krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
A da vas sve, najuctivije, pitam posto me iz'ede radoznalost, a vidim da znate : Da li je neko od vas kar'o Jecapecu u bulju? ( a posto, verovatno, jeste, kako se drzi ? ) pozdrav 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jedan od onih koji vole tosunchica:Nerviraju me mushkarci koji ne zele ni da probaju . Misle da ako im se malo devojka poigra oko guze automatski postaju gay_evi . Ne daj Boze da im se svidi , ju ju .
Volim da se proba .. I onda da se zna ko voli a ko ne .
Ja bash neshto spec i ne uzivam ...
Za sada

Nisam bas siguran da vecina muskih vole da primaju 8)Scanius:Cao ljudi i za muskarce i za zene je analni sex nesto najbolje...![]()
![]()
KOOjOOT:Pa zar stvarno postoji razlika u činjenici da ženu j... u dupe ili glavu. Ma daaaaaa, slažemo se naravno, najslađe je u mozak, samo je tamo prilično
prostrano, pa nam je izgovor u poseti analnim prostorima, makar i užitka radi.
sunchica:Nerviraju me mushkarci koji ne zele ni da probaju . Misle da ako im se malo devojka poigra oko guze automatski postaju gay_evi . Ne daj Boze da im se svidi , ju ju .
Za sada
sunchica:Nerviraju me mushkarci koji ne zele ni da probaju . Misle da ako im se malo devojka poigra oko guze automatski postaju gay_evi . Ne daj Boze da im se svidi , ju ju .
Za sada
oboje uzivaju chim to rade,pitanje ti je isto kao:kome je lepse kad stavis prst u uvo?prstu ili uvetusunchica:Mushkarci ili zene?
Jesi li ovo ti rek'o? ili ste izmešali ove [quote!?mandrak-21:oboje uzivaju chim to rade,pitanje ti je isto kao:kome je lepse kad stavis prst u uvo?prstu ili uvetusunchica:Mushkarci ili zene?
... pa, to oni ZAJEDNO 'VATAJU INTONACIJU
ops: A? 8)Ma kaži čoveku da više uživa onaj koga više svrbi...Omen:Jesi li ovo ti rek'o? ili ste izmešali ove [quote!?mandrak-21:oboje uzivaju chim to rade,pitanje ti je isto kao:kome je lepse kad stavis prst u uvo?prstu ili uvetusunchica:Mushkarci ili zene?
Kakvo ti je bre ovo levo poređenje?
Ako uvo (recimo) svvvvvvrbi ---> prst staviš u uvo i... (znaš već!) da bi uvu bilo lepo. Prst je tu samo SREDSTVO. Šta je tu prstu lepo?Sem ako taj prst nije neki humanitarni fanatik-volonter! :wink:
Izvini! Tek sad mi je (kao malo) jasnije![]()
... pa, to oni ZAJEDNO 'VATAJU INTONACIJU
ops: A? 8)
ops: Saglasan :wink:srebrni_letac:ja se u potpunosti slazem sa sunchicom i gazdaricom da muskarci i te kako u tome uzivaju, samo se plase da priznaju da ih ne bi proglasili pederima.
I za to sam saglasan i dodajem - kako neko može komentarisati da je to dobro ili ne ako nije probao ?RESIDENT EVIL:to je licno i zavisi kako ko dozivljava, ali valja probati ko nije :wink:

simona:Ja volim oralni sex zato sto se osecam strasno mocno kad vidim kako je on u tom trenutku najmanji na svetu i da bi ucinio sve sto mu kazes....hm pricali smo i rekao mi je da se i on apsoluno isto oseca