Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево да се хвалим... данас је годину дана од моје куповине аута :)
Шта да кажем... на сату данас има нешто више од 28 000км вишка од прошле године, добио је дозволу да се наредних годину дана и даље креће јавним путевима тј продужена је регистрација, никада ме није издао на путу и увек сам стигао тамо куд сам пошао.
Улагања када се све сабере за годину дана су мања него што сам уложио у 128ицу за девет месеци...

Шта још да кажем... пиће за целу кафану и да нас све аутомобили служе овако ;)

ee widis to ti ja uops` ne kapiram....neko ima kintu za `pristojan` auto i kupi novog dzuga...na pitanje sto? pa jeftini delovi dza bu...***. jesu jeftini, ali klinac kad ih menjas ko carape jer jugo nece dugo :)..ali neki to slabo kapiraju...:/
ae u zdravlje i da te sluzi jos doosta godina..:)

Шта још да кажем... пиће за целу кафану и да нас све аутомобили служе овако ;)
Daće Bog! ;)
cheers.gif

ee widis to ti ja uops` ne kapiram....neko ima kintu za `pristojan` auto i kupi novog dzuga...na pitanje sto? pa jeftini delovi dza bu...***. jesu jeftini, ali klinac kad ih menjas ko carape jer jugo nece dugo :)..ali neki to slabo kapiraju...:/
I još posle kažu - Yugo je odličan kao prvi auto. Možda i jeste, ali samo ako imaš nameru da praktično naučiš auto-mehaniku. Ko ne zna šraf da zavrne, toga će i održavanje Yuga skupo koštati.

Joj, pa meni se ovo veoma lako mozhe desiti. Moji se protive uzimanju nekog "jacheg" automobila, a ja sebi prosto ne mogu da dozvolim da vozim neko vnugo kao jugo, a ne znam kako da im ubedim da je Alfa Romeo sasvim pristojna stvar za mene :mrgreen:
Just for the record, jakim automobilom se momentalno smatra chrysler neon sa svojih 150KS na mnogo tona...

Poslednja izmena:
Chrysler Neon ima oko 1200 kila, sto je daleko od mnogo tona ;)

Btw, ako si tek polozio, to i jeste jak auto, vozio sam Pug 406 2.2 koji je nesto tezi i ima 156 ks i ne da ide nego... nije to zdravo.

Da sam na tvom mestu, prvi pik bi mi bila W124 - veliki auto, jeftino odrzavanje i 1600 kilograma najboljeg nemackog celika oko tebe, sto je izuzetno bitan argument u razgovoru sa roditeljima ;) Za 7000 (ako se ne varam, toliko si hteo da das) moze da se nadje neka iz '90-ih sa podizacima, klimom, ABS-om...

Ne mora da znaci, mada je uglavnom tacno. Recimo Mecka mog drugara je '85, njegov cale je drugi vlasnik (stigla iz Nemacke kad je bio onaj uvoz) i ima oko 340,000 na satu.

Opet, kupovina bilo kog polovnog automobila se manje-vise svodi na potragu za najboljim primerkom, pa tako i ovde. Naravno, ne mislim da ce naci neku sa 110,000 km, ali benzinke sa 200-250 hiljada i dizelke sa 250-300 nisu retkost, a to su i dalje kilometraze koje W124 ne oseca...

Takodje, za tu cifru se moze naci i solidan kupe, koji je daleko atraktivniji od Neona ;)

Za "pišljivih" 7 hiljada evra može kao prvi auto da kupi šta hoće. Moja preporuka mu je nešto manje, sa troje vrata, što mladje, lakše za vožnju i uparkiravanje po gradu.
Ta Mečka je mnogo velika, plus je zadnja vuča, nije auto ni za mnoge iskusne, a kamoli neiskusne.
Gledaj samo da uzmeš nešto manje od 100 konja, jer ćeš kad-tad imati želju da ga nagaziš, a ako si lakši od 1000 kg, a imaš preko 100 konja, može biti svašta... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back