КО СУ РАКОВИ ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gimli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Рак/Стрелац, Месец у Бику, Марс у Бику, Меркур у Близанцима, Венера у Лаву:

a1bb6-jeremic.jpg

Рак/Стрелац, Месец у Бику, Марс у Бику, Меркур у Близанцима, Венера у Лаву:

a1bb6-jeremic.jpg
Oborio me je s nogu
Živeo je kod mene u kraju
Jednom sam išla da kupim pljuge i videla ga sa preslatkom devojčicom
Strašno me je raznežio odnos prema njoj - idealan otac, pun ljubavi (mada se ispostavilo da je to bilo dete od njegove sestre - no svejedno)
I ta slika mi izazove blaženi kez - sve su ružičasti cvetići iz mene vrcali:zaljubljena:
i naravno, on to vidi i.....POKLONI MI SE:eek:
Onako viteški, kao znak poštovanja
napominjem da sam bila u najgorem kućnom izdanju, rašćupana i u svim bojama garderobe (Sare Romaaaaa.....) te ga sigurno nije privukao moj tadašnji izgled a i nikad se pre toga nismo videli
nego je džentlmen a tada je zauzimao visoku funkciju u UN
kupio me je za ceo život

INAČE OBOŽAVAM MESEC U BIKU

Poslednja izmena:
Oborio me je s nogu
Živeo je kod mene u kraju
Jednom sam išla da kupim pljuge i videla ga sa preslatkom devojčicom
Strašno me je raznežio odnos prema njoj - idealan otac, pun ljubavi (mada se ispostavilo da je to bilo dete od njegove sestre - no svejedno)
I ta slika mi izazove blaženi kez - sve su ružičasti cvetići iz mene vrcali:zaljubljena:
i naravno, on to vidi i.....POKLONI MI SE:eek:
Onako viteški, kao znak poštovanja
napominjem da sam bila u najgorem kućnom izdanju, rašćupana i u svim bojama garderobe (Sare Romaaaaa.....) te ga sigurno nije privukao moj tadašnji izgled a i nikad se pre toga nismo videli
nego je džentlmen a tada je zauzimao visoku funkciju u UN
kupio me je za ceo život

INAČE OBOŽAVAM MESEC U BIKU

baby-gif-Favim.com-2087385.gif

U bre Agi, gde nađe ovog mr. Svilenog :lol:

Zato što je tipičan predstavnik srbijanske, da ne kažem beogradske, elite kuju je Arčibald Rajs tako lepo opisao.
Trućav i spor... mene je asocirao na Bika a sad vidim i zašto.

a ostali su za reprezentaciju:zcepanje:
nisu uopšte trućavi - sve mudrost do mudrosti sipaju a brzi su kad treba da lažu, mažu i kradu
i nemo Bikove da mi diraš
nešto su mi mnogo šarmantni u poslednje vreme

Zašto neko asc-om u Devici ne bi bio eksplozivan? Nije sve do asc-a.
Meni on fizički baš liči na Devicu.

Zato sto djevica orgija na jednom mjestu,a na drugom je svetica.Ko ih ne poznaje rekao bi da su sveci neki......
Prije bih rekla da mu je podznak u bilo kom drugom znaku.Djevica je prije svega misaoni znak koji nakon dobrog premisljanja od 1000 vaganja stupa u akciju.......
I opet joj treba podsticaj,bez mogucnosti bjezanja.Jednostavno takve su,U seksu sklone perverziji........

Back