Обилић
Elita
- Poruka
- 17.622
Moje znanje kaze da posle ovakve diktature, mora doci gora vlast...tako kaze moje znanje..
A sta ces kad mora da se prodje taj put..
Свашта људи ументоле, па ево и ти ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje znanje kaze da posle ovakve diktature, mora doci gora vlast...tako kaze moje znanje..
A sta ces kad mora da se prodje taj put..
Pa kad narod pokaze da je debil, sta ocekujes, da ce se za vlast prijavljivati dobri vladari ili sljam koji hoce da nastavi ono sto je video da prolazi kod naroda..Свашта људи ументоле, па ево и ти ...
Šta mislite koliko otprilike u procentima je policajaca protiv Vučića a koliko vojnika? Ko će pre da stane na stranu naroda policija ili vojska? Gde ima manje ćacija u policiji ili vojsci? Da li postoji mogućnost da oni zajedno uhapse Vučića zbog izdaje Kosova i kriminala?
Pa u gaćama vas nema dovoljno za deset pristojnih ljudi, a ne u uniformama....ovi što glume vojsku su "sindikalci" primljeni da primaju platu od države i da se leče kao članovi terorističkih organizacija i nemaju nikakvu uniformu...gamadŠta mislite koliko otprilike u procentima je policajaca protiv Vučića a koliko vojnika? Ko će pre da stane na stranu naroda policija ili vojska? Gde ima manje ćacija u policiji ili vojsci? Da li postoji mogućnost da oni zajedno uhapse Vučića zbog izdaje Kosova i kriminala?
Zato je on i izabrao da bude predsednik jer tako više može da kontroliše vojsku nego da je premijer. Predsednik je vrhovni komandant vojske a ne premijer. Kao da je znao da će narod da ustane protiv njega i da će mu vojska trebati.S obzirom da je u mesec dana posmenjivao vrhove i policijskih i vojnih specijalnih jedinica...ocigledno mu prpa sa svih strana...
Smenio je redom:
- Komandanta kopnene vojske
- Komandanta 63. Padobranske
- Komandanta SAJ-a
- Komandanta Kobri
...
Šta mislite koliko otprilike u procentima je policajaca protiv Vučića a koliko vojnika? Ko će pre da stane na stranu naroda policija ili vojska? Gde ima manje ćacija u policiji ili vojsci? Da li postoji mogućnost da oni zajedno uhapse Vučića zbog izdaje Kosova i kriminala?
Svima njima je Legija nauk.
O Kosovu, pošto ovoga nema na N1:Šta mislite koliko otprilike u procentima je policajaca protiv Vučića a koliko vojnika? Ko će pre da stane na stranu naroda policija ili vojska? Gde ima manje ćacija u policiji ili vojsci? Da li postoji mogućnost da oni zajedno uhapse Vučića zbog izdaje Kosova i kriminala?
95% u policiji i vojsci je protiv VučićaŠta mislite koliko otprilike u procentima je policajaca protiv Vučića a koliko vojnika? Ko će pre da stane na stranu naroda policija ili vojska? Gde ima manje ćacija u policiji ili vojsci? Da li postoji mogućnost da oni zajedno uhapse Vučića zbog izdaje Kosova i kriminala?