КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam rak-lav. Mada ne mislim da ovde rade i podznak.
Nego pitanje za ostale rakove. Da li ste sanjari? Mislim da li vam se desava da sanjarite i stvorite gomilu nepostojecih likova, ili sanjarite postojecim. I snovi postanu toliko jaki da pocnete da se valjate od smeha zbog nefe fore koja se desila u vasoj glavi, bez obzira gde ste, ili da vam se desi da se toliko zanesete da skoro pocnete i da pricate kao da je izmisljena osoba pored tebe.
\Ili se to samo meni desava. Takodje pokusavam da se kontrolisem na javnim mestima, ili zato obozavam kad sam sama u kuci...

milimail:
da, desava se da sanjarim, da se necega setim, pa se smejem
znam da budem "raspevano romanticna". na svu srecnu, onda na scenu stupi moj racionalni deo
i kaze ne zanosi se previse.
stalno se jurimo, nikada nije dosadno...
upravo tako!sanjarenje mi cesto ulepsa dan,ali realnost je realnost.................................

@psi,ne znas me,ali ti kazem da postoje rakovi za koje vazi nesto i od onoga 'u roze'.evo ja sam jedan ambiciozni,vredni rak,koji prati modu,ali ne mari za nju,jer je mnogo udobnije biti u necemu sto cesto nije in;volim da nosim naocarKe i imam problema sa modelima;obozavam da kuvam,ali kad neko skuva za mene mislim da mnogo govori;umem dosta dobro da se branim (izucila sve sto treba,za ne da Boze),ali nije to moj posao,vapim za telohraniteljem;isto tako se dosta dobro snalazim u zivotu,ali bas iz razloga sto sto puta merim i ispitujem delujem neodlucno,nesamostalno (cak i povodljivo) i podrazumevam da ako se dajem(a mi rakovi kad se damo,damo se bez rezerve) za ocekivati je da ce TA osoba imati osecaj da zelim da me ona vodi;toliko se razocaram kada mi se planovi ne ostvare da vec decenijama nista ne planiram(cak ni sanjarenjem);izuzetno ne volim laz ni sitnicvost;jedino sto ne mogu da buljim u jednu tacku 3 sata(vise sam za akciju),ali unutrasnju snagu vezbam takvim nekim meditiranjem

a koliko sam obavestena od strucnjaka,muske skorpije su te koje su izuzetno sklone kriminalu,a ne rakici

Za muske Skorpije tacno.

Ali i za Rakcice a takodje i Ribice.

Lose si obavestena.

Dacu ti jedan primer.

Legija-Riba

Kum-Rak

Shiptar-Rak...

(zakljucak nije iz jednog primera, imam ih Milion)

Vodenjaci su nekako krimogeni.

Pozz

FRCI

Ne voli preterano da se sminka a onima pod punom opremom se smeje.

Voli prirodno da izgleda.

Kada se sminka ne pokazuje umece za to ali ponekad ipak to radi.

Po ceo dan bi nesto cistila-razmestala-prala-peglala.

VECE GLUPOSTI NISAM CULA !!!!!!!!!!!!
Mozda opisujes sebe ili neku tebi znanu zensku,
ali ovo vazi samo za nju.

JA SAM RAK I POTPUNO SE OGRADJUJEM OD TOGA.
NEMA VEZE S MOZGOM!

blacky333:
FRCI

Ne voli preterano da se sminka a onima pod punom opremom se smeje.

Voli prirodno da izgleda.

Kada se sminka ne pokazuje umece za to ali ponekad ipak to radi.

Po ceo dan bi nesto cistila-razmestala-prala-peglala.

VECE GLUPOSTI NISAM CULA !!!!!!!!!!!!
Mozda opisujes sebe ili neku tebi znanu zensku,
ali ovo vazi samo za nju.

JA SAM RAK I POTPUNO SE OGRADJUJEM OD TOGA.
NEMA VEZE S MOZGOM!

Ma Vazi.

U pravu si.

To sam kucao pijan.

Aj pa se cujemo.

Psihologue:
RAKOVI uopšte:

- moguće ih je fizički prepoznati
- nisu mršavi i tanki već nabijeni i korpulentni - jake građe

Ovo je za muške rakove specifikum..

Ne znam za muske ali za zenske to ne vazi.Znam par racica i sve su relativno mrsave i zgodne,kakvi nabijene i zdepaste.
I ne znam zasto se stalno provlaci to da su rakovi debeli i samo zderu.
Pa ja imam 49 kila.
Strasno

beba_toronto:
mislim da je rekao za muske rakove ne za zenske..btw ja imam 50 kg:)
i u zivotu nisam srela racicu koja je bila debela i zdepasta...sad ono mozda ih ima ne znam, ali ove koje ja znam nisu:)

Objasnicu vam.

Racice su vecinom do max 55 kg u mladosti.

Najvise se vrte oko 44-49kg

Zavisi od visine(vecina ih je nizeg rasta)

Tacnije tu kilazu odzavaju do 40-godina.

Pocinju da dobijaju na kilazi over 40.

Tada vec i imaju decu a zna se da su racice zene koje vole kuhinju pa onda.

kolac,torta,dorucak,rucak,vecera itd i tako pocnu da se debljaju.

One preko 50 u vecini imaju visak kilograma.

Pozz

Bebita linda:
I ja sam tako shvatila, da se to odnosi mozda na muske rakove.....imam i ja 50 kg :) mozda ima i zdepastih ali sve racice koje poznajem su uglavnom zgodne i zenstvene :)

Isti vazi i za muske.

Muski rak u mladosti cuva svoju liniju i sklon je dijetama u slucaju viska kg.

Inace i oni su prirodno mrsavi ljudi.

Gojaznost nastaje over 40.

Za visinu je tacno, sve su racice uglavnom niske, bar su takve sve koje poznajem, ja takodje.....i sve su kao sto sam rekla dosta skladno gradjene,i vrlo zenstvene a to da pocinju da se goje posle 40....ne znam zato, ali verovatno si u pravu.....

MA vazi da cu sa 40 god.
da se otromboljim i udebljam i koristim varjacu kao modni detalj....
Ma ja bezim od kuhinje kao djavo od krsta.
Kakvo pranje,ciscenje,kuvanje,
pa ti opisujes svoju kevu ili babu koja ne vodi racuna o sebi,samo prepisuje recepte...
To su neki glupavi stereotipi na osnovu neke tamo debele kuvarice...

Ma izgledacu sa 40 bolje od Sladje (bivse Djogani) koja ima 37god,a ne bi joj dala vise od 25....

I NISMO NISKE! :twisted:

Back