Ko vishe uziva u analnom sexu?

Ako se TO sviđa i njemu i njoj zašto to ne bi radili i oboje uživali ALI ako se samo jednoj polovini svidja ništa od zadovoljstva i to predstavlja jedan vid silovanja.Ko je u prilici da proba neka proba.
Sve je to stvar trenutnog raspoloženja i ne smatram ga za obavezno.

8) Neznam nisam pametan !
:?: Guza
pazi ovako nije lose dok je heterosexualni odnos u pitanju ko vise uziva, uvek onaj koji trazi, retke su prilike da obe strane to vole . Sa pocetka teme /karlica i tome slicno/ medicinski je dokazano da G-tacka koja se nalazi izmedju vulve i venerinog brega bar kod devojaka, je cak i do 100 puta ima jecu percepciju nadrazaja od klitorisa, a ko nema duge prste najlaksi nacin je da je stimulise kroz analni otvor. Sve je to lepo, meni da se nelazemo osecaj "svejedno", mozda je kao trip "u guzu" , njoj zavisi nekom lepo nekom bolno, neprijatno u svakom slucaju netreba insistirati pobogu 21vek svako ima pravo da radi sta oce.
Ali nikako mi nije jasno u cemu je fora sa gey populacijom, pardon ovo je ipak srbija PEDERIMA, koji nikako nemogu da iskuliraju i moraju da se hvale sa svojom sexualnoscu, i prave od mene heterosexualca budalu i idiota zato sto necu da me neko **** u dupe. Moj izbor koliko i njihov al ja se ne hvalim i ne namecem njima moje opredeljenje.
P.S. Postujem lezbejke one su shvatile da zivot bez Vagine nema smisla!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tema za one koji neumeju da citaju je ko vise uziva u analnom sexu muskarci ili zene U SEXU niko nije pito da li hetero zene ili GEYEVI vise uzivaju nego jednostavno pitanje>>>>> DA li vise uziva zena dok je muskarac analno zadovoljava ili muskarac dok joj to isto radi????????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Misli te o tome i stvarno nam treba moderator

Mislim da ne postoji devojka kojoj vise prija analni sex od vaginalnog, jer ma sta pricali klitoris je klitoris, i nema teorije da devojka svrsi samo od cistog analnog sexa. Mora tu da se nadju i prstici na klitorisu. Devojci uopste ne prija analni sex na samom POCETKU, vec na KRAJU.
Naravno "u guzu" mnogo vise obogacuje sex, i svi se slazemo da je veoma seksi za sve muskarce, i zene koje su to probale, (ali sa pravilnim pristupom (ne na silu)).
NAJBITNIJE od svega je, da je guza odlicna, jer ti ne treba kondom, a opet mozes da svrsis u rupicu (to mislim samo na proverene partnere).
Apelujem na sve momke je da ako hoce da uspeju u analnom sexu je da ne sile devojcice, nego natenane (u pocetku prst)
ZIVEO SEX!!!

BodoniuS:
GARANTUJEM DA BI SE SVAKOJ DEVOJCI 95% SVIDEO ANALNI SEX, NAJVAZNIJA STVAR JE PUT, KROZ KOJI CE ONA DA SHVATI DA JOJ SE SVIDJA(PRISTUP) :wink: , JER BUKVALNO SVAKA DEVOJKA KOJA NIJE TO PROBALA CE DA KAZE DA JE TO NE PRIVLACI, I DA NIKAD TO NE BI URADILA.

Ljudi, jel je moguce da se svi slazete sa mojom konstatacijom, kad niko vise ne odgovara na ovu filosofsku temu? Ili sam je ja zakljucio?

BodoniuS:
BodoniuS:
GARANTUJEM DA BI SE SVAKOJ DEVOJCI 95% SVIDEO ANALNI SEX, NAJVAZNIJA STVAR JE PUT, KROZ KOJI CE ONA DA SHVATI DA JOJ SE SVIDJA(PRISTUP) :wink: , JER BUKVALNO SVAKA DEVOJKA KOJA NIJE TO PROBALA CE DA KAZE DA JE TO NE PRIVLACI, I DA NIKAD TO NE BI URADILA.

Ljudi, jel je moguce da se svi slazete sa mojom konstatacijom, kad niko vise ne odgovara na ovu filosofsku temu? Ili sam je ja zakljucio?
Ma da, poslije tebe potop... :roll:

Back