Rak mora da se oseca komforno - Uvek
Moras uvek da je grlish,mazish,pazish,takodje,stitis,podrzavas,negujesh.- Ne mora bar u mom slucaju
mnogo voli kucicu i topli domcic - Ne odnosi se na mene
MANE-vole mnogo da spavaju,leze,odmaraju - Volim da spavam ali kad nemam obaveza.Kad ih imam u stanju sam da dnevno spavam samo 4 sata kako bi ih zavrsila...
Njen svet i njen zivot su deca-familija ljubav - Opet ne toliko drasticno.Moj svet je ipak nesto drugo.
Retko kada je ambiciozna - Ambiciozna ne kao fanatik ali jesam.Sto zacrtam moram i da osvarim ...Ono sto me ne interesuje ne interesuje me....
Moze po tri sata da gleda u jednu tacku i tako puni baterije to kada je kuci u krevetu - Zavisi od okolnosti
Voli da gleda tv,crtane filmove,sve vrste ljubavnih serija,pali se na reklame - Volim filmove,crtane sam prerasla, ljubavne serije volim, i ne palim se na reklame (Ako nesto ne zelim da kupim nema te reklame koja ce me ubediti u suprotno)
Ne voli preterano da se sminka a onima pod punom opremom se smeje - Volim da se sminkam ali ne volim i nervira me da od jutra do mraka budem nasminkana....
Voli prirodno da izgleda - Volim prirodnost uopste...
Kada se sminka ne pokazuje umece za to ali ponekad ipak to radi. - Uglavnom me drugi sminka
Prati umereno modu ali ne pokazuje preveliko interesovanje za nju.- Volim lepo da se obucem ali nisam rob modnih trendova
Pedantna je - Da!
Voli da nosi naocare za sunce ali stalno ima problema sa modelima - Ne odnosi se na mene
Obozava da lakira prstice - Ponekad, uglavnom bezbojnim lakom
Kada je kuci voli da se oseca opusteno i nije retko zateci je u pidzami-mantilu ili spavacici - Uvek sam obucena
Cim udje u kucu sa sebe skida sve i uzima 'komfor-garderobu' - Da
Voli da kuva ali vishe prizeljkuje da joj kuvaju - Volim kad drugi kuva ali uvek nesto novo.Ne volim klasiku...
Vrlo je otvorena i budna - Uvek
Najvise na svetu mrzi kada je neko laze - Ima dosta stvari ali laz i foliranje prezirem.
Razocara se - Kao svi normalni ljudi.Zavisi u koga...
Ponekad zna da bude i napast tj agresivna ali samo dok se ne kaze STOP! - Sve u granicama normale i u zavisnosti koliko me je neka osoba iznervirala...Nekad i preteram ali to je samo zato sto sam do tada presla preko mnogo cega i red je da je postavim na pravo mesto.
Krene korak napred pa sa STOP 2 koraka nazad - Kod mene je uvek bilo 1 2 3 1
Voli alkohol.(vodku) - Ne pijem
Voli salate - Obozavam i ne biram
Ne voli pecenja i tako to jer joj je zao zivotinja - Istina.Meso slabo jedem, gotovo da sam vegetarijanac sto moje dovodi do ludila
Voli sve od piletine - Ako bas moram da pojedem parce mesa biram ili belo ili Curetinu..
Voli jaja , mogla bi svaki dan da ih jede - Pa ne bas! Gotovo da ih ne jedem...Samo kad je Uskrs pojedem max 2 - 3 a ovako kad moram....(2 puta u mesec dana) Isto vazi i za kupus i pasulj....
Tradicionalista je i ne voli promene - Volim promene i te kako! Ne volim jedno te isto svakog dana u bilo cemu....
Deluje nekada ludo i blesavo ali je to samo njena maska - Ovo nisam bas najbolje razumela....
Kada te voli-voli te! - A kad ne volim ne volim i tacka.
Voli da se kupa i omiljeno mesto u kuci joj je kupatilo - Pa jel sam Racica ili nisam ?
Osobi u znaku raka je potreban vodic - Splet zivotnih okolnosti...
Slabo se sama snalazi u zivotu - To je mislila i moja majka dok joj nisam dokazala suprotno..
Kada oseca sigurnost onda je u svom elementu - Uvek
Podvodljiva je - Ne odnosi se na mene
Pusti suzu na svakakve gluposti - Zavisi sta podrazumevas pod gluposti ....
Nije rasista - Zivi i pusti druge da zive
Pacifista je - Slazem se
Voli da putuje - Obozavam
Slab je organizator - Ako je organizacija na meni bice do kraja izvrsena
Slab je inicijator - Zavisi cega....
Sve 'ceka' na drugog - Ne odnosi se na mene.
Zlopamtilo je, ponekad pokazuje osvetnicke zelje - Zlopamtilo jesam ali nemam osvetnicke zelje.Ko je jednom precrtan precrtan je za sva vremena.
Rak je sama sebi najbolja na svetu - Ispravicu te. Bar sto se mene tice Sama sebi dovoljna
Tvrdoglava je - Jesam
Ume da bude i hladna i umerena - Umem! Cak ponekad i previse....
Traljava je - Ne odnosi se na mene
PoBozna je.-Verujem u visu silu i Boga ali u granicama normale
Mada misli da je osudjena na patnje -
Voli spontano da zivi i ne voli planiranja - U zivotu bar kod mene sve se izjalovi ako planiram zato je uglavnom spontano i bez unapred smisljenog plana.
Mada voli da mashta -Masta je ok
Ako putujes sa osobom u znaku raka znaj da ce njena briga biti koferi - Interesantno
Gde god da je odomaci se - Zavisi kod koga
Plemenita je ali sitnicavi - I da i ne
Verna je - Uvek
Emocije ih vode kroz zivot a nekim losim postupcima se samo brane - Kod mene je razum ispred emocija....