- Poruka
- 95.638
AR720AR420?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AR720AR420?
stavili su sve što su imali najbolje, magnete, abalon inlay and binding, ebony fretboard, deluxe čivije i bridge...
A koja je onda oznaka za ovaj deluxe model što ti imaš? ar720 deluxe ili je neki veći broj tipa ar920?stavili su sve što su imali najbolje, magnete, abalon inlay and binding, ebony fretboard, deluxe čivije i bridge...
Ja imam AR720FM (ovo FM je oznaka za boju). Prestali su da prave 2018. Iznad toga je bio AR725 koji je imao više ukrasnih šara ali esencijalno isto što i AR720. Taj su prestali da prave 2017.A koja je onda oznaka za ovaj deluxe model što ti imaš? ar720 deluxe ili je neki veći broj tipa ar920?
Da. Ta gitara može da te dugo služi ako je u dobrom stanju.Jel ibanez pf15ece tbs dobra gitara za početnike? Vredi li 160 evra?
Evo kupio sam je, savršena je, skoro... Žice su jako niske i kada se *jako* svira šušte, udaraju u pragove... Jel može to da se popravi?Da
Da. Ta gitara može da te dugo služi ako je u dobrom stanju.
Cena nove u Evropi je 210 evra plus dažbine.
može. Verovatno treba da se podesi zakrivljenost vrata. Sačekaj prvo neko vreme da se gitara aklimatizuje tu gde si. Promenljivo vreme (vlažnost i temperatura) utiče na zakrivljenost vrata. Ima na internetu kako to da podesiš zakrivljenost vrataEvo kupio sam je, savršena je, skoro... Žice su jako niske i kada se *jako* svira šušte, udaraju u pragove... Jel može to da se popravi?
Hvala ti lepo na informacijama. Odjeću u muzički centar, bitno je da možemože. Verovatno treba da se podesi zakrivljenost vrata. Sačekaj prvo neko vreme da se gitara aklimatizuje tu gde si. Promenljivo vreme (vlažnost i temperatura) utiče na zakrivljenost vrata. Ima na internetu kako to da podesiš zakrivljenost vrata
Кад бих могао да бирам волео бих да имам 100 гитара, шта да кажем много лепих гитара овде...![]()
И старији је од своје најстарије гитаре, то је зато што се матор родио...