911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Golf se u Americi prodaje pod nazivom VW Rabbit.
Kao što svi znamo, Golf ima prednju vuču, a BMW zadnju.
Kao što svi znamo, Golf ima prednju vuču, a BMW zadnju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- Samo Golf I i Golf V se u Americi zovu Rabbit, ostali imaju isto ime kao i u Evropi Pa pise ti u donjem desnom uglu one slike sa zecom.

..ali neki to slabo kapiraju...:/

Daće Bog!
Шта још да кажем... пиће за целу кафану и да нас све аутомобили служе овако![]()
I još posle kažu - Yugo je odličan kao prvi auto. Možda i jeste, ali samo ako imaš nameru da praktično naučiš auto-mehaniku. Ko ne zna šraf da zavrne, toga će i održavanje Yuga skupo koštati.ee widis to ti ja uops` ne kapiram....neko ima kintu za `pristojan` auto i kupi novog dzuga...na pitanje sto? pa jeftini delovi dza bu...***. jesu jeftini, ali klinac kad ih menjas ko carape jer jugo nece dugo..ali neki to slabo kapiraju...:/
ae u zdravlje i da te sluzi jos doosta godina..![]()

aj brzo dok babo ne vidi![]()
Bež'te djeco, evo ga babo!Fau ve! Fau ve!![]()

![]()
Fau ve! Fau ve!![]()
ee widis to ti ja uops` ne kapiram....neko ima kintu za `pristojan` auto i kupi novog dzuga...na pitanje sto? pa jeftini delovi dza bu...***. jesu jeftini, ali klinac kad ih menjas ko carape jer jugo nece dugo..ali neki to slabo kapiraju...:/

ee widis to ti ja uops` ne kapiram....neko ima kintu za `pristojan` auto i kupi novog dzuga...na pitanje sto? pa jeftini delovi dza bu...***. jesu jeftini, ali klinac kad ih menjas ko carape jer jugo nece dugo..ali neki to slabo kapiraju...:/

Чекајте... ради се о 7000 евра и ви причате о Мерцу из '90их година??? :shock:
.