Sara
Poznat
- Poruka
- 7.291
Ljubi te MajkaU slatko carstvo cula
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubi te MajkaU slatko carstvo cula
Ккао би сте ви описали жене ?
Ја мислим да жене најбоље описују Његошеви стихови; "Женска ћуд је ђавоља работа, 100 ће вера променити само да учини оно што јој срцу драго".
Увек наравно има изузетака али ако генерализујемо, а генерализација је суштина ове теме, жене су заиста склоне таквој рапидној и драстичној промени мишљења о некоме или нечему да је по мени то главна њихова карактеристика. То нисам схватио док нисам почео да радим јер раније у млађем добу нисам имао женско друштво па самим тим ни неки дубљи увид у многе ствари јер није исто кад само имаш девојку и кад се дружиш са женама.
Trgovac ti laze sa osmijehom....Ккао би сте ви описали жене ?
Ја мислим да жене најбоље описују Његошеви стихови; "Женска ћуд је ђавоља работа, 100 ће вера променити само да учини оно што јој срцу драго".
Увек наравно има изузетака али ако генерализујемо, а генерализација је суштина ове теме, жене су заиста склоне таквој рапидној и драстичној промени мишљења о некоме или нечему да је по мени то главна њихова карактеристика. То нисам схватио док нисам почео да радим јер раније у млађем добу нисам имао женско друштво па самим тим ни неки дубљи увид у многе ствари јер није исто кад само имаш девојку и кад се дружиш са женама.
nista nisi ukapiraoNe moras dijeliti sa nama na sta masturbiras…
Još im je bitnije ko ih prca. Da izvinete na izrazuПа битно је да имају срца.
Pa naravnoJoš im je bitnije ko ih prca. Da izvinete na izrazu
Pa naravno
Selekcija
Što jača to bolje
da se smilujemo? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
greška u koracima
ajd sad iz početka
I treba da bira ko ima uslovePa naravno
Selekcija
Što jača to bolje
misliš ono: "izlomi al je ne polomi"?Лепо је рекао Петар Петровић Његош! Не зову га џеба ,,најмудрија Србска Глава".
Žene su kao vinoŠto bi rekao jedan od naših najvećih umova Dragan J. Torbica:
"žene su kao so, može i bez njih al' je bljutavo"
ako su u fazi teranja moguće medjutim obično vole ovakve ruke:, blago dlakave...
ako su u fazi teranja moguće medjutim obično vole ovakve ruke:, blago dlakave...
Pogledajte prilog 1636899
kad god puknete biznis Džegi dodje da malo istrese po nekima a ti bi da apsiš VučićaТу је увек бабина Виса картица!
Плус, онај мој бизнис, што ради и Џег.
Žena ženi oči ne vadi-kad se protiv muškarca udružePo pravilu.
I njonjavci.
А мушкарце обично критикују оне које......?Žene obično kritikuju oni koje su te iste žene odbile.
zene su sveta bica
da nema muskog prasnika, dzaba zenski tucakA vas je rodila krava!????
Mislite na zene kao neko ko nosi Plod ljubavi ,
dok ne dajuzene su sveta bica
Не плашиш се да овако нешто напишеш?kad verbalno kake ti se iskljucis i super je