Ko u stvari dolazi?

e ovo i mene zanima..
potpuno podrzavam studentske zahteve i slazem se sa njima, ne zelim da razmisljam kad prolazim ispod neke druge sns novogradnje da li ce mi pasti na glavu..sve odgovorne treba naci i pohapsiti

ali sta konkretno iz zahteva jos nije ispunjeno?
vast kaze da su ispunili zahteve, stuidenti samo kazu da nisu, kao i ti malopre .. kao imas neku poruku da posaljes ali neces da kazes ko je to bio..tako i ovde..da li moze konkretno sta nije ispunjeno od zahteva..koja dokumentacija fali, ko jos nije odgvoran uhapsen itd...?
secam se pre par meseci kad je vlast rekla da je ispunila zahrteve gradjevinski fakultet se oglasio i rekao koja dokumentacija fali..e tak ose radi..posle je sns predao i tu dokumentaciju... ja u pslednjih par meseci nisam cuo sta jos nije konkretno ispunjeno od zahteva.

sta nije ispunjeno ?
https://studentskizahtevi.rs/lat/

kazes ni jedan nije ispunejn a cettvrta je sigurno ispunjena jer je skusptina izglasala povecanje budzeta
https://www.rts.rs/lat/vesti/drustv...denti-blokade-protesti-narodna-skupstina.html
znaci vec si slagala u stratu u recenici

U tome i jeste stvar.
Ne radi se ovde o nikakvim zahtevima.
Da se radi, ne bi tražili izbore.

Jedini odgovor im je da zahtevi nisu ispunjeni.
Nikada konkretno nije rečeno šta tačno nije ispunjeno pa da se vidi i ispuni ako nije.
Za to je potreban dijalog na koji nikako ne pristaju.

Vec vidim Srbe kad objave - ma ko je ovaj? Niko ne zna za njega itd...

Srbi pate od diktatora i populista. Oni bi opet izabrali Milosevica da mogu.
ma nemoj da si defetista; sta, ti kao nisi srbin? i za trampa kazu da je diktator, ali lazu sve, ubacuju vam program, peru pamet
sta fali populistima? samo je pitanje koje je vrste neko populista, jer i njih ima vise

e ovo i mene zanima..
potpuno podrzavam studentske zahteve i slazem se sa njima, ne zelim da razmisljam kad prolazim ispod neke druge sns novogradnje da li ce mi pasti na glavu..sve odgovorne treba naci i pohapsiti

ali sta konkretno iz zahteva jos nije ispunjeno?
vast kaze da su ispunili zahteve, stuidenti samo kazu da nisu, kao i ti malopre .. kao imas neku poruku da posaljes ali neces da kazes ko je to bio..tako i ovde..da li moze konkretno sta nije ispunjeno od zahteva..koja dokumentacija fali, ko jos nije odgvoran uhapsen itd...?
secam se pre par meseci kad je vlast rekla da je ispunila zahrteve gradjevinski fakultet se oglasio i rekao koja dokumentacija fali..e tak ose radi..posle je sns predao i tu dokumentaciju... ja u pslednjih par meseci nisam cuo sta jos nije konkretno ispunjeno od zahteva.

sta nije ispunjeno ?
https://studentskizahtevi.rs/lat/

kazes ni jedan nije ispunejn a cettvrta je sigurno ispunjena jer je skusptina izglasala povecanje budzeta
https://www.rts.rs/lat/vesti/drustv...denti-blokade-protesti-narodna-skupstina.html
znaci vec si slagala u stratu u recenici

Potrudio si se za pohvalu, ovoliki post.
Medjutim, dosta propusta imas.
Ko je to uhapsen zbog nadstresnice?
Najbitniji i najveci krivci su na slobodi (citaj:na vlasti).
Da li je uhapsena osoba iz sns kartela koja je pretukla studentkinju u NS?
ITD.
Mene mrzi dalje da nabrajam.
Sistem je pogresan. Treba da padne.
Da dodju normalni, ljudi zdravog mozga.

