Ko voli gitare?

A koja je onda oznaka za ovaj deluxe model što ti imaš? ar720 deluxe ili je neki veći broj tipa ar920?
Ja imam AR720FM (ovo FM je oznaka za boju). Prestali su da prave 2018. Iznad toga je bio AR725 koji je imao više ukrasnih šara ali esencijalno isto što i AR720. Taj su prestali da prave 2017.
Trenutno ima samo do AR420

Ibanez 2622, takodje poznat kao Artist eq

1496680539-52748400.jpg

tele-50s-classic-vibe-2019-mn-2019-hd-159922.jpg

Squier Classic Vibe '50s Telecaster - white blonde

Odlična gitara. Ako je neko baš zadrt, može da promeni magnete, ali meni su dobri i originalni. Jednom sam u velikoj radnji probao masu telekastera i ovaj Skvajer mi je više ležao od Meksiočkog i od Američkog Standarda. Jedino mi se više svidjao Američki Deluxe. i Custom (ne pitaj me mila majko koliko su ti skupi)

Poslednja izmena:
Evo kupio sam je, savršena je, skoro... Žice su jako niske i kada se *jako* svira šušte, udaraju u pragove... Jel može to da se popravi?
može. Verovatno treba da se podesi zakrivljenost vrata. Sačekaj prvo neko vreme da se gitara aklimatizuje tu gde si. Promenljivo vreme (vlažnost i temperatura) utiče na zakrivljenost vrata. Ima na internetu kako to da podesiš zakrivljenost vrata

332031.jpg

Ibanez PF15ECE-TBS​

Ovo TBS na kraju je oznaka za boju: Transparent Blue Sunburst

Zapada za oko izbor drveta. Dok je smreka za gornju ploču uobičajena za gitare, strana i zadnja ploča su napravljene od Okoume drveta (nekad zvano Gabon po zemlji odakle dolazi). To je neka vrsta zamene za mahagoniju

Vrat je napravljen od Nyatoh drveta koga ima u izobilju na Filipinima, Indoneziji i Indiji.

Eastman ER3 | Guitars 'n Jazz

_1359_1359-Eastman_ER3_Classic_Sunburst_sn_096_Archtop_Guitar-1273d0ea4e6-26-large.jpg

Eastman ER3 Features​

ManufacturerEastman Guitars
Guitar TypeArchtop Hollow Body
Lower Bout Width14″
Body Depth2.00″
Nut Width1.75”
Fingerboard Scale25.40″
Pickup Type2 Set Humbucker
Wood CompositionSolid
TonewoodsMahogany, Maple
FretboardEbony
BridgeFloating