Rakovi?
Ili Rakcici?
xe xe xe...
MANE-vole mnogo da spavaju,leze,odmaraju, ( NETACNO )
izgledaju vrlo naivno ali su u stvari pravi mali lukavi banditi, ( NE IZGLEDAM NIMALO NAIVNO, LUKAVA JESAM )
imati jednog raka pored sebe znaci isto kao da imati dete pored sebe. ( NETACNO )
Moras uvek da je grlish,mazish,pazish, ( TACNO - BRATE KO TO NE VOLI? :shock: )
takodje,stitis,podrzavas,negujesh. ( DA ME PODRZAVA, DA, ne mora, da me stiti )
Rak mora da se oseca komforno, ( DA, DA, DA )
mnogo voli kucicu i topli domcic, ( I DA I NE )
njen svet i njen zivot su deca-familija ljubav, ( TO MI JESTE NAJBITNIJE )
retko kada je ambiciozna, ( NETACNO )
moze po tri sata da gleda u jednu tacku i tako puni baterije to kada je kuci u krevetu, ( NE BAS TRI, AL.....)
Voli da gleda tv,crtane filmove,sve vrste ljubavnih serija,pali se na reklame, ( VOLIM SVE, DA GLEDAM )
Ne voli preterano da se sminka a onima pod punom opremom se smeje. ( JAKO VOLIM, DA SE SMINKAM, I ne kezim se onima sa full gear..)
Voli prirodno da izgleda. ( DA )
Kada se sminka ne pokazuje umece za to ali ponekad ipak to radi. ( NETACNO )
Prati umereno modu ali ne pokazuje preveliko interesovanje za nju. ( LUDO PRATIM MODU )
Pedantna je. ( JESAM )
Po ceo dan bi nesto cistila-razmestala-prala-peglala. ( NE BI CEO DAN, AL VOLIM, DA JE CISTO )
Voli da nosi naocare za sunce ali stalno ima problema sa modelima. ( NEMAM NIKAKI PROBLEM U VEZ TOGA )
Obozava da lakira prstice. ( OBOZAVAM i na rukama i na nogama )
To moze po 5 sati da radi. ( TAMAN POSLA )
Kada je kuci voli da se oseca opusteno i nije retko zateci je u pidzami-mantilu ili spavacici.( PRVO DA, DRUGO NE )
Cim udje u kucu sa sebe skida sve i uzima 'komfor-garderobu' ( TACNO - to ne rade samo rakovi manje vise svi koje znam..heh )
Voli da kuva ali vishe prizeljkuje da joj kuvaju. ( VOLIM; DA SPREMAM, a ko ne prizeljkuje )
Vrlo je otvorena i budna. ( JES )
Najvise na svetu mrzi kada je neko laze. ( DAAAA )
Razocara se. ( i odrazocara )
Ponekad zna da bude i napast tj agresivna ali samo dok se ne kaze STOP! ( AGRESIVNA NIKAD..al kad pukne film...loodilo..al je zato prag izdrzljivosti strasno velikiii )
Krene korak napred pa sa STOP 2 koraka nazad. ( GENERALNO NE - zavisi od problema, situacije )
Voli alkohol.(vodku) ( DA, nema veze sa zod. znakom, vec su geni to

...al nikad pijana..)
Voli salate, ( DA )
ne foli pecenja i tako to jer joj je zao zivotinja(a jede ih) ( VOLIM PECENJE, NIJE MI ZAO ZIVOTINJE )
voli sve od piletine. ( NE BAS SVE; AL VOLEM )
Voli jaja.( PA ONAKO.. )
mogla bi svaki dan da ih jede.( NEDO BOG )
Tradicionalista je i ne voli promene.( VOLIM PROMENE, stalno nesto menjam..)
Deluje nekada ludo i blesavo ali je to samo njena maska. ( jesam looda i blesava u poz.smislu, nije maska )
Kada te voli,-voli te! ( I DO LUDILA )
Voli da se kupa i omiljeno mesto u kuci joj je kupatilo.( NIJE MI OMILJENO MESTO, volim, da sam cista..)
Osobi u znaku raka je potreban vodic. ( JOK BRE )
Slabo se sama snalazi u zivotu.( PFF DALEKO OD ISTINE; JAKO SAM SNALAZLJIVA )
Kada oseca sigurnost onda je u svom elemntu, ( pa to vazi za mnoge ne samo za rakove..)
podvodljiva je. ( NE )
Pusti suzu na svakakve gluposti. ( AJOJ, treba bas nesto strasno, da bude i da mi bude tesko, pa da zaplacem )
Nije rasista. ( NISAM )
Pacifista je. ( DA..al vise u smislu nikog ne diram, niko mene ne dira )
Voli da putuje (ali ti da je vodis) ( IDEM JA I SAMA AKO TREBA, SAMO, DA SE IDE NEGDE::
Slab je organizator. ( TO MI JE JACA STRANA )
Slab je inicijator. ( JOK BRE )
Sve 'ceka' na drugog. ( NIKAD )
Zlopamtilo je,ponekad pokazuje osvetnicke zelje. ( mozda postoji nekad momenat kad pozelim to bas..al odustanem, ipak nisam takva..)
Rak je sama sebi najbolja na svetu. ( NEEEE )
Tvrdoglava je. ( jESAM - ali samo kad znam, da je to tako i u to cvrsto verujem -
opet nema veze sa znakom, svi u familija smo takvi..)
Ume da bude i hladna i umerena. ( DA )
Traljava je. ( PONEKAD BAS )
PoBozna je. ( JESAM AL NE NESTO SAD UFF::
Mada misli da je osudjena na patnje. ( NEKADA DA, SADA ne...mada to mnogi misle..)
Uvek hoda graciozno. ( YAEH RIGHT - HAHA )
Voli spontano da zivi i ne voli planiranja, ( SPONTANA SAM; VOLIM I DA PLANIRAM...)
mada voli da mashta. ( DA )
Ako putujes sa osobom u znaku raka znaj da ce njena briga biti koferi. ( TO MI JE ZADNJE NA PAMETI, samo, da imam pare i pasos...)
Gde god da je,
udomaci se. ( DA )
Plemenita je ali sitnicavi. ( PRVO DA, DRUGO PONEKAD )
Verna je. ( JAKO )
Inace,rakcici su slatki i u sustini su dobri ljudi.( DA i DA )
Emocije ih vode kroz zivot a nekim losim postupcima se samo brane. ( I EMOCIJE i ZDRAV RAZUM )
Pozz