КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoji razlika izmedju "raditi nest" [iz bilo kojih razloga] i raditi nesto jer to volis da radis..
definicija tipa domacice bi bila "zena koja uziva u kucnim poslovima"
mnoge zene provode mnogo vremena u kucnim poslovima, kuvaju, ciste, kuce im blistaju, sve je cisto, "odrzano"...ali to ne znaci da su sve te zene tip domacice.....
opet ponavljam jedno je kad radis nesto sto moras, a drugo kad radis nesto jer uzivas u tome...
ja kucne poslove obavljam jer moram, jednostavno mora da se kuva da bi se jelo, mora da se cisti da ne bi ziveli u svinjcu,ne zelim da zivim u prasini i prljavstini....a da li volim to sve da radim i da li uzivam u tome?
NE
da imam para zaposlila bih kucnu pomocnicu i ne bih uzela metlu niti usla u kuhinji vise u zivotu...
mislim ne volim....muka mi je vise od svega toga,mirisi u kuhinji, prasina, krpa metla, ma fuj...
tako da Frci, cuvaj se projekcija...ono sto ti vidis kao posmatrac sa strane nije bas sve tako kako tebi izgleda povrsno gledajuci....

bombay:
ajde od tolikih strucnjaka neka mi neko kaze kakve su racice kad su slobodne?Koliko se lako upustaju u avanture,da li se tesko vezuju?

ja sve radim samo s ljudima do kojih mi je jako stalo, i onda naravno zelim da se vezem i zelim da budu pored mene zauvek....
ostalo je za mene totalna nepoznanica i uopste me ne zanima....
ne upustam se s ljudima do kojih mi nije stalo tako da se moze reci da nisam "avanturisticki" tip

upravo kako je beba rekla....................

izuzetno tesko ulazimo u avanture,osim ako nismo resile da bas to uradimo(a ne uradimo).................................
lako se vezujemo,jer ne bi ni usle u vezu sa nekim za koga ne mislimo da bi se trebalo bar malo vezati..................

Ja bih dodao što šta ali se bojim da sam previše subjektivan pošto sam RAK...A drugu stvar još sam
otvorio temu da si mi rakovi međusobno upoznamo zbog te naše osobine DA LAKO ULAZIMO U NOVA
poznanstva i VEZE jer volimo LJUDE da upoznajemo i time širimo pozitivnu energiju koju imamo...

Ja sam takođe RAK ,čitala sam ovo što ste pisali do sada i mogu vam reći da sam prepoznala mnoge svoje osobine u onome što je napisao Frci(uglavnom).Ovih dana sam
čitala neke 2 knjige o horoskopskim znacima, šokirala sam se kad sa kada sam videla
šta piše o mom znaku jer sam imala utisak kao da je neko opisivao baš mene...
(napominjem da me ranije horoskop baš i nije toliko interesovao).Čini mi se da ljudi stalno zameraju rakovima da su komplikovani a to je samo produkt njihovog nerazumevanja onoga što se dešava u glavi jednog raka.Mislim da rakovi samo postupaju u skladu sa svojim osećanjima i nekim osećajem za pravdu što je mnogim ljudima nerazumljivo.
Toliko...

Rak mora da se oseca komforno - Uvek

Moras uvek da je grlish,mazish,pazish,takodje,stitis,podrzavas,negujesh.- Ne mora bar u mom slucaju

mnogo voli kucicu i topli domcic - Ne odnosi se na mene

MANE-vole mnogo da spavaju,leze,odmaraju - Volim da spavam ali kad nemam obaveza.Kad ih imam u stanju sam da dnevno spavam samo 4 sata kako bi ih zavrsila...

Njen svet i njen zivot su deca-familija ljubav - Opet ne toliko drasticno.Moj svet je ipak nesto drugo.

Retko kada je ambiciozna - Ambiciozna ne kao fanatik ali jesam.Sto zacrtam moram i da osvarim ...Ono sto me ne interesuje ne interesuje me....

Moze po tri sata da gleda u jednu tacku i tako puni baterije to kada je kuci u krevetu - Zavisi od okolnosti

Voli da gleda tv,crtane filmove,sve vrste ljubavnih serija,pali se na reklame - Volim filmove,crtane sam prerasla, ljubavne serije volim, i ne palim se na reklame (Ako nesto ne zelim da kupim nema te reklame koja ce me ubediti u suprotno)

Ne voli preterano da se sminka a onima pod punom opremom se smeje - Volim da se sminkam ali ne volim i nervira me da od jutra do mraka budem nasminkana....

