bird again
Elita
- Poruka
- 19.955
Tagovala sam te jer je dosada bila upucena na tvoju adresu od @japageveNisam nadležan ovde, sorry
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tagovala sam te jer je dosada bila upucena na tvoju adresu od @japageveNisam nadležan ovde, sorry
mislio sam na obuzdavanje emocija.Da sebe ne upropastiš?
Naravno da je zdravo
Greskom sam je sinoc stavila na drugom pdf u. Zato su odgovori zbunjujuci.Ti si tako izabrala?
A tek je na ovom forumu zbunjujućaGreskom sam je sinoc stavila na drugom pdf u. Zato su odgovori zbunjujuci.
A tek je na ovom forumu zbunjujuća
Kako?Ne, radi se o potodicnim relacijama.
Da li si nekad osetio potrebu za plakanjem u vezi svoje porodice?
Onda si trebala malo bolje da definišeš uvod u temu.Da li si nekad osetio potrebu za plakanjem u vezi svoje porodice?
Eto tako nekako...
Onda si trebala malo bolje da definišeš uvod u temu.
Ovako je suviše široko.
Hvala koleginice.Samo napred kolega![]()
I ja sam mislila na obuzdavanje emocijamislio sam na obuzdavanje emocija.
Ljudi koji me vole i do kojih je meni stalo.Ko zasluzuje vase suze?
Ovo je najpribliznije tacan odgovor.Roditelji-dete nepravda i stradanja
Tako I ja reagujem. Nekako odlazem sebi to olaksanje, mada do sada nisam ni bila u slicnoj situaciji, a to ce se promeniti nadam se, vrlo uskoroLjudi koji me vole i do kojih je meni stalo.
Kod mene to malo teže ide, ja to obavim periodično, često sa zakašnjenjem.
Samo moja deca i njihova deca....Ko zasluzuje vase suze?
Isto. Tata me vojnički vaspitao, pa uvek kažem, plakaću sutra. Ali kad se sve skupi, jednom u 6 meseci, plačem dok ne presuše suze.Tako I ja reagujem. Nekako odlazem sebi to olaksanje, mada do sada nisam ni bila u slicnoj situaciji, a to ce se promeniti nadam se, vrlo uskoro![]()
Treba pustiti kad ti se place, uvek.Isto. Tata me vojnički vaspitao, pa uvek kažem, plakaću sutra. Ali kad se sve skupi, jednom u 6 meseci, plačem dok ne presuše suze.
ne, tretiracemo te kao alkoholicaraznam da nije to tema, al šta sad, prošla je ponoć, a ja sam pila nakon ponoći i sad me tretirajte kao gremlina