan, i nisam bio iznenadjen. neke stvari su bile na ocekivanom nivou, svidelo mi se ponesto, ali sam nekim stvarima bio iskreno razocaran: 
Pu, bem im mater, dokle će više da guraju tolike konje na tako male kubike.motor je 1,4 sa 110ks ne znam koliko ide u drugoj :

To si u pravu. Ako može Logan da ima podizače pozadi, pa može valjda i nešto bolje/skuplje.- taj megane ima manje opreme od ovog megana koji sad imam. imaju podizace na samo prednjim prozorima (jes da bi ja uzimao kupe pa nema veze, ali karavan i sedane su nazad na kurblu)
Tvoj problem rešava buvljak i pijačarski naslon od 10 evra.takodje nije imao naslon na sredini izmedju prednjih sedista, to nema ni moj megane a ocu to.

Signacr kupio kola, ja slupao svoja, malo rasprave o tome da li Yugo zasluzuje prefiks "automobil"....
Sve u svemu, normalna atmosfera u kavani.

Rekao sam pijačarski nasloni.10 евра? Не знам шта си ти то гледао и откуд то уопште на бувљаку...
10 евра? Не знам шта си ти то гледао и откуд то уопште на бувљаку... ја сам гледао на сајму и знам да је цифра била нека типа 150еур за моју Браву или тако нешто... то на бувљаку да је 40-50еур па и да размислим да погледам, али 10еур ми је некако баш мало...
Иначе, људи предлажем да сад лешимо Сигначура за велеиздају... издао је велелепни, славни и неприкосновени Рено и то за шта - за КИУ!!! За Кореанца... ово је дефинитивно низак ударац за све љубитеље Француза![]()
Сигначур, још једном нека је са срећом![]()

Ima postolje, dobija se uz njega. U obliku je slova Π.lepo on izgleda ali ga nemas na sta stavit.
morao bi da mu pravis postolje od armature 12ice ili cega vec, da busis i varis po kolima.
da je jugo ok, ali po meganu necu![]()
Da, biće 1.2 sa 150 konja, a kada potrpaš društvo i možda još nešto jako malo stvari (naravno kad gepek ima 150 lit), ima prvom da izvlačiš ravne pravce.sto se tice guranja konja u male motore,
sve vise je realno da je to buducnost automobila, i da ce se vise koristiti ti mali ekonomicniji motori sa 43 turbo punjaca i zezalica koji im nabijaju snagu. sto se vise bude napredovalo u tome nece ni nove turbine puno kostati![]()
Kako što je uzeo, pa kupio nova kola, sad je dekintirao, treba mu svaka kinta.pa ti sto si onda uzeo stotku?
casti coveka sa 40din, pa ne pada kuca za pola evra...

Kad veće neće da časti...