Ko umesto Vučića?

Ја сам за Маринику Тепић. Она се најозбиљније и највише бори против овога, највећа супротност ћацијима и, што је битније, супротност ћацијевском менталитету, јер шта ако дође нека друга опозиција која је компатибилна с ћацијевским менталитетом, има и после Вучића да буде слично, исти корумпирани, неписмени менталитет ће опет да влада. Док су Заветници били опозиција тачно сам знао да су лажна опозиција чак и док су глумили опозицију, јер буквално имају исти тај радикалски менталитет, само по томе сам препознао, зато је битан и тај менталитет и какав део становништва за неког гласа а не само одређен политичар и његова формална прича, ствари треба гледати из пуно углова.

Pa neka dodju...sta ima veze iako dodje bog zna kakva opozicija.

Ako ne valjaju i njih cemo jajima.

Gadjanje jajima moze da postane nacionalni simbol. U Svedskoj postoji dan u mesecu, mislim, kada politicare gadjaju ako su im nesto skrivili.

Poenta je u tome da se skloni klasa nedodirljivih koju uredno zalivamo vec decenijama. Svako moze da bude prozvan, smenjen i trpnut u aps ako zakon tako kaze.
A ko je na vlasti zaista nije od presudnog znacaja.

Pa neka dodju...sta ima veze iako dodje bog zna kakva opozicija.

Ako ne valjaju i njih cemo jajima.

Gadjanje jajima moze da postane nacionalni simbol. U Svedskoj postoji dan u mesecu, mislim, kada politicare gadjaju ako su im nesto skrivili.

Poenta je u tome da se skloni klasa nedodirljivih koju uredno zalivamo vec decenijama. Svako moze da bude prozvan, smenjen i trpnut u aps ako zakon tako kaze.
gradonacelnik stokholma svake godine popije casu vode iz norstroma pred kamerama da pokaze da nije zagadjena.

kad bi sapic popio iz save, mislim da ni tri hitne ne bi mogle da ga povrate.

prepametan i deluje civilizovano., ali ko jednom onjusi sluzbu, tome nikako ne treba verovati.

Zašto ga povezuješ sa službom, da li misliš na BIA? DB i Udba odavno ne postoje.

Da li je možda nešto drugo problem ili samo ta "služba"?

Bold: I mnogim forumašima i onim biračima koji ne posećuju Krstaricu mnogo je važno ko je na vlasti.

To je, koliko mi se čini, dokaz da mi stvarno bolujemo od sindroma "Vođe".

Nemoguće je da je samo jedna politička stranka dobra a da su sve ostale loše? Ovde ne mislim konkretno ni na jednu političku stranku...već na odnos naroda i vlasti.

Samo da pitam moze li taj "bilo ko"da bude porijeklom iz RS,Kosova,Hrvatske...? 😁
Вероватно мора да буде из Уже Србије, али да је на потезу Београд-Шабац-Крагујевац. Ја сам из Левач, па и ми отпадамо.

Мора да буде млад (макс 40г), али са искуством, и да лепу има жену и два мала детета. Образован са факсом, да је свирао у рок групи као тинејџер. Да је добар у бар два спорта. Да нема више од једног стана (и то макс двособног) и једног аута (не скупљег од обичног пунта).

Такође да није ни у једној странци, нити у било којој НВО. Паре које улаже да је све зарадио послом, евентуално скроз проверљивим донацијама.
Жена и он да се волонтерски баве добротворним радом.

Таквих је милион у Србији.

Je l a zasto u Austriji ne moze da vlada opozicija? Zato sto ozbiljna zemlja ne moze da menja spoljnu politiku od danas do sutra. Tako i mi ako se uozbiljimo ne mozemo biti vece demokrate od njih.

Nemoj nekom da je palo na pamet da spusta tenzije <3
Колико би дуго трајао "Било ко" док му не ископате, извучете из контекста или, вероватније, не исфабрикујете које какве компромитујуће изјаве, сумњива познанства или породичне везе са криминалом?

И Патријарх Павле да васкрсне и да постане председник, најпоганији пленумашки слој би му нашао (преко - рекао овај, рекао онај) неку Јовањицу, неко убиство Цвијана исл.
sta lupas ti

Ko je taj ko bi mogao da bude novi lider u Srbiji? Ko je ta osoba koja može podneti teret vođenja države? Te gluposti "instucije vode državu" su glupost, i u razvijenim zapadnim državama uvek postoji jedna osoba koja vodi celo društvo.
Pitanje ili dilema su nebitni ukoliko institucije drzave obavljaju svoje ustavne funkcije.
Bezobzira na sve ovakav psihopata poput Vucica definitivno nije pozeljan u demokratskom drustvu.
Stoga ga treba eliminisati sto pre.
:D

a dokle ćemo da se poredimo sa zapadom, oni imaju neki kontinuitet u toj tzv demokratiji, a mi još lutamo.
Pa nije bitno da li je zapad ili istok, uvek treba da se poredimo sa boljima od nas.

A ja iskreno verujem da je njihov sistem državnog uređenja bolji od naše jeftine populističke plutokratije sa izraženim kultom ličnosti.

Nemoj nekom da je palo na pamet da spusta tenzije <3

sta lupas ti
Пленумаши, блокадери, отпораши исл. су поганија невиђена. Нико им не ваља. Сви су лоши. И зато да се цео народ кажњава блокадама саобраћаја, школа и институција.

Ko je taj ko bi mogao da bude novi lider u Srbiji? Ko je ta osoba koja može podneti teret vođenja države? Te gluposti "instucije vode državu" su glupost, i u razvijenim zapadnim državama uvek postoji jedna osoba koja vodi celo društvo.
Kako ko? Pa evo je, dosadili joj ovi sa F dijagnozom, a ne može njih da promeni....dakle, da se menja vlast...
Bilo ko. Bukvalno. Ok, ne bas bukvalno, bitno da nema F dijagnozu to prvo proveriti.
Isključivo nju za predsednika, da širi demokratiju.....dobro i ljubav....

Bukvalno niko. Ovom narodu više nije potreban vođa, već funkcionalna država, institucije i vladavina zakona.

Kale Gospodar Vremena bi verovatno bio bolji predsednik od Vučića. Ne bi izlazio van svojih nadležnosti, ne bi svakodnevno kršio zakon i ponižavao državu Srbiju, ne bi nas bacio u sveopšti minus i izvesno ne bi izdao Kosovo i Jadar.

Autoputeve svejedno su finansijski zatvorili Žuti, a i sama izgradnja ide u prilog Kinezima, kako nameću njihovu izgradnju, diktiranjem projekata i dobijanjem nepovoljnih kredita. Pritom su njihove kompanije izvođači.
Kilometar autoputa u Srbiji košta kao da je pravljen na Mesecu.

Back