bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.899
zar tuzilastvo nije demokratski kadar?
Sada je Sns kadar SVE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar tuzilastvo nije demokratski kadar?
Pomenut je Aleksandar Vučić (zajedno sa Vesićem), kao glavni i odgovorni za dodeljivanje prava na izvodjenje radova na železničkoj stanici.U tome i jeste stvar.
Ne radi se ovde o nikakvim zahtevima.
Da se radi, ne bi tražili izbore.
Jedini odgovor im je da zahtevi nisu ispunjeni.
Nikada konkretno nije rečeno šta tačno nije ispunjeno pa da se vidi i ispuni ako nije.
Za to je potreban dijalog na koji nikako ne pristaju.
Moraju da se ispune studentski zahtevi kako bi se oslobodile institucije.naravno, sta se muljalo, ono sta meni licno fali kao posmatracu sa strane je da nema konkretnih podataka sta fali, sta je muljano.
samo se kaze, muljalo se.
Избеглице?Iz srbije je izbeglo 600.000 ljudi od dolaska sns lopova i ubica na vlast.
Iz srbije je izbeglo 600.000 ljudi od dolaska sns lopova i ubica na vlast.
Laž.
Popis kaže drugačije, ajde pogledaj to malo bolje.
Pomenut je Aleksandar Vučić (zajedno sa Vesićem), kao glavni i odgovorni za dodeljivanje prava na izvodjenje radova na železničkoj stanici.
Je li Zagorka privela Vučića da da izjavu povodom toga?
Nije.
Koliko puta ovo treba da vam neko ponovi, da biste prestali sa sviranjem q**** kako su svi zahtevi ispunjeni.
Избеглице?
Или економски емигранти?
Не, сад су они сви СНС, и никад нису били жутаре, сачувај Жебо!zar tuzilastvo nije demokratski kadar?
Pa ako baš moram prihvatiti.
Не рисе да си то повезао са Чарнојевићима?
Laž.
Popis kaže drugačije, ajde pogledaj to malo bolje.
Сигуран сам да хоће.Svakako će narod to pozlatiti...
Kaže Tanasić da je sam sebi dodelio to pravo.Ne može predesednik Srbije da bude odgovoran za dodeljivanje prava.
On nije nafležan za to, kako kažu studenti.
Je li i on u pritvoru?Protiv Vesića je postupak u toku.
Samo se ne vataj nadstrešnice.Pa ako baš moram prihvatiti.
Hvala na povjerenju
Radicemo, gradićemo.
Pored sendvica uvescemo hot-dog, kebab i da se zasladimo germitajg.![]()
Само се крију испод надстрешница, да се не види одакле ветар дува...?Samo se vataj nadstrešnice.![]()
Neću ja ni na autoput. Livada zakon!Samo se ne vataj nadstrešnice.![]()
namazankovici su svi do poslednjeg, samo nastaviti sa raskrinkavanjem, vecina naroda je vec progledalaOvakve i slicne zamerke studentima cujemo u rezimskim medjima i
od strane glasaca sns-a
I svi su oni kao smenjivali Slobu i Vucica tada
Znaci, tada im nije odgovarao ali sad nesto imaju problem i sumnjaju u svakog
ko bi ga zamenio
LOL
Iz dana u dan se i mijenja ono biće izbori, neće, hoćete izbore, nije vrijeme za izbore....Ti zahtjevi se mjenjaju iz dana u dan.
Na početku nije bilo govora da će studenti imat listu na izborima.
Studenti nisu ušli u proteste da bi skinuli Vučića već da bi se stalo na put korupciji i bahatosti. Kako taj isti Vučić ništa nije uradio po tom pitanju ( seća li se neko ovde njegovih gromoglasnih izjava da će u martu početi čistka?.) studenti su shvatili da je bolje smeniti sve njih i zahtev su izbori. Mnogima je neshvatljivo što nisu izlepljene bandere slikama kandidata jer ne znaju za drugi način predstavljanja kandidata. Postoje načini gde se ljudi biraju prema svojoj stručnosti i zaslugama koje, naravno, niste mogli da čujete ni na Pinku ni u informeru a ni na N1. To su oni malo eksponirani ljudi koji ćute i svoj posao savesno obavaljaju, nisu povezani sa skandalima da bi ste mogli o njima da čitate u žutoj štampi, pa vam je sada čudno odkud oni. Posledica propagandne manipulacije je od dela naroda napravila nemisleće osobe, koje se vode samo objavama i izjavama po medijima. Takvi nikada neće shvatiti zašto studenti neće javno eksponiranje njihovih kandidata.ali pitanje je da li znaju kako do tog da dodju.
na primer.. ja sam ucestvovao u studentskim demonstracijama .. mi smo isli na fakultet, slusali predavanja, polagali ispite, radili vezbe i onda popodne isli na demonstracije.. ovi su izgubili godinu.. vec u startu je pokazano neiskustvo..mi smo skinuli slobu ali nismo izgubili godinu.
Kaže Tanasić da je sam sebi dodelio to pravo.
A Zagorka nikako da stisne petlju da ga uhapsi.
Je li i on u pritvoru?
Pet strana tupljenja bez odgovora
I ko dolazi????????