Ko vishe uziva u analnom sexu?

Margott:
...crna Ana,pa jel dotle doshlo?..heftanje u guzu,a?
eeeee....ima medicinsko objashnjenje zashto mushkarci vishe uzivaju ,ako nisi znala...mushkarci imaju drugachije postavljenu karlichnu kost,tako da onome ko je vozitj u tunelu daje mnogo bolji osecaj nego sa zenom...* ga...zato ne ochajavaj ako ti tip postane derpe...sve je to majka priroda...a i uzitak je u pitanju....(verovala ili ne,ono za karlicu je ziva istina).
Nemas ti pojma. Nego reci mi a koje je medicinsko objasnjenje za oral. :twisted:

Ragen:
E, a majke mi, pa stvarno ste bre... Ja sam hetero, i sa devojkom sa probao ama bas skoro sve, sem analnog. Niti ja imm neku zelju, niti ona ima neku zelju. Istina je da i ovako jedva ulazi, a sta da kazem za pozadi?? Eh sada, gay fazon je drugaciji, cini mi se. Muskarci imaju prostatu, za razliku od cura, i kontam da se gay parovi tako zadovoljavajun i da im to cini zadovoljstvo. Ali, cure nemaju prostatu i samim tim nema sta da ih drazi i dovodi do orgazma kroz analni otvor. Ne znam za vas, ali meni se vise svidja da se malo pomucim dok joj nadjem Gspot, i onda tu nema kraja zadovoljstvu. Em je ona srecna, em sam ja srecan. Kazem, probao sam sa mojom devojkom gomilu svega i svacega, ali, samo nas dvoje i samo "normalan otvor". Naravno da se oralni podrazumevao...

Potpuno se slazem, s tom razlikom sto se to mom suprugu vrlo, vrlo svidja i prilicno ga pali, a ja brate ne mogu. Ne iz nekog stida (gore procitah), o tome je smesno govoriti kada si sa nekim prilicno dugo i imate jako dobar sex, poznajete se tako dobro. Nego mi jednostavno ne prija. U par navrata kada smo polu-probali, prekinusmo. Em sto boli, em sto imam neki odvratan osecaj kao da mi se kaki, a ne mogu. Bljak.

imam ppitanje. Ja jos nisam probala anal ali me je decko bas sinoc pitao za to. Ja nemam nista protiv ali me zanima da li postoje neke posebne pripreme za devojku oko toga u smislu higijene. Neko je rekao da ima osecaj kao da mu se kaki a ja ne bih bas volela da tokom seksa imam neke neprijatnosti u vidu toga :oops: Negde sam procitala da je potrebno uraditi posebno ispiranje anusa ili nesto slicno pa ne bi bilo lose da mi neko objasni. Hvala:-)

Milena26:
imam ppitanje. Ja jos nisam probala anal ali me je decko bas sinoc pitao za to. Ja nemam nista protiv ali me zanima da li postoje neke posebne pripreme za devojku oko toga u smislu higijene. Neko je rekao da ima osecaj kao da mu se kaki a ja ne bih bas volela da tokom seksa imam neke neprijatnosti u vidu toga :oops: Negde sam procitala da je potrebno uraditi posebno ispiranje anusa ili nesto slicno pa ne bi bilo lose da mi neko objasni. Hvala:-)
Priprema nema a i da postoje ne vidim kako bi se to pripremala s obzirom da se to valjda ne radi planski.Sve sto je potrebno da uradis je da se pooootpuno opustis i ceka te fenomenalno iskustvo! :wink:

Iva**:
Milena26:
Priprema nema a i da postoje ne vidim kako bi se to pripremala s obzirom da se to valjda ne radi planski.Sve sto je potrebno da uradis je da se pooootpuno opustis i ceka te fenomenalno iskustvo! :wink:

Прави одговор!

Steffan:
The2ndSun:
Cici:
Milena26 , poenta je koliko to zelis... Meni je to bilo odvratno do pre 2 meseca. Malo boli , ali nista posebno , ako koristis kremu... Sada anal obozavam! A , tek , koji je gotivan osecaj kada mi u toku analnog sez-a stavi prst napred...mmmmmm....

Gde napred.... budi preciznija:)))

Pa u nos kada ga izvadi iz bulje!!! hahahahah :P
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Back