- Poruka
- 1.468
Kako dolazi do promene realnosti. Misliš li na promenu shvatanja realnosti ?
Pa recimo da je tako, ne bas shvatanja realnosti (ni ovu vecina ne shvata kako treba), jednostavno neke teorije vise nece vaziti, neki zakoni i zakonitosti vise nece vaziti. Smak sveta ce biti za one koji se ne budu adekvatno adaptirali na sve novo.
Ja radim sa optikom pa minije jasno... ???
Mozda sam se pogresno izrazio, nisam mislio optika u smislu opticari, naocare i tako to...da ne detaljisem previse sada, jer nemam vremena, vise cu onako laicki da predstavim....kada npr. gledate u vash monitor, vi ne vidite monitor sam po sebi, vec vidite informaciju (trag svetlosti) koja je prvo usla kroz vase oci, potom je otisla u mozak do centra za vid, tamo bila obradjena, a potom prosledjena nazad do oka, da bi mi to na kraju registrovali kao monitor. Ovo je bash bash uprosceno, sada ne mogu vishe malo kasnije. I da, ne zaboravite da mi predmete vidimo ssamo sa jedne strane, nikako ne mozemo(bar vecina ne) da ih sagledamo odjednom u celosti... a uskoro nam iz kosmicke kuhinje(ali ne luize hej) stize lecenje holoformima, tacnije ono je vec tu, samo treba da se utka....i nova realnost je spremna da pocne...
31.12.2009....codex alimentarius