КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
blacky333:
MA vazi da cu sa 40 god.
da se otromboljim i udebljam i koristim varjacu kao modni detalj....
Ma ja bezim od kuhinje kao djavo od krsta.
Kakvo pranje,ciscenje,kuvanje,
pa ti opisujes svoju kevu ili babu koja ne vodi racuna o sebi,samo prepisuje recepte...
To su neki glupavi stereotipi na osnovu neke tamo debele kuvarice...

Ma izgledacu sa 40 bolje od Sladje (bivse Djogani) koja ima 37god,a ne bi joj dala vise od 25....

I NISMO NISKE! :twisted:

Ma ti si 11-to svetsko cudo!

Sada srecna?

Izgledaj kako hoces.

Ko ti brani.

I to je samo tvoja stvar.

Ili se pronadji,

ili se jos uvek trazi.

Ali ne ostavljaj vise glupe komentare.

Pozdrav

beba_toronto:
nisam ni ja..i znam mnogo racica i nijedna nije tip domacice....
bas sasvim suprotno....
ja se jezim od same pomisli da mi zivot propadne u kuci kuhinji, kuvajuci peglajuci., itd....
mislim da gresis...jer generalno racice uopste nisu domacice....
.

A tebi je biti domacica samo ona ko kuva,pegla,itd?

Meni nije!

Kad kazem domacica prvenstveno mislim na kad zena odrzava prostor u kojem stanuje

i samim tim unosi porodicnu atmosferu.

Bilo da pegla,ili ocisti nesto ili skuva nesto.

Ne mora da kolje svinje da bi bila domacica.

Imate bezpotreban strah od reci domacica.

Frci,
odrzavanje prostora je normalna stvar, svi moramo da odrzavamo prostor u kome zivimo, jer ako smo normalni ne zelimo da zivimo u svinjcu, smecu, prljavstini i haosu...to radi svako normalan,bez obzira na to koji je znak...takodje svako normalan kuva i pere sudove posle rucka..
mislim moras da kuvas da bi preziveo, jedino ako nemas toliko para da se hranis po restoranima svaki dan i da placas kuvaricu i kucnu pomocnicu da svakodnevno bude tu kuva i cisti....

da li je po tebi nedomacinski tip onaj ko ne odrzava prostor,odnosno zivi u smecu i svinjcu , nikad ne cisti i ne izbacuje smece napolje, ne pere sudove pa se po kuhinji kote pacovi itd?:))))

to sto neko kuva,cisti , odrzava prostor, ne znaci da je domacinski tip, ni da to voli da radi,ni da uziva u tome...to se radi zato sto se mora.....

> odrzavanje prostora je normalna stvar, svi moramo da odrzavamo prostor u kome zivimo, jer ako smo normalni ne zelimo da zivimo u svinjcu, smecu, prljavstini i haosu...to radi svako normalan<

>takodje svako normalan kuva i pere sudove posle rucka..<

Mislis da to radi svako?

'normalan'

xe xe xe...

Zeznula si se.

Vidis da ipak pokazujes karakter Racice.

Pozdrav

Gazdarica:
Listala i vidjela jednu koja je pricu o domacinstvu istakla kao svoju osobinu...

Dakle, sigurno da NEKE racice jesu takve, ali to se apsolutno ne moze istaci kao njihova opsta karakteristika...

Ja sam lepo napisao sta sam mislio pod 'domacica'

A ako su neke takve,

a neke nisu,

na osnovu cega ces ti zakljuciti sta je generalno i kome pripada(gde se nalazi) vecina?

Na osnovu tvog glasa?

Onda bolje napravi anketu.

Pozz

Gazdarica:
Za nesto takvo treba ozbiljno, dugo i opsezno istrazivanje, a ne pausalna procjena na osnovu nekoliko predstavnika tog znaka...

Vidis kako si pametna i lepo govoris.

Ali to vazi za tebe i tvoj odgovor.

Vrati se na >Ja nisam domacica pa prema tome...<

Znaci ti pausalno procenjujes.

A ja vec 17 godina opsezno-ozbiljno i detaljno istrazujem.

To nije 'nekoliko'

Pozz

Back