КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nemas ti astroloskog znanja koliko ja imam bliznakinja u zivotu
poslusaj me i bukvalno na prvom dejtu ponudi da legnete, recice ti ajde
cak i najboljoj bliznakinji u dusi koja moze postojati, je nevinost bacena kroz prozor kao dobar dan
bez uvrede ali sa osudom <3

chuj da on ponudi... shta ima on da nudi ako bliznakinju zanima samo krevet, valjda ce ga ona sama odvuci tamo...:p

pa iz razloga sto je jedna od glavnih komponenti braka milosrdje, a to predstavlja bezuslovnost u ljubavi
bicu uz njega koliko god se i u kom smeru promenio, trudeci se da dejstvujem onako kako je najbolje za njega
nas
brak je svetinja , to je definicija zivota i sve sto imam
naravno da cu pretrpeti nemoguce da sacuvam brak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa iz razloga sto je jedna od glavnih komponenti braka milosrdje, a to predstavlja bezuslovnost u ljubavi
bicu uz njega koliko god se i u kom smeru promenio, trudeci se da dejstvujem onako kako je najbolje za njega
nas
brak je svetinja , to je definicija zivota i sve sto imam
naravno da cu pretrpeti nemoguce da sacuvam brak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako ću u tom braku stalno patiti ili ne daj bože moja deca ispaštati onda je takav brak za mene izgubio poentu i naravno da ću ga se rešiti ......

nije podznak, tina mora da se zavoli s covekom kako bi shvatila :heart2:

Opet ne verujem da bih se ponašala toliko iracionalno da bih trpela torturu-moraš voleti sebe da bi voleo druge a ako tako nešto dopustis onda znači da ne voliš sebe.....
uostalom znam duplu račicu koja itekako zna kako da drži sve pod kontrolom iako i previše voli svog dečka opet je uspostavila granice strpljenja....

Ko zna Helena možda me uzeo pod svoje bik u podznaku ili me je sopstveno i tuđe iskustvo naučilo da čovek mora imati samopoštovanja..... (da da vidi se da rakovi vole da filozofiraju)

tina, zezala sam se u vezi podznaka...:)
ono shto zaista mislim jeste da nashi zivotni stavovi nemaju nikakve veze sa horoskopskim znakom u kojem smo rodjeni vec da su uslovljeni nashim pogledima na zivot, na koje opet utiche mnogo toga krenuvshi vec od kucnog vaspitanja, sticanja znanja i iskustva i sa posebnim akcentom upravo na samoposhtovanju koje si spomenula, ali na koje svakako ne gledamo svi istim ochima...
verujem da postoje ljudi koji su vrlo ponosni na to shto uspevaju da odrze svoj brak, pa i onda kada je on toliko losh da gubi svoj smisao... kako god, ja sam uvek bila za dobar razvod, ali ne osudjujem one koji radije ostaju u loshem braku, jer svi imamo razlichite sisteme vrednovanja...

Opet ne verujem da bih se ponašala toliko iracionalno da bih trpela torturu-moraš voleti sebe da bi voleo druge a ako tako nešto dopustis onda znači da ne voliš sebe.....
uostalom znam duplu račicu koja itekako zna kako da drži sve pod kontrolom iako i previše voli svog dečka opet je uspostavila granice strpljenja....

Ko zna Helena možda me uzeo pod svoje bik u podznaku ili me je sopstveno i tuđe iskustvo naučilo da čovek mora imati samopoštovanja..... (da da vidi se da rakovi vole da filozofiraju)

