Ko voli gitare?

Ibanez 2622, takodje poznat kao Artist eq

1496680539-52748400.jpg

tele-50s-classic-vibe-2019-mn-2019-hd-159922.jpg

Squier Classic Vibe '50s Telecaster - white blonde

Odlična gitara. Ako je neko baš zadrt, može da promeni magnete, ali meni su dobri i originalni. Jednom sam u velikoj radnji probao masu telekastera i ovaj Skvajer mi je više ležao od Meksiočkog i od Američkog Standarda. Jedino mi se više svidjao Američki Deluxe. i Custom (ne pitaj me mila majko koliko su ti skupi)

Poslednja izmena:
Evo kupio sam je, savršena je, skoro... Žice su jako niske i kada se *jako* svira šušte, udaraju u pragove... Jel može to da se popravi?
može. Verovatno treba da se podesi zakrivljenost vrata. Sačekaj prvo neko vreme da se gitara aklimatizuje tu gde si. Promenljivo vreme (vlažnost i temperatura) utiče na zakrivljenost vrata. Ima na internetu kako to da podesiš zakrivljenost vrata

332031.jpg

Ibanez PF15ECE-TBS​

Ovo TBS na kraju je oznaka za boju: Transparent Blue Sunburst

Zapada za oko izbor drveta. Dok je smreka za gornju ploču uobičajena za gitare, strana i zadnja ploča su napravljene od Okoume drveta (nekad zvano Gabon po zemlji odakle dolazi). To je neka vrsta zamene za mahagoniju

Vrat je napravljen od Nyatoh drveta koga ima u izobilju na Filipinima, Indoneziji i Indiji.

Eastman ER3 | Guitars 'n Jazz

_1359_1359-Eastman_ER3_Classic_Sunburst_sn_096_Archtop_Guitar-1273d0ea4e6-26-large.jpg

Eastman ER3 Features​

ManufacturerEastman Guitars
Guitar TypeArchtop Hollow Body
Lower Bout Width14″
Body Depth2.00″
Nut Width1.75”
Fingerboard Scale25.40″
Pickup Type2 Set Humbucker
Wood CompositionSolid
TonewoodsMahogany, Maple
FretboardEbony
BridgeFloating