Voli prirodno da izgleda - Volim prirodnost uopste...

Kada se sminka ne pokazuje umece za to ali ponekad ipak to radi. - Uglavnom me drugi sminka

Prati umereno modu ali ne pokazuje preveliko interesovanje za nju.- Volim lepo da se obucem ali nisam rob modnih trendova

Pedantna je - Da!

Voli da nosi naocare za sunce ali stalno ima problema sa modelima - Ne odnosi se na mene

Obozava da lakira prstice - Ponekad, uglavnom bezbojnim lakom

Kada je kuci voli da se oseca opusteno i nije retko zateci je u pidzami-mantilu ili spavacici - Uvek sam obucena

Cim udje u kucu sa sebe skida sve i uzima 'komfor-garderobu' - Da

Voli da kuva ali vishe prizeljkuje da joj kuvaju - Volim kad drugi kuva ali uvek nesto novo.Ne volim klasiku...

Vrlo je otvorena i budna - Uvek

Najvise na svetu mrzi kada je neko laze - Ima dosta stvari ali laz i foliranje prezirem.

Razocara se - Kao svi normalni ljudi.Zavisi u koga...

Ponekad zna da bude i napast tj agresivna ali samo dok se ne kaze STOP! - Sve u granicama normale i u zavisnosti koliko me je neka osoba iznervirala...Nekad i preteram ali to je samo zato sto sam do tada presla preko mnogo cega i red je da je postavim na pravo mesto.

Krene korak napred pa sa STOP 2 koraka nazad - Kod mene je uvek bilo 1 2 3 1

Voli alkohol.(vodku) - Ne pijem

Voli salate - Obozavam i ne biram

Ne voli pecenja i tako to jer joj je zao zivotinja - Istina.Meso slabo jedem, gotovo da sam vegetarijanac sto moje dovodi do ludila

Voli sve od piletine - Ako bas moram da pojedem parce mesa biram ili belo ili Curetinu..

Voli jaja , mogla bi svaki dan da ih jede - Pa ne bas! Gotovo da ih ne jedem...Samo kad je Uskrs pojedem max 2 - 3 a ovako kad moram....(2 puta u mesec dana) Isto vazi i za kupus i pasulj....

Tradicionalista je i ne voli promene - Volim promene i te kako! Ne volim jedno te isto svakog dana u bilo cemu....

Deluje nekada ludo i blesavo ali je to samo njena maska - Ovo nisam bas najbolje razumela....

Kada te voli-voli te! - A kad ne volim ne volim i tacka.

Voli da se kupa i omiljeno mesto u kuci joj je kupatilo - Pa jel sam Racica ili nisam ?

Osobi u znaku raka je potreban vodic - Splet zivotnih okolnosti...

Slabo se sama snalazi u zivotu - To je mislila i moja majka dok joj nisam dokazala suprotno..

Kada oseca sigurnost onda je u svom elementu - Uvek

Podvodljiva je - Ne odnosi se na mene

Pusti suzu na svakakve gluposti - Zavisi sta podrazumevas pod gluposti ....

Nije rasista - Zivi i pusti druge da zive

Pacifista je - Slazem se

Voli da putuje - Obozavam

Slab je organizator - Ako je organizacija na meni bice do kraja izvrsena

Slab je inicijator - Zavisi cega....

Sve 'ceka' na drugog - Ne odnosi se na mene.

Zlopamtilo je, ponekad pokazuje osvetnicke zelje - Zlopamtilo jesam ali nemam osvetnicke zelje.Ko je jednom precrtan precrtan je za sva vremena.

Rak je sama sebi najbolja na svetu - Ispravicu te. Bar sto se mene tice Sama sebi dovoljna

Tvrdoglava je - Jesam

Ume da bude i hladna i umerena - Umem! Cak ponekad i previse....

Traljava je - Ne odnosi se na mene

PoBozna je.-Verujem u visu silu i Boga ali u granicama normale

Mada misli da je osudjena na patnje -

Voli spontano da zivi i ne voli planiranja - U zivotu bar kod mene sve se izjalovi ako planiram zato je uglavnom spontano i bez unapred smisljenog plana.

Mada voli da mashta -Masta je ok

Ako putujes sa osobom u znaku raka znaj da ce njena briga biti koferi - Interesantno

Gde god da je odomaci se - Zavisi kod koga

Plemenita je ali sitnicavi - I da i ne

Verna je - Uvek

Emocije ih vode kroz zivot a nekim losim postupcima se samo brane - Kod mene je razum ispred emocija....

Back