Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Ja sam sine vozio taj auto kad je tek usao u serijsku proizvodnju, to je bio Renault Vel Satis (prethodnik Megana verujem)
Vel Satis nije prethodnik Megana, vec je dve klase iznad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam sine vozio taj auto kad je tek usao u serijsku proizvodnju, to je bio Renault Vel Satis (prethodnik Megana verujem)
Ja sam sine vozio taj auto kad je tek usao u serijsku proizvodnju, to je bio Renault Vel Satis (prethodnik Megana verujem) i sve sam to znao mnogo pre tebe, zapravo pre 8 godina.
Ja mogu da se pohvalim da sam vecinu danasnjih automobila upoznao iz kanala, u garazi, a tek samo 50% i na putu. Pa ti sad vidi sto se ja drzim malog Volvo-a 440 turbo koji je punoletan...
Ti treba da malo odrastes jer izgled i performanse nisu sve, a pogotovo ne te glupe brojke koje ti imas u glavi kao pesmicu.
Pocni ovako - za svaki auto koji vidis ti se zapitaj kako bi u njemu izgledalo putovati do Hamburga (1600km) ili Ankare (1400km). Kapiras?
Ne. Izričito mi se gadi da jedem ili pijem dok vozim. Ometa me u koncetraciji, a i volim da uživam u svakoj sekundi vožnje.nego kad smo vec kod shoferske kafane...
Ljudi, el pijete dok vozite, ili...el sedate pod dejstvom alkohola za volan?![]()
nego kad smo vec kod shoferske kafane...
Ljudi, el pijete dok vozite, ili...el sedate pod dejstvom alkohola za volan?![]()
једном сам се довезао из града до куће (~4км) у изузетно алкохолисаном стању срећом без икаквих проблема, а једном сам сметнуо са ума да возим па сам попио неколико пића и зауставили ме пандури на алко-тест... тада сам се истриповао гадно, али било ми је нешто типа 0,1 па сам прошао, али од тада оно потпуно никако не пијем кад возим... уствари, престао сам да пијем у животу па ни не обраћам пажњу на то да ли возим или не 
Ја иначе генерално не пијем никако, а кад возим још мањеједном сам се довезао из града до куће (~4км) у изузетно алкохолисаном стању срећом без икаквих проблема, а једном сам сметнуо са ума да возим па сам попио неколико пића и зауставили ме пандури на алко-тест... тада сам се истриповао гадно, али било ми је нешто типа 0,1 па сам прошао, али од тада оно потпуно никако не пијем кад возим... уствари, престао сам да пијем у животу па ни не обраћам пажњу на то да ли возим или не
![]()

), organski ne podnosim alkohol u većim količinama, pa izbegavam da pijem... Od piva se rastresem (pada šećer), pa na njega i ne pomišljam...Ja bi to jos jednom proverio...USB1.1 je ~800KBs, 0,3MB je oko 300KBsEvo ti iz Halo oglasa:
MEMORIJSKA kartica Sony Memory Stick Pro Duo High Speed, 1BG, original ful pakovanje, sa hologramom, garancija 1 god, 18 EUR + DVD sa dodacima.
Na 1GB ti staje izmedju 1000 i 700 minuta muzike, sve zavisi koliki kvalitet (tj bitrate) pesma ima.
Jedino je mana brzina prebacivanja, koja iznosi nešto više od 0.3 megabajta po sekundi po sekundi.
Ali je u svakom slučaju dobar izbor. Msm, ne moraš da vučeš još jedan uredjaj sa sobom, u telefonu imaš i radio, handsfree...

Ma jeste 300 kb/s, spor je sam modem za transfer u telefonu.Ja bi to jos jednom proverio...USB1.1 je ~800KBs, 0,3MB je oko 300KBs
Inace bilo sta od memorija na USB2.0 ide od 5-15MBs(highspeed i do 20)
prosto, kupi chitach karticeMa jeste 300 kb/s, spor je sam modem za transfer u telefonu.
Inače, USB na samom kompu je 2.0. I nisam jedini, svi koje poznajem da imaju ovaj uredjaj se žale na istu stvar.

To i kartica od 2GB su mi sledeća kupovina.prosto, kupi chitach kartice
on je oko 400-500dinara...i imacesh protok, ihaaa...haaaa![]()

ma te kartice su sad dzabe. secam se pre 3godine kad sam za karrticu od 512MB dao ni manje ni vishe nego 3500dinara.. i to shto sam kupio kod distributera, prva ruka znachi. a inache se kretale oko 60eTo i kartica od 2GB su mi sledeća kupovina.![]()
Па када су ме зауставили сконтао сам шта све може да се деси ако установе да сам пијан, чак сам и у свом маниру додао неких 50% на реално стање... нешто попут овога што је Дача исписао само у блажој варијантиBrate, nikako ne kontam šta ovo "tada sam se istripovao gadno" znači to u okviru rečenice...
Od 1992 kada sam imao trovanje (pola kg glukoze u venu), organski ne podnosim alkohol u većim količinama, pa izbegavam da pijem... Od piva se rastresem (pada šećer), pa na njega i ne pomišljam...

pa nije ovo lovachka kafana, nego soferska
tj. ovde se ne prica o herojstvu nego "j** sam ovu, onu, dve u isto vreme, 'vo 'no" hahaha

sto je nekih 68000 evra, dok u Mercedesovoj brosuri stoji da S 350 kosta 62200 evra![]()

"E tu ga ja nabodem"- citat sa B92da, to znaci uplasio, ali u kafani ne pricas da si se uplasio,
vec da si TI uplasio pandure
![]()

25eur 4GB SanDisk sa USB citacem-komplet...pre par nedeljama te kartice su sad dzabe. secam se pre 3godine kad sam za karrticu od 512MB dao ni manje ni vishe nego 3500dinara.. i to shto sam kupio kod distributera, prva ruka znachi. a inache se kretale oko 60e
pa nije ovo lovachka kafana, nego soferska
tj. ovde se ne prica o herojstvu nego "j** sam ovu, onu, dve u isto vreme, 'vo 'no" hahaha
To, to!pa ovde se sve prica, ovo ti je ona kafana sa kariranim stolnjacima plehanim pepeljarama i krivim stolicicama, mozda sam negde vec objasnjavao kakva je,
i ovde se sedi od zore do mraka svi uvek na istim mestima![]()
Ovo je kao ona kafana iz domaćih filmova '70-ih i '80-ih.mislim da smo vec jednom ovde opisivali ovu kafanu, kada smo opisivali i truckerovu radionicu buducuTo, to!Ovo je kao ona kafana iz domaćih filmova '70-ih i '80-ih.