Sta je jedna izgubljena godina?
Ovo je njihova borba za ostanak u Srbiji.
Ako je izgube, ode nam mladost i pamet van zemlje.
filozofski odgovor koji nema veze sa realnoscu.

pazi, to stvara problem i u buducnosti.
niko nece imati zavrsen fakultet u roku, kad te na razgovoru za posao pitaju zasto nisi zavrsio u roku i kazes "demonstrirao sam" garantujem ti da 90% poslodavaca ima odmah da te precrta sa liste jer im ne trebaju troublemakeri i novi stvaraci sindikata u firmama... poslodavci ne zele one koji se bore za svoja prava, narocito ako planiraju da se zaposle u inostranstvu .. zaista mislis da ce tamo neki nemac ili amer da zaposli nekog ko potencijalno moze da mu pravi pobunu na poslu kad nije zadovoljan? :mrgreen:

Potrudio si se za pohvalu, ovoliki post.
Medjutim, dosta propusta imas.
Ko je to uhapsen zbog nadstresnice?
Najbitniji i najveci krivci su na slobodi (citaj:na vlasti).
Da li je uhapsena osoba iz sns kartela koja je pretukla studentkinju u NS?
ITD.
Mene mrzi dalje da nabrajam.
Sistem je pogresan. Treba da padne.
Da dodju normalni, ljudi zdravog mozga.
ali koja su konkretna imane koja fale?
slazem se da treba sve pohapsiti, prvi sam za to, ali brate reci ko nije na listi.

ali i ta lista.. ne moze pokret da bude na vlasti..

seti se da je i g17+ prerastao u stranku

i to je bio skup strucnjaka koji su trebali da naprave preokret po skidanju slobe a strucnjaci medju njima dinkic i zorana :mrgreen:
koliko smo sigurni da ce i studentska lista biti dobra?
Nismo.
Zato treba ostaviti Vučića i njegove stručnjake da i dalje vladaju.
i na kraju..kako studenti koji su cinjenica je neiskusni narocito u polickom zivotu mogu da znaju ko je dobar za listu?
Ne mogu.
Zato treba ostaviti Vučića da vlada doživotno.
Nema boljeg.
sad na stranu bilo koja politicka pozadina ovog sta cu napisati, nema veze sa protestima, prosta cinejnica je da studenti tek uce da nesto znaju..kako mozemo misliti da onda znaju sta je dobro? i u firmi kad dodjes sa fakulteta ne radis nista ozbiljno nego imas pripravnicki staz u kome ucis da radis i to tek nakon zavrsetka fakulteta...
Takoe.
Vučića do smrti (njegove ili naše).

niko nece imati zavrsen fakultet u roku, kad te na razgovoru za posao pitaju zasto nisi zavrsio u roku i kazes "demonstrirao sam" garantujem ti da 90% poslodavaca ima odmah da te precrta sa liste jer im ne trebaju troublemakeri i novi stvaraci sindikata u firmama... poslodavci ne zele one koji se bore za svoja prava, narocito ako planiraju da se zaposle u inostranstvu .. zaista mislis da ce tamo neki nemac ili amer da zaposli nekog ko potencijalno moze da mu pravi pobunu na poslu kad nije zadovoljan?
Niko te ništa ne pita na razgovoru za posao, vidi se da nemaš dodira sa privatnim sektorom. Diplomu ti traže tek posle probnog rada zbog teh dokumentacije :kafa:

niko nece imati zavrsen fakultet u roku, kad te na razgovoru za posao pitaju zasto nisi zavrsio u roku i kazes "demonstrirao sam" garantujem ti da 90% poslodavaca ima odmah da te precrta sa liste jer im ne trebaju troublemakeri i novi stvaraci sindikata u firmama... poslodavci ne zele one koji se bore za svoja prava, narocito ako planiraju da se zaposle u inostranstvu .. zaista mislis da ce tamo neki nemac ili amer da zaposli nekog ko potencijalno moze da mu pravi pobunu na poslu kad nije zadovoljan?
Smesno. Necu ni citati do kraja..

kako nije.. bio je otpor, g17+, demokratska stranka
to su bile perjanice koji su i dosli na vlast po skidanju slobe.
A bogami i podržali vladu A. Vučića, dali gomilu stručnjaka za njegovu vlast, a neki, poput Otporaša Marka Djurića - postavljeni od Vučića da vode spoljnu politiku Srbije.
Da ne pominjemo bivšeg predsednika DS - Šuntanovca, koji nas predstavlja u najjačoj državi sveta.
Izgleda da su perjanice i kod Vučića.

Institucije su u rukama kriminalne vlasti sns.
Kad se oslobode, znacemo.
opet se vracamo na prvi i osnovni zahtev..dokumentacija..
u dokumentaciji jasno stoji bez obzira na institucije..
dakle..sta fali od dokumentacije?
ako kazes da nije ispunejno sigurno znas sta fali, ne verujem da si neozbiljna i da ponavljas ono sta si cula na tv-u bez dokaza.

Back