Ko vishe uziva u analnom sexu?

Nerviraju me mushkarci koji ne zele ni da probaju . Misle da ako im se malo devojka poigra oko guze automatski postaju gay_evi . Ne daj Boze da im se svidi , ju ju .
Volim da se proba .. I onda da se zna ko voli a ko ne .
Ja bash neshto spec i ne uzivam ...
Za sada

Круна сексуалности? Не! Лепо и прелепо, за оне који су томе склони. Постоји свето тројство сексуалности и њега чине три остовна стуба: В. А. О. Треба ли да вам детаљније објасним? Чак и најконзервативнији вид сексуалног општења треба да вам пружи вееелико задовољство и упражњавајте га по законима природе и Бога. Моје прво искуство било је орални контакт са женским телом и тог задовољсва никада се нећу одрећи. Потом је дошао секс, истраживања и на крају (А.) једна слатка округла гуза. Чајни колутић у свету секса. И остао је као празнични слаткиш, тек с' времена на време. Да била је женска гуза. Можете рећи да немам право да вам солим памет кад нисам пробао дечаке. Покушао сам али не иде. Постоје пријатељи, са којима можеш да делиш, ако је она спремна на то али ме на њима ништа не привлачи у сексуалном смислу. Такав треба само дадопринесе њеном већем задовољсву, а задовољити жену је аксиом мог личног уживања.

sunchica:
Nerviraju me mushkarci koji ne zele ni da probaju . Misle da ako im se malo devojka poigra oko guze automatski postaju gay_evi . Ne daj Boze da im se svidi , ju ju .
Za sada

Ok. A dali si se nekad zapitala koliki je procenat devojaka koje nezele da probaju veruj mi mnogo je veci nego muskaraca. Meni je devojka po tom pitanju konzervativna. Sve kod nje moze sem analnog. i sta ja sad treba da poturim dupe nekom pederu da bi video da je to ok pa da joj prenosim iskustva. Ako si tako dobra ajde javi mi se ja cu rado da probam sve.

sunchica:
Za sada

Nije da nijedan ne zeli da proba....i pitanje je sa kim si to probala(uradila ) i kako si to dozivela da bi donela konacan zakljucak da li ti se svidja...

U razlicito vreme ili sa razlicitom osobom nije isti osecaj....

mandrak-21:
sunchica:
Mushkarci ili zene?
oboje uzivaju chim to rade,pitanje ti je isto kao:kome je lepse kad stavis prst u uvo?prstu ili uvetu
Jesi li ovo ti rek'o? ili ste izmešali ove [quote!?
Kakvo ti je bre ovo levo poređenje?
Ako uvo (recimo) svvvvvvrbi ---> prst staviš u uvo i... (znaš već!) da bi uvu bilo lepo. Prst je tu samo SREDSTVO. Šta je tu prstu lepo? :roll: Sem ako taj prst nije neki humanitarni fanatik-volonter! :wink:
Izvini! Tek sad mi je (kao malo) jasnije :idea: :arrow: ... pa, to oni ZAJEDNO 'VATAJU INTONACIJU :oops: A? 8)

Omen:
mandrak-21:
sunchica:
Mushkarci ili zene?
oboje uzivaju chim to rade,pitanje ti je isto kao:kome je lepse kad stavis prst u uvo?prstu ili uvetu
Jesi li ovo ti rek'o? ili ste izmešali ove [quote!?
Kakvo ti je bre ovo levo poređenje?
Ako uvo (recimo) svvvvvvrbi ---> prst staviš u uvo i... (znaš već!) da bi uvu bilo lepo. Prst je tu samo SREDSTVO. Šta je tu prstu lepo? :roll: Sem ako taj prst nije neki humanitarni fanatik-volonter! :wink:
Izvini! Tek sad mi je (kao malo) jasnije :idea: :arrow: ... pa, to oni ZAJEDNO 'VATAJU INTONACIJU :oops: A? 8)
Ma kaži čoveku da više uživa onaj koga više svrbi...

E, a majke mi, pa stvarno ste bre... Ja sam hetero, i sa devojkom sa probao ama bas skoro sve, sem analnog. Niti ja imm neku zelju, niti ona ima neku zelju. Istina je da i ovako jedva ulazi, a sta da kazem za pozadi?? Eh sada, gay fazon je drugaciji, cini mi se. Muskarci imaju prostatu, za razliku od cura, i kontam da se gay parovi tako zadovoljavajun i da im to cini zadovoljstvo. Ali, cure nemaju prostatu i samim tim nema sta da ih drazi i dovodi do orgazma kroz analni otvor. Ne znam za vas, ali meni se vise svidja da se malo pomucim dok joj nadjem Gspot, i onda tu nema kraja zadovoljstvu. Em je ona srecna, em sam ja srecan. Kazem, probao sam sa mojom devojkom gomilu svega i svacega, ali, samo nas dvoje i samo "normalan otvor". Naravno da se oralni podrazumevao...

Back