Uzivamo oboje...a onda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ce ti trebati i kapa na zakopcavanje.etotako:Citajuci ove vase postove coveku tj. zeni se moze smuciti sex![]()
Nadam se da ove traume koje sam upravo navukla nece dugo trajati. Pozelela sam da se dobro zakopcam sa svih strana jer bi ga vi muskarci gurnuli bas bilo gde da mozete.
To ste vi koje trazite...inace da vi to ne trazite muskarci to nikad ne bi radili!black-devil:pa vole muskarci to, ali volimo i mi devojke, jer da ne volimo ne bi to radili jel tako? tako je![]()
TOTALNO POGRESNO!Zene su te koje vise uzivaju u analu.Ka:Definitivno muskarci...zene uzivaju ako im voljena osoba uziva inace im nikad nebi palo na pamet da se "kresu" u guzu.
DAAAAAAAAA,zamalo da me ubedi da su One te koje uglavnom navaljuljufrance:To ste vi koje trazite...inace da vi to ne trazite mblack-devil:pa vole muskarci to, ali volimo i mi devojke, jer da ne volimo ne bi to radili jel tako? tako je![]()
uskarci to nikad ne bi radili!
Guza

bas pametan odgovorblacky80:Na ovo pitanje nikad necete naci tacan odgovor. Sve je individualno. Isto tako mozete da postavite pitanje, ko vise uziva u vaginalnom sexu?

Probaj sledeci put kad joj bude dolazio vrhunac da joj malo pomilujes anus, kasnije malo cesce.....Johnny-lik:Ja bi bas probao sa svojom devojkom, ali njoj se to ne svidja i ne privlaci je!!!![]()
BodoniuS:GARANTUJEM DA BI SE SVAKOJ DEVOJCI 95% SVIDEO ANALNI SEX, NAJVAZNIJA STVAR JE PUT, KROZ KOJI CE ONA DA SHVATI DA JOJ SE SVIDJA(PRISTUP) :wink: , JER BUKVALNO SVAKA DEVOJKA KOJA NIJE TO PROBALA CE DA KAZE DA JE TO NE PRIVLACI, I DA NIKAD TO NE BI URADILA.
Ma da, poslije tebe potop...BodoniuS:BodoniuS:GARANTUJEM DA BI SE SVAKOJ DEVOJCI 95% SVIDEO ANALNI SEX, NAJVAZNIJA STVAR JE PUT, KROZ KOJI CE ONA DA SHVATI DA JOJ SE SVIDJA(PRISTUP) :wink: , JER BUKVALNO SVAKA DEVOJKA KOJA NIJE TO PROBALA CE DA KAZE DA JE TO NE PRIVLACI, I DA NIKAD TO NE BI URADILA.
Ljudi, jel je moguce da se svi slazete sa mojom konstatacijom, kad niko vise ne odgovara na ovu filosofsku temu? Ili sam je ja zakljucio?