Ko vishe uziva u analnom sexu?

ok, nema priprema ali nekako imam utisak da tu oko analnog seksaima neprijatnosti. Neko je pomenuo kikiriki buter koji potekne posle :oops: a ja zaista ne zelim da mi ista potekne, bas mi je to nekako fuk. A verujem da je super osecaj kad te istovremeno i mazi a i u tebi je :wink:

Milena26:
ok, nema priprema ali nekako imam utisak da tu oko analnog seksaima neprijatnosti. Neko je pomenuo kikiriki buter koji potekne posle :oops: a ja zaista ne zelim da mi ista potekne, bas mi je to nekako fuk. A verujem da je super osecaj kad te istovremeno i mazi a i u tebi je :wink:

Ма какав кикирики, може само сперма да ти изађе, мада ако мало боље размислим, ако си пре тога јела кикирики...

glavna priprema je dooobro kenjanje...mora.ja uvek pitam devojku sta je jela i kad je kakala....mora se.otprilike je bezbedno 2-3 sata posle obroka...dok zeludac preradi hranu.posle je gadno....stvarno gadno...verujte mi.klistiranje je najbolja stvar!a i bezbolno je! to se radi pumpicom za klistiranje...nije blam kupiti u apoteci jer se koristi za svasta-nesto....
nikad! ali NIKAD nemojte da imate dva uzastopna analna odnosa bez kakanja u medjuvremenu...tada izlazi puter od kikirikija.to je mesavina govanaca i sperme.prijatno.
pozdravljam tupacu koja je to ismevala...i zelim joj takvo iskustvo.
inace je analni sex nesto fenomenalno! dihtuje 300 naq sat! ja kada ga stavim u devojku, ne mogu duze od pet minuta...i BAM!svrsim tako da vidim zvezdice pred ocima.....
sretno. 8)

Back