ko jos misli o samopostovanju
kad rodjenog muza konacno stignu muka i gorcina i sav onaj teret, te pukne, naravno da je tortura, ali je to njegova tortura, i ne mogu licno shvatiti kao uvredu
ako se iskali na meni, kada je to njegova slabost, i kako da odes od prestrasenog coveka u tako tuznom casu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe hejti, kad "rodjenog muza" stigne svashta neshto ti samim tim shto ga volish prezivljavash isto shto i on... mozda ti je josh i teze jer se trudish da pomognesh, a ne uspevash...
pa kad se lomi po tebi, trpish i prashtash, jer nije ni njemu lako i ne napushtash ga, tachno, kako bi i mogla tako neshto da uradish kad mu je najteze u zivotu...:neutral:
onda jednog dana kad sve dodje na svoje vishe ne mozesh da zatvarash ochi pred nekim ochiglednim stvarima i pochne da te boli shto je tako brzo zaboravio na pakao koji si zbog njega proshla a ako pomislish da ga podsetish na to vrlo lako se moze desiti da te priupita zashto si to radila kad on od tebe tako neshto nije trazio... i budi sigurna da nece znati da poshtuje shto ni "hvala" nisi trazila... e onda ako dodje do toga da prelomish da se razvedesh, sve zbog chega cesh se jednog dana kajati bice chinjenica da to nisi mnogo ranije uradila, nishta drugo...:)

Rak

Njihovo tajno oružje nije ni izgled ni osmeh, već humor.
Takođe, oni su vrlo emotivni i nikada neće zaboraviti vašu godišnjicu, rođendan ili neki drugi bitan praznik.
Mana im je promenjivo raspoloženje zbog kog ponekad imate osećaj da ćete završiti u ludnici!
Ali, ako možete da ih podnesete takve, onda ćete imati zagarantovanog prijatelja koji će vas uviek oduševiti svojom kuhinjom.
Obožavaju seksualne igre i fantazije i ne ustručavaju se da budu i „malo grublji” ako to poželite.
Ukoliko hoćete da „posedujete” Raka, slobodno se „raspilavite” pred njim.
Ako vam se plače, ne ustručavajte se, oni vole da budu u ulozi spasioca i da vas teše.

hahahahaha, samo to shto me je voleo me je i drzalo u braku sve to vreme... ja sa osobom koja me ne voli ili je prestala da me voli nikada ne bih mogla da budem u brachnoj zajednici, ali ni dana, tako da ti je zakljuchak malo bzvz, ali dobro, ne bih da detaljishem... shto se tiche josh jednog braka ne pada mi na pamet da se opet udajem, mozda pod stare dane, mada teshko i tada... otprilike, ja sam svoju misiju obavila: udala se, rodila i razvela...:p

naravno da jeste licna uvreda, ne znam kako to ne uvidjas. muke i gorcine treba da se dele, ali ne tovariti svoje frustracije na tudja pleca. to je vise nego sebicno!!!! ili ne daj boze, iskaljivanje besa. gde ces veceg dokaza da tu nema ni mrve ljubavi. ne daj se zavarati, draga moja hejti. citaj sta pisu clanice, i zamisli se nad svakim postom. pa nismo mi uvek u pravu. niti nasi izbori u zivotu po pravilu ne moraju biti oni pravi. ljudski je gresiti, ali je najveca stvar PRIZNATI SEBI. nemoj se zaletati, hladne glave posmatraj oko sebe, cesto zivimo u iluzijama, a kad one puknu kao balon od pene, ostanemo prazni, ponizeni, sami i otudjeni od najblizih. to NI PO KOJU CENU nemoj da dopustis!!! ti si individua koja treba da ima SVOJE STAVOVE, a ne da tudje prihvata kao svoje. za jako malo vremena, postaces krpa koju ce taj neko koristiti po potrebi. ne budi tvrdoglava, to nekada nije dobro, niti se ja pravim pametna, samo bih zelela da razmislis o ovome, jer sam krajnje dobronamerna. sve najbolje! :*
ko jos misli o samopostovanju
kad rodjenog muza konacno stignu muka i gorcina i sav onaj teret, te pukne, naravno da je tortura, ali je to njegova tortura, i ne mogu licno shvatiti kao uvredu
ako se iskali na meni, kada je to njegova slabost, i kako da odes od prestrasenog coveka u tako tuznom casu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back